Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 75

Θέμα: Παει το S.........

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Μπορεί να είναι κυνικό αυτό που θα πω άλλα αν δεν έχεις μικτή ,σ αυτές τις περιπτώσεις ευχεσαι να ΜΗΝ βρεθεί και να εμφανιστεις την 91η μερα στην ασφαλιστική.
    Διότι αν βρεθει και λείπει το μισό αυτοκινητο , οχι μονο δεν παίρνεις τίποτα άλλα πρέπει και να πληρώσεις για να ξαναγίνει αυτοκίνητο.

Δυστυχώς περα απο τους συναισθηματισμους και τους δικαιολογημενους εκνευρισμους, αυτή είναι η σκληρη πραγματικότητα.

Παιδιά έτσι όπως έχουμε γίνει η μόνη ελπίδα είναι η πρόληψη πλέον.

Μακάρι να μην χρειαστεί τίποτα από τα παραπάνω και εύχομαι να χτυπήσει το τηλέφωνο από καμιά αστυνομία με ευχάριστα νέα.

Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μπορεί να είναι κυνικό αυτό που θα πω άλλα αν δεν έχεις μικτή ,σ αυτές τις περιπτώσεις ευχεσαι να ΜΗΝ βρεθεί και να εμφανιστεις την 91η μερα στην ασφαλιστική.
    Διότι αν βρεθει και λείπει το μισό αυτοκινητο , οχι μονο δεν παίρνεις τίποτα άλλα πρέπει και να πληρώσεις για να ξαναγίνει αυτοκίνητο.

Δυστυχώς περα απο τους συναισθηματισμους και τους δικαιολογημενους εκνευρισμους, αυτή είναι η σκληρη πραγματικότητα.

Παιδιά έτσι όπως έχουμε γίνει η μόνη ελπίδα είναι η πρόληψη πλέον.

Μακάρι να μην χρειαστεί τίποτα από τα παραπάνω και εύχομαι να χτυπήσει το τηλέφωνο από καμιά αστυνομία με ευχάριστα νέα.
    Δεν νομίζω ότι ισχύει αυτό που λες πλέον.Όταν στο ασφαλιστήριο είσαι ασφαλσμένος και για "Μερική Κλοπή"(που τουλάχιστον σε εμένα είναι χοντρικά τα ίδια λεφτά με την Ολική) νομίζω ότι σε αποζημιώνουνε.
    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
    Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο

3. The Following 2 Users Say Thank You to Lambros46 For This Useful Post:

BILL007 (15-06-13), Stunt Mike (15-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP