Ptboul (14-06-13)
Το ειχα αφησει το θεμα γιατι τρεχω πολυ τελευταια με διαφορα. Σημερα βρηκα χρονο να παρω τηλ. γιατι ολο το αφηνα για μετα και στο τελος το ξεχνουσα.
Παιρνω στη 1 σχολη, δεν απαντανε. Παιρνω στο πατερα του φιλου ενος φιλου, δεν απανταει. Καλυτερα μαλλον, γιατι ο φιλος εκανε 2-3 μηνες να το βγαλει αφου ο δασκαλος πεταει χαρταετο και ειναι χααααααλαρος. Απογευμα ολα αυτα. Παιρνω στη 3η σχολη "με 20 ετη εμπειριας" και το σηκωνει μια γυναικα η οποια μασαει τσιχλα σαν να το κανει επιδεικτικα. Δεν ειχε ιδεα για τιμες, ελειπε ο υπευθυνος, να καλεσω απο βδομαδα. Στην ερωτηση μου σχετικα με το νεο νομο και το "μπουφαν/μποτες" κλπ μου απανταει η θεα "εε ενταξει και τι σε νοιαζει να το μαθεις τωρα?". Οχι μωρη, θα αρχισω να βγαζω χαρτια παραβολα και μαθηματα (που ουτε για αυτα ηξερε κοστος) για να μου πειτε στο τελος χωρις την ενδυση δεν δινεις. Τα οποια εχω απο τον πατερα μου, αλλα ειναι απαντηση αυτη?
Τα μονα χρησιμα που εμαθα απο αυτη ηταν τα:
1. 2 φωτο
2. Διπλωμα
3. Ταυτοτητα
4. 27,02¤ παραβολο ΔΟΥ και ακομα ενα των 6¤
Τα οποια ειναι γνωστα.
Αι στο διαολο να κλεισετε αχρηστοι. 20 χρονια εμπειριας. Νομιζω πως εξαντλησα τις σχολες της περιοχης, θα κοιταξω αλλου.
Ptboul (06-07-13)