απλα αναρωτιεμαι αν οι καλοι και τιμιοι εργαζομενοι προχωρουσαν σε δικο τους μεσο, για να ικανοποιηθουν και τα παγια αιτηματα της αριστερας και του κκε που λεει να παρουν οι ιδιοι οι εργαζομενοι τις τυχες τους στα χερια τους χωρις κανεναν κεφαλαιοκρατη να καρπωνεται την υπεραξια της δουλειας τους, θα προσλαμβαναν 88 κηπουρους?
θα εδιναν στον λυριτζη (και αλλους παρομοιους), 324 χιλιαρικα το χρονο?
θα πληρωναν αδρα εκπομπη με τον κυρ σπυρο να τα πινει με τα φιλαρακια του?
θα τα εκαναν ολα αυτα ή οχι?
αν τα εκαναν ακριβως ετσι και καταφερναν να επιζησουν, παω πασο, τοτε θα ξεμπροστιαζαν ενα ολοκληρο συστημα που πριν τους εδινε 4% τηλεθεαση και θα αποδεικνυαν οτι ειναι πλαστο και καλπικο.
αν ομως δεν προσλαμβαναν 88 κηπουρους, δεν εβαζαν 3 (!!!) γραμματεις και διευθυντη γραφειου σε καθε μεγαλο-στελεχος, δεν εδιναν 324 χιλιαρικα σε λυριτζηδες, ουτε χρεωναν χιλιαδες ευρω το λογαριασμο της εταιριας για τα κατρουτσα του κυρ σπυρου, τοσα χρονια γιατι τα ανεχονταν ολα αυτα?
γιατι δεν εκαναν απεργια για να φυγουν οι κηπουροι, οι γραμματεις, οι φαρισαιοι, ο κυρ σπυρος, οι λυριτζηδες κλπ?
δεν υπαρχει απαντηση, ή μαλλον υπαρχει και την ξερουμε ολοι.
μην περιμενετε να μας φυγουν απο το σβερκο τα παρασιτα ετσι ευκολα.
θα δωσουν μαχη μεχρις εσχατων.