Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 536

Θέμα: iPhone - Γενική συζήτηση Νο 6

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    BMW 6 cylinder
    Rides
    1

Προεπιλογή

Thanks!
    Το έβαλα ήδη σε iphone & ipad
    Detailing Madness

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παιζει η μανα μου με το σκυλο, εχει αφησει το iphone στη κωλοτσεπη "πανω-πανω". Παει στο wc να πλυνει χερια και οπως στριβει, γκελαρει το iphone στο νιπτηρα και πεφτει μεσα στη τουαλετα.

Πρωτη σκεψη, τον ηπιαμε. Πανε οι επαφες κυριως και μετα η συσκευη. Iphone 3G, μικρο το κακο στη τιμη των μεταχ.

Δευτερη σκεψη, επικοινωνια με το Μανωλη (γραφτηκε μελος κι εδω) το φιλο του Aceman, που ειχα αλλαξει flex στο 4αρι μου. Το παιδι ειναι επιστημονας! Μανωλη να στο φερω αυριο (Σαββατο) μηπως το σωσουμε? Ισως δεν προλαβουμε Φανη, αν μπορεις φερτο τωρα! Του το πηγα σπιτι 10 το βραδυ(!) μεσα σε ταπερ με ρυζι, το ανοιξε να προλαβει την οξειδωση. Χασαμε ενα πυκνωτακι που αλλαξε ο Μανωλης, οθονη ηχειο μπαταρια κλπ. Με 60-70¤ θα γινει καινουριο, σωσαμε και τις επαφες. Θα τα παρει αυριο, θα το εχω τη Τριτη.

Μανωλη εισαι ωραιος!

3. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

ntinos (17-06-13), Χρίστος (16-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο fanisk Εμφάνιση μηνυμάτων
    Παιζει η μανα μου με το σκυλο, εχει αφησει το iphone στη κωλοτσεπη "πανω-πανω". Παει στο wc να πλυνει χερια και οπως στριβει, γκελαρει το iphone στο νιπτηρα και πεφτει μεσα στη τουαλετα.

Πρωτη σκεψη, τον ηπιαμε. Πανε οι επαφες κυριως και μετα η συσκευη. Iphone 3G, μικρο το κακο στη τιμη των μεταχ.

Δευτερη σκεψη, επικοινωνια με το Μανωλη (γραφτηκε μελος κι εδω) το φιλο του Aceman, που ειχα αλλαξει flex στο 4αρι μου. Το παιδι ειναι επιστημονας! Μανωλη να στο φερω αυριο (Σαββατο) μηπως το σωσουμε? Ισως δεν προλαβουμε Φανη, αν μπορεις φερτο τωρα! Του το πηγα σπιτι 10 το βραδυ(!) μεσα σε ταπερ με ρυζι, το ανοιξε να προλαβει την οξειδωση. Χασαμε ενα πυκνωτακι που αλλαξε ο Μανωλης, οθονη ηχειο μπαταρια κλπ. Με 60-70¤ θα γινει καινουριο, σωσαμε και τις επαφες. Θα τα παρει αυριο, θα το εχω τη Τριτη.

Μανωλη εισαι ωραιος!

ωραίος ο Μανώλης να τον έχουμε στα υπ όψιν

Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο thoikos Εμφάνιση μηνυμάτων

ωραίος ο Μανώλης να τον έχουμε στα υπ όψιν
    https://www.bmwfans.gr/forum/member.php?u=3197

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα