ναι παιζονται αισχρα παιχνιδια στην πλατη εργαζομενων.
εγω ομως που δεν εχω ιδεα τι σημαινει ΕΡΤ υποθετω με το απλο μυαλο μου πως 2.600 ατομα προσωπικο ειναι ενας τρελος αριθμος.
πραγματικα δεν μπορω να φανταστω ποσα ατομα χρειαζονται για να λειτουργησει σωστα η ΕΡΤ ,αλλα μπορω να φανταστω 2.600 ατομα συγκεντρωμενα τι λαος ειναι!!!
μιλαμε για ΠΑΡΑ πολυ κοσμο!!!
τα λεω ολα αυτα την στιγμη που στην εταιρια που δουλευω το προσωπικο εχει μειωθει στο 50%,οι ωρες εργασιας εχουν σχεδον διπλασιαστει και οι εναπομηναντες "τυχεροι" εργαζομενοι στην εταιρια αυτη φτυνουμε το γαλα της μανας μας ΚΑΘΕ μερα για μισθους για γελια.
παρολα αυτα ο τζιρος ειναι ιδιος με τον περσυνο ως σημερα και ισως και λιγο καλυτερος!
πραγμα,που οπως θα υποστιριζε και ο εργοδοτης μου,ειναι εφικτο να γινει και με τα μισα ατομα,οπως και γινεται τελικα.
θελω να καταληξω λεγοντας οτι δεν μπορει τα τρια τεταρτα των εργαζομενων στην Ελλαδα να δουλευουν για τρεις θεσεις εργασιας ο καθενας,12 ωρες την ημερα,υπο την τρομοκρατια της απολυσης και το υπολοιπο ενα τεταρτο να ειναι ασφαλες,με 8ωρακι χαλαρο και μισθο που ουτε καν τολμαω να σκεφτω,εγω ο προισταμενος συνεργειου με τρεις μαρκες μεσα ενος απο τους πιο δυνατους,ισως ο δυνατοτερος,ομιλους στην Ελλαδα.
καημος και πονος λεγεται το ποστ αυτο. εχω συγγενη της γυναικας μου στην ΕΡΤ,τεχνικος,που απο οτι κουβεντες εχουμε κανει δεν εχει ζοριστει και πολυ στα 20 χρονια υπηρεσιας του .
το ξερω οτι ειναι αδικο να απολυθει κοσμος,κοσμος σαν εμενα και σενα,με παιδια με δανεια....
δεν γινεται ομως να τραβανε οι μισοι κουπι σε αυτην την πουτανα την βαρκα και οι αλλοι μισοι να κανουν καθετη με δολωμα γαριδα!!!
δεν μπορει εγω να γυρναω σπιτι μου στις 19.30-20.00 ΚΑΘΕ μερα,να εχω "χασει" την οικογενεια μου και τους φιλους μου,να εχω αρρωστησει απο την πιεση και το αγχος,να πληρωνομαι ψιχουλα και η αντιπερα οχθη του εκαστοτε δημοσιου να ψωλαρει κατα βουληση στο 8ωρακι της.
συγνωμη αν γινομαι καυστικος,συγνωμη αν θηγω καποιον απο εσας που δουλευει στο δημοσιο,δεν εχω τιποτα προσωπικο με κανεναν.
αν θελουμε ομως να βγουμε απο αυτον τον βουρκο με τα σκατα που μας εριξαν θα πρεπει να παιξουμε ολοι με τους ιδιους κανονες.
η αληθεια για τις συνθηκες εργασιας ειναι "εκει εξω" και οχι κατω απο την ομπρελα του δημοσιου.
ευχομαι σε οσους δουλευουν στο δημοσιο να μην γνωρισουν ποτε τον εργασιακο μεσαιωνα του ιδιοτικου τομεα.
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)