Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 26

Θέμα: Αποριες για το 116ed

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Neverland
    Rides
    0

Προεπιλογή

Έχω διανύσει 7.000 χλμ σε 2.5 μήνες, overall πάρα πολύ ευχαριστημένος από το αυτοκίνητο σε όλα τα επίπεδα. Στην εθνική δεν βάζω σχεδόν ποτέ το eco, δεν βλέπω διαφορές από το comfort στην κατανάλωση και είναι σπαστική η υστέρηση στο γκάζι. Αυτό που έχω παρατηρήσει είναι ότι όταν βάζω το cruise ανεξάρτητα από το mode η κατανάλωση είναι η ίδια. Προσωπικά βρίσκω το αυτοκίνητο πολύ οικονομικό. Εκτός και αν τα 8-9 λίτρα στιγμιαία κατανάλωση στα 200 χλμ θεωρείται μεγάλο νούμερο. Σε ανάλογους ρυθμούς ένα βενζινοκίνητο θα έγραφε τουλάχιστον τα διπλά και τριπλά... Με σταθερά 160 και μερικά 180αρια μετά βίας περνάει τα 6 l/100 (γύρω στο 6.1 με 6.2 παίζει η μέση). Δουλεύω αρκετά και το cruise, νομίζω πως βοηθάει τις περισσότερες φορές. Μέχρι στιγμής το trip γράφει συνολική μέση κατανάλωση 5.3 και περιλαμβάνει το στρώσιμο, πολλά σβέλτα ταξίδια, πόλη και αρκετά πλακώματα σε επαρχιακό ορεινό δρόμο. Αυτό το μπαμ που λες μετά τα 160 δεν το έχω αντιληφθεί. Επίσης στο sport σίγουρα καίει παραπάνω αλλά ο μόνος λόγος είναι επειδή σε προκαλεί να το κυνηγάς. Ακόμα και στο sport αν το δεξί πόδι δεν είναι βαρύ πετυχαίνω κατανάλωση σχεδόν ίδια με το comfort. Τέλος να πω ότι μέχρι στιγμής κάθε γέμισμα μου βγάζει από 860 χλμ μέχρι 1080 χλμ μέχρι να ανάψει λαμπάκι ρεζέρβας (που σημαίνει ότι μπορείς να κάνεις άλλα 800-100 χλμ). Συνήθως έχω μια αυτονομία γύρω στα 920-940 χλμ μέχρι να ανάψει η ρεζέρβα χωρίς να προσπαθήσω ιδιαίτερα να κάνω οικονομία

2. The Following 3 Users Say Thank You to mrclouzo For This Useful Post:

freddys (17-06-13), karavag116d (14-06-13), trifonas (17-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP