Σελίδα 55 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 545535455565765 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 541 έως 550 από 1001

Θέμα: Επικαιροτης και προβληματισμοι (καισαριου το αναγνωσμα) 04-13

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο spar@ Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ονειρευομαι δυο ζευγαρια μεγαλα στηθια....

ποσο πολυ διαφερουν τα ονειρα βαση της ηλικιας...
    Να'ναι κερασμενα πισω απ'το παρμπριζ ενος γκε τε τραι...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

2. The Following User Says Thank You to Thomelef For This Useful Post:

spar@ (15-06-13)

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή Ανόητε χαιρέκακε...

Στο δρόμο ακόμη 3.000 άνθρωποι.

Τέλος τα μεροκάματα για ακόμη 3.000 οικογένειες.

Λες πως σε ενοχλούσε που πλήρωνες 4¤ το μήνα την ΕΡΤ στο λογαριασμό σου επειδή δεν την έβλεπες. Οπότε καλύτερα να την κλείσουν.
    Για να το διευρύνω λίγο αυτό.
    Κι εγώ δεν πήγα ποτέ στην Κάρπαθο αλλά τους δρόμους και από δικά μου χρήματα τους έκαναν. Να μην τους έκαναν λοιπόν αφού δεν τους είδα και ίσως να μην τους δω ποτέ.
    Και το νερό που πίνει το παιδί σου στο δημόσιο σχολείο να το κόψουν.
    Πληρώνεται και από μένα αλλά εγώ δεν έχω παιδί να πίνει από αυτό.
    Γιατί να το πληρώνω λοιπόν;
    Και τον Στρατό; Τον στρατιωτικό ποιος τον πληρώνει; Γιατί να τον πληρώνω αφού δεν είμαστε σε πόλεμο; Να τον καταργήσουν. Να τους απολύσουν όλους και άμα μας την πέσουν, βλέπουμε.
    Και τους Πυροσβέστες. Να τους απολύουν το χειμώνα. Μόνο το καλοκαίρι να τους πληρώνω.
    Γιατί; Άσε που άμα μένεις στην πόλη τι σε νοιάζει για το δάσος. Ας καούν όλα. Γιατί να πληρώνω κι εγώ που μένω στην πόλη;
    Και το δημόσιο ιατρείο που φτιάχτηκε στη Λέρο, να μην το έκαναν ποτέ.
    Αφού κι εγώ πλήρωσα γι αυτό και ίσως να μην το χρειαστώ ποτέ.
    Και το σχολείο που έγινε στην Ορεστιάδα, να μην το έχτιζαν.
    Γιατί να πληρώνω κι εγώ ένα σχολείο, που δεν θα δω ούτε εγώ, ούτε το παιδί μου.
    Άσε που δεν έχω παιδί. Κι άμα δεν κάνω; Γιατί να πληρώνω εγώ για τις σπουδές των παιδιών;
    Και το παιδί του γείτονα που σώθηκε από την άρρωστη καρδιά του στο δημόσιο νοσοκομείο;
    Από τις ασφαλιστικές εισφορές που έδινα και εγώ, σώθηκε. Να μην σωζόταν.
    Αφού δεν το γνώριζα και ίσως να μην το μάθω ποτέ.
    Και αν σου φαίνονται υπερβολικά όλα αυτά, μην χαμογελάς γιατί είναι και αυτά στο πρόγραμμα.
    Θα συμβούν και μάλιστα γρήγορα.

Η ΕΡΤ αγαπητέ χαιρέκακε δεν είναι ένα κανάλι.
    Είναι άνθρωποι. Εργαζόμενοι.
    Φίλοι. Γείτονες. Συμμαθητές. Γονείς. Συγγενείς.
    Όπως ήταν οι χαλυβουργοί, οι εργαζόμενοι στα κλωστοϋφαντουργεία, στα ναυπηγεία,
    οι χιλιάδες απολυμένοι σε ιδιωτικές εταιρίες που έκλεισαν.
    Κι εσύ χαίρεσαι...
    Να χαίρεσαι λοιπόν με την κατάντια σου.
    Και να μην παραξενευτείς άμα αδιαφορήσω όταν απολυθείς.
    Ούτε καν να διαμαρτυρηθείς.
    Γιατί δεν θα αφορά εμένα η απόλυσή σου.
    Δεν θα αφορά εμένα η εξόντωσή σου.

Είναι αδιανόητη η φίμωση της ΕΡΤ.
    Είναι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά της κυβέρνησης.
    Είναι αδιανόητη η δική σου απάθεια.
    Είναι αδιανόητη αυτή η χαρά σου για την εξόντωση 3000 οικογενειών!
    Κι όμως, εγώ δεν θα χαρώ με την δική σου εξόντωση.
    Θα παλέψω για σένα ακόμη και την ώρα που εσύ χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου.

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
    Αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους.
    Τους άνεργους, τους άστεγους.
    Αλληλεγγύη σε όλους τους συνανθρώπους μας.
    Κι αν δεν σε απασχολούν οι υπόλοιποι, σκέψου έστω το τομάρι σου.
    Κάποια στιγμή θα χρειαστείς βοήθεια...
    Ας έχεις κάπου να τη ζητήσεις...
    Γιατί τότε δεν θα χαίρεσαι.

Ανόητε χαιρέκακε!

Γιαννης Κοτσιρας

Περιοχή
    salonica
    Rides
    1

Προεπιλογή

Το γνωστο σλογκαν οι ανθρωποι δεν ειναι νουμερα...αυτο εχει αρχισει πλεον να θυμιζει πολυ το η πραγματικη δυναμη δεν συμπιεζεται σε διαφημιστικο με την καινουρια Μ5...
    sympether with chiefτης

/
    //Μ3 BORN ON THE RACETRACK TO LIVE IN THE STREETS

5. The Following 4 Users Say Thank You to Thomelef For This Useful Post:

120ie87 (15-06-13), Lambros46 (16-06-13), S8N (16-06-13), Stathis (15-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα, Leeds
    Rides
    1

Προεπιλογή

Σκορπιες σκεψεις:

1. Viva La Revolution!! ολοι στο δημοσιο
    Λεφτα υπαρχουν αλλωστε.. το λεει κ ο Αλεξης...!!

2. Προσωπικα δεν με ενοχλησαν ποτε τα 4 Γιουρια προς ΕΡΤ... (στην αγγλια πληρώνω πανω απο τα διπλασια, (μονο αν εχω τηλεόραση σπίτι) αλλα στην αγγλια εχω ενα αξιοκρατικό, διαφανές και με αξιολόγηση BBC ).
    Με ενοχλουν λοιπόν αυτα τα 4 γιουρια να πηγαινουν σε 88 κηπουρους, σε 80 καθαρηστριες, σε οποιονδήποτε ανειδικευτο με μισθο να ξεπερναει τα 2500 τον μηνα... την στιγμή που στιν Ιδιωτικο τομεα στα ΜΜΕ υπαρχουν εξειδικευμένοι τεχνικοι που παίρνουν 800 τον μηνα και στο δημόσιο πιλοτοι της Π.Α. 1600 κτλπ...
    κ οχι δεν μπορουν με δανεικα να γινουν αυξησεις παντου δεν παιρνει αλλο... οταν συνειδητοποιησουμε οτι δεν υπαρχει κρατικο χρημα, οτι το κρατος ειμαστε εμεις κ οχι καποιος αλλος, και το δημοσιο συντηρειται απο εμας ή απο τους δανειστες μας κ οχι απο μια μηχανη του κυμμα που γενναει 500ευρα, κ πως διεκδικοντας τις προσωπικες μας ελευθεριες καταπατουμε ελευθεριες αλλων... επειδη τις θεωρουμε ασυμαντες (ω τι πιο φασιστικο) θα ειναι παρα μα παρα πολυ αργα.

3. Με ενοχλεί ο φασισμός της ΕΣΗΕΑ και λοιπων συντεχνιών... Αφου δεν αξιωθηκαν οι δασκαλοι μας στο σχολειο, ας ανοιξουμε κανα λεξικο να δουμε ποιες οι διαφορες μεταξυ δικαιωματος και υποχρεωσης, ελευθεριας κ δημοκρατιας κτλπ. γτ οι φιλελευθερέ τα χουμε κανει αχταρμα....

4. τις επαναστάσεις δεν τις κάνουν οι πεινασμένοι. τις κάνουν οι χορτάτοι που έμειναν νηστικοί για 3 μέρες....

5. (σε συνέχεια του 4...) "Εδω ραδιομέγαρο... Εδω ραδιομέγαρο... Λαέ της Ελλάδας η ΕΡΤ είναι σημαιοφόρος του αγώνα μας, του αγώνα σας, του κοινού αγώνα μας ενάντια στη δικτατορία και για την Δημοκρατία..."
    (παω να κοπανησω το κεφαλι μ λιγο στον τοιχο κ επανερχομαι.. brb)
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Dioskouroi : 15-06-13 στις 22:12

χίμαιρα, δεινὸν ἀποπνείουσα πυρὸς μένος αἰθομένοιο (Ιλιάς Ζ 182)

7. The Following 13 Users Say Thank You to Dioskouroi For This Useful Post:

120ie87 (15-06-13), chrisgiapz3 (16-06-13), joseph (16-06-13), kostas 325 (16-06-13), Kostas_1 (16-06-13), mitsos_chania (16-06-13), Monsta (16-06-13), pilot (15-06-13), Skyline_IS (15-06-13), Stathis (15-06-13), Thomelef (15-06-13), vagmag (16-06-13), Vassilis ///M (17-06-13)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Δεν φταίει η ΕΡΤ που έχει 88 κηπουρούς, φταίνε οι τσίπηδες στο παλάτι του Buckingham που έχουν μόνο 8.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 15-06-13 στις 22:16

9. The Following 15 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

A8hnaios (16-06-13), bakalos (16-06-13), Dioskouroi (15-06-13), hades7 (17-06-13), joseph (16-06-13), Kostas_1 (16-06-13), mitsos_chania (16-06-13), Monsta (16-06-13), nikos1400 (16-06-13), Skyline_IS (15-06-13), spar@ (15-06-13), Stathis (15-06-13), Thomelef (15-06-13), trueno (17-06-13), vagmag (16-06-13)

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Moufas E46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Στο δρόμο ακόμη 3.000 άνθρωποι.

Η ΕΡΤ αγαπητέ χαιρέκακε δεν είναι ένα κανάλι.
    Είναι άνθρωποι. Εργαζόμενοι.
    Φίλοι. Γείτονες. Συμμαθητές. Γονείς. Συγγενείς.
    Όπως ήταν οι χαλυβουργοί, οι εργαζόμενοι στα κλωστοϋφαντουργεία, στα ναυπηγεία,
    οι χιλιάδες απολυμένοι σε ιδιωτικές εταιρίες που έκλεισαν.
    Κι εσύ χαίρεσαι...
    Να χαίρεσαι λοιπόν με την κατάντια σου.
    Και να μην παραξενευτείς άμα αδιαφορήσω όταν απολυθείς.
    Ούτε καν να διαμαρτυρηθείς.
    Γιατί δεν θα αφορά εμένα η απόλυσή σου.
    Δεν θα αφορά εμένα η εξόντωσή σου.

Είναι αδιανόητη η φίμωση της ΕΡΤ.
    Είναι αδιανόητη αυτή η συμπεριφορά της κυβέρνησης.
    Είναι αδιανόητη η δική σου απάθεια.
    Είναι αδιανόητη αυτή η χαρά σου για την εξόντωση 3000 οικογενειών!
    Κι όμως, εγώ δεν θα χαρώ με την δική σου εξόντωση.
    Θα παλέψω για σένα ακόμη και την ώρα που εσύ χαίρεσαι με τον πόνο του άλλου.

Αλληλεγγύη στους εργαζόμενους της ΕΡΤ.
    Αλληλεγγύη σε όλους τους εργαζόμενους.
    Τους άνεργους, τους άστεγους.
    Αλληλεγγύη σε όλους τους συνανθρώπους μας.
    Κι αν δεν σε απασχολούν οι υπόλοιποι, σκέψου έστω το τομάρι σου.
    Κάποια στιγμή θα χρειαστείς βοήθεια...
    Ας έχεις κάπου να τη ζητήσεις...
    Γιατί τότε δεν θα χαίρεσαι.

Ανόητε χαιρέκακε!

Γιαννης Κοτσιρας
    Συγγνωμη που θα γινω εριστικος, αλλα αυτα τα ωραια παραμυθακια να τα πει ο κυριος κοτσιρας σε κατι χιλιαδες ανεργους,σε κατι αλλες χιλιαδες οικογενειες που μεταναστευσανε/μεταναστευουν γιατι μεινανε ανεργοι και δεν ειχανε στον ηλιο μοιρα...

