Ψιλοκαλή..
Detailing Madness
RwsosM (19-06-13)
ομορφο το πορσικο...........
Τις εχει παντως τις ενστασεις του για το σασμαν...
κουκλι ειναι παντως...
Θεωρω τα 997 πολυ πιο καθαροαιμα σε σχεση με το 991.
Εμφανησιακα ειναι απιστευτο παντως. Η κεντρικη κονσολα πρεπει να καταργηθει. Δεν ταιριαζει τετοια χλιδα σε ενα αμαξι με τετοιο χαρακτηρα και μη πεταχτει κανεις και πει καμμια μλκια, γιατι δεν μιλαμε για σειρα που θελεις να καθεσαι ανετα σε φαρδυ καθισμα με ανεσεις και κομφορ...μοναδικα σημεια στηριξης πρεπει να'ναι το τιμονι και ο επιλογεας για τα χερια.
sympether with chiefτης
Μου αρέσουν τα πάντα σε αυτό το αμάξι: εμφάνιση, ήχος, μοτερ, κιβώτιο....ενσαρκώνει απλά όλα όσα θα ήθελα εγώ από ένα σπορ αμάξι, και μαλιστα στο βελτιστο βαθμό. Πλέον που το Μ division βγαζει μοντέλα που δεν με συγκινουν και δεν μου φαινονται φουντωτικα όσο παλιά (που πάθαινα πλακα με ότι παρουσιαζε το Μ division)...αυτό το GT3 είναι πλέον το νέο μου αυτοκινητικό zenith
"There was s'thing of a sweet spot around the turn of the millennium, during which BMW produced two seminal masterpieces that have never quite bettered by their successors - the E46 ///M3 and the E39 ///M5" [BMW Car, 01/14]
doctore (14-06-13), Monsta (13-06-13), nik200 (14-06-13), ntinos (14-06-13), Skyline_IS (13-06-13)
^![]()
EVERGET (13-06-13)