bill_m3 (01-04-10)
Σημερα το πρωι μιας και ειχα χρονο ανεβηκα την Λεωφ. Πετρουπολεως να βρω τον Οικονομου με τις καταπληκτικες τιμες μιας και εγω, αλλα και πολλοι αλλοι, ενδιαφερονται για λαστιχα. Αφου πηγα, διαπιστωσα με εκπληξη οτι το μαγαζι δεν υπαρχει πλεον, και στην θεση του εχει ανοιξει κατι αλλο ασχετο με το αυτοκινητο. Εχει αλλαξει διευθυνση? Μηπως μπορει ο Mr incredible να μας δωσει πληροφοριες επ αυτου? Απο οτι βλεπω εβαλες λαστιχα Michelin προσφατα, σε τιμες χαμηλοτερες απο το camskill. Για κανε μας μια ενημερωση. Υπαρχουν αρκετοι που ενδιαφερονται αμεσα. Thanks
λοιπον το μαγαζι ειναι στην οδο ιδομενεως 123 και το τηλ του ειναι 2102696864 begin_of_the_skype_highlighting 2102696864 end_of_the_skype_hi ghlighting να του πεις οτι σε στελνει το παιδι που αλλαξε τη δευτερα στο ε90. οκ?? μιλαμε παντα για πετρουπολη και οχι για περιστερι..
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη mr incredible : 02-04-10 στις 14:32
Αυτος ο οικονομου που ειναι στο χαιδαρι συνορα με περιστερι ειναι ο ιδιος???
ειναι εδω......https://maps.google.com/maps?f=d&sou...62,0.0131&z=17
και ξαναλεω τα δικα μου λαστιχα μισελεν 225 40 18 πσ3 μπρος πισω το καμς κιλ τα δινει με μεταφρικα 613 ευρο μπορεις να το δεις στο καμς. εμενα μου τα εβαλε με600.ρωτα τον για την δικη σου διασταση και αν σε συμφερει τα βαζεις.