Ξαφνικα οποιος δουλευει στο δημοσιο ειναι ο καημενος,ο μονιμα κατατρεγμενος,μονιμα κακοπληρωμενος και και και..

Πορειες,διαμαρτυριες,ξυλο, ροπαγανδα στα ΜΜΕ και η λιστα δεν τελειωνει..
    Να μην απολυθει ουτε ενας που ανηκει στην ΕΡΤ αλλα οι υπολοιποι που μενουν ανεργοι στα αρ...δια μας και στην π..τσα μας..

Ρε δεν πας στο διαλο ρε κοτσιρα? 2500 υπαλληλοι? Ρε κοροιδευτε τον κοσμο?

edit: ας ενημερωθει ο κυριος κοτσιρας ποσο παει το μεροκαματο εξω στην ζουγκλα,ας ενημερωθει επισης για ανθρωπους που δουλευουν 12ωρα και δεν πληρωνονται και μετα ας βγει και να μιλησει για την ΕΡΤ
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skyline_IS : 15-06-13 στις 22:18
    -------------------

11. The Following 11 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

120ie87 (15-06-13), chrisgiapz3 (16-06-13), Dioskouroi (15-06-13), hades7 (17-06-13), joseph (16-06-13), Kostas_1 (16-06-13), Monsta (16-06-13), nikos1400 (16-06-13), Stathis (15-06-13), Thomelef (15-06-13), vagmag (16-06-13)

Περιοχή
    Zimbabwe
    Rides
    1

Προεπιλογή

Οι κηπουροί της ΕΡΤ φυτεύουν τα φυτά με αγάπη ρε, όχι σαν τους κωλοάγγλους στο παλάτι του Buckingham.

13. The Following 4 Users Say Thank You to 120ie87 For This Useful Post:

Monsta (16-06-13), Stathis (15-06-13), trueno (17-06-13), Vassilis ///M (17-06-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Αρθρα κομματικων στελεχων καλυτερα να αποφευγουμε να αναπαραγουμε στο bmwfans.
    Μπορει το καθε μελος να εκφρασει την αποψη του, το σχολιο του, να μεταφερει και ενα αποσπασμα, αλλα η αναδημοσιευση αυτουσιων κομματικων μανιφεστων δεν ωφελει σε τιποτα.

Ευχαριστω

Περιοχή
    Fangcheng
    Rides
    1

Προεπιλογή

Να λυπηθω για αυτον ρε κοτσιρα??
    https://tv.pathfinder.gr/news/2348919.html

Ειστε σοβαροι??Τα εγκεφαλικα κυτταρα σας ειναι ακομα στη θεση τους ή εχουν καταστραφει απο την πολυ "αλληλεγγυη" ???

37Κ για ενα επεισοδιο που απλα τρωνε και πεινουνε..
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Skyline_IS : 15-06-13 στις 22:59
    -------------------

16. The Following 6 Users Say Thank You to Skyline_IS For This Useful Post:

bakalos (16-06-13), Dioskouroi (15-06-13), Kostas_1 (16-06-13), Monsta (16-06-13), Stathis (15-06-13), Thomelef (16-06-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Ανόητε χαιρέκακε!

Γιαννης Κοτσιρας
    Ανοητος ειναι ο κοτσιρας.
    Κανενας δεν χαιρεται οταν χανει τη δουλεια του ενας ανθρωπος, πρεπει καποιος να ειναι βαθια προβληματικος για να χαιρεται με το κακο.
    Σε κανεναν δεν αρεσει αυτη η κατασταση ειτε ειναι παθων και ο ιδιος, ειτε στυγνος κεφαλαιοκρατης, μαλιστα οσο πιο στυγνος ειναι τοσο πιο πολυ ξερει οτι ανθρωποι χωρις εισοδημα δεν μπορουν να αγορασουν τα προϊοντα του.
    Αυτο για να ξεκαθαρισουμε και να μην ξανακουσουμε αρλουμπες, την ανεργια δεν τη θελει κανεις και για κανενα λογο.

