Γράμματα.![]()
Γράμματα.![]()
joseph (16-06-13)
Ρε παιδια, σοβαρα τωρα, εχω εκνευριστει πολυ. Μα πολυ ομως.
Δεν μπορει αυτη η χωρα επιτελους να κυβερνηθει, να λειτουργησει κατι να κινηθει τελος παντων?
Αυτοι οι πολιτικοι δεν μπορουν επιτελους να σταματησουν να βαζουν το προσωπικο του συμφερον πανω απο ολα?
Αστο διαλο πια δουλευουμε, ματωνουμε ολη μερα, τοσα χρονια, μας τα παιρνουν ολα τουλαχιστον ας κανουν τη δουλεια τους.
Ειλικρινα κουράστηκα δεν αντεχω αλλο να μου υπονομευουν τη ζωη ολοι αυτοι οι ξεφτυλισμενοι
Dioskouroi (15-06-13), joseph (16-06-13), kostas 325 (15-06-13), pilot (15-06-13), Stathis (15-06-13), Thomelef (15-06-13)
Ονειρευομαι μια κοινωνια αριστων, οπου ακομα και ενα θρεντ τετοιου χαρακτηρα, θα ηταν ενα κοψοτεχνημα χειρισμου του λογου και της δημιουργικης σκεψης.
Εχουμε τους πολιτικους που μας αξιζουν.
Θα σταματησω τη συμμετοχη μου σε αυτο το θρεντ καθως και στα παρομοια, επαναλαμβανοντας κατι που εχω πει πιο παλια.
ΓΙΝΕ Η ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ.
Θα το καμω και υπογραφη νομιζω.
Το ποστ αυτο καμμια σχεση με το τι γραφει ο Κωστας παραπανω.
Απλα περναγα τοσο ωραια στο ´η φωτογραφια της ημερας' μεχρι που βγηκε στον αφρο παλι αυτο το καταραμενο θρεντ και χαλαστηκα.
Kostas_1 (15-06-13)
Ωραια, για πες ρε πστη μου τι πρεπει να κανω δηλαδη?
Υψιλαντης ΤζουροςΜεγάλο θέμα η ΕΡΤ. Βλέπεις η δύναμη της εικόνας, είναι μεγαλύτερη από τη δύναμη της πείνας.
Χωρίς να κατηγορώ κανέναν, μπορεί να μου θυμίσει κάποιος, πότε ήταν τόσο ενεργητικοί οι υπάλληλοι της; Ερωτώ και προσπαθώ να θυμηθώ.
Αν τώρα η κυβέρνηση συγχωνεύσει κανάλι της Βουλής και ΕΡΤ, μετά τι θα λένε;
Προσοχή. Δεν έχω καμία πληροφορία. Εκφράζω μια απορία.
Την ίδια απορία είχα εκφράσει, όταν ο Κος Αλαβάνος, ήταν στα κάγκελα (φωτογραφίες και βίντεο πλείστα στο διαδίκτυο) για να μην έρθει η COSCO στην Ελλάδα και το τότε ΠΑΣΟΚ, μιλούσε για ξεπούλημα και η αριστερά, για Κινέζους εργάτες που θα μας κατέπνιγαν.
Λίγα χρόνια μετά, όλοι μείωσαν μισθούς στη χώρα πλην COSCO, ενώ οι επενδύσεις στο λιμάνι του Πειραιά συνεχίζονται.
Κι αναρωτιέμαι τελικά. Σε μερικά χρόνια από τώρα θα θυμάται κανείς αυτή τη μέρα; Θα θυμάται κανείς ότι το 2013 έγινε το πρώτο cluster αεροδιαστημικής στη χώρα μας και ότι θα έχουμε σύντομα σε συνεργασία με την Κίνα τον πρώτο ελληνο-κινεζικό δορυφόρο; Γιατί αυτό είναι σαφές, ότι θα βοηθήσει σε τεράστιο βαθμό τις τηλεπικοινωνίες μας, που αν δεν απατώμαι έχουν άμεση σχέση με τα πεπραγμένα εκάστοτε Δημόσιου Ραδιοτηλεοπτικού Φορέα.
Και αν ακόμα δεν αντιλήφθηκε κανείς τη σημασία αυτού που γράφω δεν πειράζει. Δείτε μόνο τα παιδιά σας στα μάτια που πήγαν πανεπιστήμιο για να πάρουν πτυχίο και ακόμα κοιτάζουν κάποιους απόφοιτους του Δημοτικού να έχουν διοριστεί επειδή ήταν της 'Κλαδικής'.
Το αν θιγονται οι δημοσιοι δεν εχει καμια σχεση με τη σπαταλη που γινεται, εκτος και αν αυτοι συμμετεχουν σε αυτη τη σπαταλη και θιγονται τα συμφεροντα τους.
Στο σχολειο οταν σας διναν χαρτζιλικι, υπολογιζατε θελω τοσα για τυροπιτα, τοσα για μιλκο, θα μεινουν και τοσα να παρω αυτοκολλητακια. Αφου το κρατος ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ με αυτες τις σπαταλες, καλα θα κανουν να τα κλεισουν ολα και να μπει μια ταξη.
Μήπως πρέπει να δημιουργηθεί ένα σταθερό φορολογικό περιβάλλον χωρίς γραφειοκρατία θανάτου, ώστε να μην την "κάνουν" με ελαφρά πηδηματάκια η ΦΑΓΕ και η Τρία έψιλον;
Ανοησίες. Θα κάνουμε επανάσταση για να μην κλείσει η ΕΡΤ και όλοι οι υπόλοιποι άχρηστοι οργανισμοί του κράτους.
λιβ γιορ παραμύθ ιν γκρις ραγιά μου.
![]()
joseph (16-06-13)