Bazil Van Sinner (19-06-13), giannis_compact (19-06-13)
Όταν λέμε "πόσα βαρίδια", τι εννούμε ρε παιδιά?
Εγώ απ την μάνα τους, καινούργιες στις δεκαοκτάρες από τοποθέτηση τον Φεβρ του 2008, έχω στις πίσω κάπου 6-7 πλακίδια κολλημένα σε αυτοκόλλητο .
Δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, εκτός του ότι πριν 3 χρόνια μετά τα 160 ένοιωθα ένα τρέμουλο στην πλάτη μου.
Το ξερα το πρόβλημα απ το Ε21. Στραβές λίγο οι 2 πίσω. Ισιώθηκαν και το πρόβλημα εξαφανίστηκε.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Leonidas_E39 (19-06-13)
Σπάρε ολοκαίνουργια ζάντα, όταν μπει το λάστιχο και γίνει έλεγχος ζυγοστάθμισης μετά 500-1000χλμ, πάντοτε σχεδόν τα θέλει τα βαρίδια της. Επί 15 χρόνια έχοντας φίλο λαστιχά, το βλεπα καθημερινά. Και μιλάμε για ζάντες 14αρες και 15αρες τότε, πόσο μάλλον σήμερα με 17 και 18 και 19αρες.![]()
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Κανονικα οταν βαζουμε λαστιχα κανουμε παντα ζυγοσταθμιση και μετα απο 200χλμ ξαναζυγοσταθμιζουμε.Ζατολ στιχα καινουρια απαραιτητη ζυγοσταθμιση εξ αρχης.Αν εχουμε προβλημα με το πρωτο ζυγισμα σε καινουργια ζαντολαστιχα που επιμενει,τοτε δεν αφηνουμε να μας κανει την ζαντα κινητο βαριδη αλα ζηταμε ζυγισμα σε σκετη ζαντα για να δουμε που διναι το προβλημα.Κανονικα μια σωστη ζαντα θελει μονο 1 με 2 βαριδια σε μικρη αποσταση μεταξυτους.Αν γινη αυτο και μολις βαλετε το λαστιχο αρχιζει να ζητα βαρος τοτε ζητηστε αλο λαστιχο.
Panos 316T (20-06-13)
Κι εγώ είχα αυτό το πρόβλημα με continental σε 16άρα bmw καινούρια ζάντα...
BMW 320ci AC Schnitzer