Τωρα κατι αλλο, αλληλεγγυη και συμπαρασταση αξιζουν ακομα και οι κλεφτες, γι αυτο οι κοινωνιες σκεφτηκαν να φτιαξουν σωφρονιστικα ιδρυματα.

Ποσο μαλλον τιμιοι εργαζομενοι που δεν φταινε σε τιποτα, οπως ειναι οι περισσοτεροι και στην ερτ και στην αγνο, και στο αλτερ και παντου.

Αλλο ομως αυτο και αλλο αυτο που γινεται.

Με την υποθεση της ερτ ειναι η πρωτη φορα που το μαχαιρι φτανει στο κοκαλο.
    Οι δημοσιογραφοι ειναι η ισχυροτερη ομαδα εργαζομενων.
    Ειναι γνωστο οτι ο τυπος ειναι η τεταρτη εξουσια και στις μερες μας ισως η ιςχυροτερη.

Την υπερβολη τη βλεπουμε ολες αυτες τις μερες, κινδυνευει η δημοκρατια, η ελευθερια του λογου, η πληροφορηση!
    Σε εναν κοσμο με χιλιαδες πηγες πληροφορησης οπου ο καθενας μπορει και να επιλεξει και να εκφραστει.
    Πολυ ταπεινα και ιδιοτελη τα ελατηρια ολου αυτου του χαμου που γινεται.

Να ειστε σιγουροι, δεν ειναι για τις 2500 οικογενειες που δεν θα βρεθουν στο δρομο αλλωστε.
    Ειναι για να μη χαθει η εξουσια απο αυτους που την ασκουν εδω και 30 χρονια.
    Το παρακρατος της αλλαγης, του εκσυγχρονισμου, της επανιδρυσης, των λεφτων που υπαρχουν, τη επαναδιαπραγματευσης και παει λεγοντας.
    Ποσο κοροϊδια να αντεξουμε ακομα?

Οι μισοι θα προσληφθουν ξανα εχοντας και ενα καλο δωρακι που θα πληρωσουμε ολοι εμεις και οι αλλοι μισοι θα πανε σε αλλες θεσεις του δημοσιου.
    Ετσι δεν ειπωθηκε?

Δεν ειναι για την πραξη νομοθετικου περιεχομενου που κατελυσε τη δημοκρατια, ταχαμ δηθεν, ο βενιζελος εχει περασει νομο το 2011 που επιτρεπει απ ευθυειας κλεισιμο οργανισμων, ας βαλει καποιος το φεκ να το δειτε, νομος του κρατους, τον ψηφισαν οι ιδιοι που τωρα καταγγελουν.
    Αλλωστε αυτο πειραξε τωρα? οταν εμπαιναν τα χαρατσια, οι φοροι πολυτελειας σε αυτοκινητα 4 χιλιαδων ευρω, αναδρομικες εισφορες σε ηδη φορολογημενα εισοδηματα, που ηταν ολοι αυτοι οι επαναστατες?
    Ο κυριος ριναλντι, ο κυρΓιος φωτης, ο μπενι χιλ, ο τσιπρας, ο καμμενος, ο κοτσιρας, ο νταλαρας, η κατσελη και ολες αυτες οι σαπιες φατσες που μας δουλευουν μες στα μουτρα μας?

Τι συζηταμε ρε παιδια, ποσο μαυρο θα μας ριξουν στα ματια για να μη βλεπουμε αυτα που γινονται μπροστα μας?

Το ξαναειπαμε, αυτοι που κυβερνουν δεν θελουν να χασουν την κουταλα του δημοσιου χρηματος.
    Του χρηματος ολων μας.
    Ολα τα υπολοιπα τα ακουω μεν και ορισμενα τα δεχομαι, αλλα οχι να γινει η μερα νυχτα, ειναι αδυνατο.

18. The Following 15 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

120ie87 (16-06-13), A8hnaios (16-06-13), chrisgiapz3 (16-06-13), Dioskouroi (15-06-13), hades7 (17-06-13), joseph (16-06-13), Kostas_1 (16-06-13), Monsta (16-06-13), nikos1400 (16-06-13), Panmilios (28-07-13), PANOS-E60 (16-06-13), S8N (16-06-13), Skyline_IS (15-06-13), Thomelef (16-06-13), vagmag (16-06-13)

Σελίδα 55 από 101 ΠρώτηΠρώτη ... 545535455565765 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP