Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1001

Θέμα: Επικαιροτης και προβληματισμοι (καισαριου το αναγνωσμα) 04-13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Τουλάχιστον κονομάνε οι καπιτάλες καντινάδες έξω από την ερτ. Σοβιετικά απομεινάρια, πάντα στο σκοτάδι θα ζείτε.

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (16-06-13)

Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Ένας νέος τελειώνει το Λύκειο και δεν έχει καθόλου όρεξη για πανεπιστήμιο. Ο πατέρας του νέου πλούσιος πολιτικός με μεγάλη δύναμη στη κυβέρνηση απειλεί το γιο του.
    - δε πας να σπουδάσεις βρε κοπρόσκυλο; Λοιπόν εγώ δε συντηρώ κοπρίτες γι αυτό θα πας να δουλέψεις, κατάλαβες;

Εχοντας την ισχυρή πολιτική κ οικονομική θέση ο πατέρας κινεί τα νήματα για να βρει μια θέση στο γιο του. Τηλεφωνεί στον Βενιζέλο:

-Έλα Βάγγο, θυμάσαι το γιο μου; Λοιπόν τελείωσε το Λύκειο και δεν θέλει να σπουδάσει ο τεμπέλης. Θα μπορούσες να του βρεις μια θέση ν αρχίσει να δουλεύει μήπως και εν τω μεταξύ βρει το δρόμο του και πάει να σπουδάσει; Το θέμα είναι να του βρεις κάτι να δουλεύει σκληρά να μη κάθεται και τα ξύνει, κατάλαβες;

Μερικές μέρες αργότερα ο Βενιζέλος τον παίρνει τηλ

-έλα έτοιμη η δουλειά για το γιο σου. Δεξί χέρι του πρ της δημοκρατίας και 20κ το μήνα. Τέλεια έτσι;

-τι λε ρε Βάγγο, αυτό είναι υπερβολικό. Πρέπει να τον αρχίσουμε πιο χαμηλά και με τέτοια λεφτά αυτός ο τεμπέλης θα γίνει χειρότερος.

Μετά από λίγο και πάλι μπένι.

-έλα του βρήκα κάτι πιο σεμνό. Ιδιαίτερος γραμματέας υπουργού. Ο μισθός είναι 10κ.
    -οοοοοχι ρε Βάγγο. Μόλις που έβγαλε το Λύκειο. Δε θέλω η ζωή του να είναι τόσο εύκολη με τη πρώτη ευκαιρία. Θέλω να αισθανθεί την ανάγκη να σπουδάσει κατάλαβες;

Την επόμενη.

-έλα φίλε του βρήκα θέση ως Δ/ντής του τμήματος προμηθειών στο υπουργείο οικονομικών και ο μισθός μόνο 6κ.
    -μα σε παρακαλώ ρε Βάγγο βρες μου κάτι σεμνό με 600-700 το μήνα.
    -μα τι λες τώρα αυτό είναι ΑΔΥΝΑΤΟ!!
    -γιατίιιιιι;;;
    -γιατί αυτές οι θέσεις δίνονται μόνο με διαγωνισμό και χρειάζεται να έχει βιογραφικό επιπέδου, πανεπιστημιακό δίπλωμα, τουλάχιστον ενα μάστερ ίσως και phd στο εξωτερικό, θέληση να δουλεύει υπερωρίες άνευ αποδοχών και φυσικά προϋπηρεσία. Φίλε μου αυτές οι θέσεις των 600ε σε βρίσκονται καθόλου εύκολα.

4. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Thomelef (16-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα, Leeds
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Monsta Εμφάνιση μηνυμάτων
    το χω βαλει εδω κ μια ωρα στα ανεκδοτα....

χίμαιρα, δεινὸν ἀποπνείουσα πυρὸς μένος αἰθομένοιο (Ιλιάς Ζ 182)

6. The Following 2 Users Say Thank You to Dioskouroi For This Useful Post:

Monsta (16-06-13), S8N (16-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP