Ptboul (12-06-13)
Για το βρισιμο εχετε δικιο παιδια, αλλα για το κωλοχαρτο εχει δικιο ο Τσαφ.
Και εμενα μου ειχανε δωσει απο ΚΕΠ και στα δυο αυτοκινητα τετοιο,
γιατι δεν ειχε η Ελλαδα χαρτι (το πρασινο) για να τυπωσουν κανονικες.
Απο κει και περα, επρεπε εγω να μυριστω τα νυχια μου πότε θα φερουνε χαρτι για να παω να μου τυπωσουν τις κανονικες...
Ολως τυχαιως ακουσα προσφατα (στο ΚΤΕΟ) οτι εχουνε φερει και να παω να προμηθευτω...
Κλασσικα...
_____________________ _____________________ _____________________ _____________________ _____________________
RTFM
TSAF (13-06-13), Vasilis M3 (12-06-13)
Για 15 ευρω παντως καλυτερα να μη την κουβαλας μαζι την αδεια.
Αν οντως σε καλυπτει η φωτοτυπια τοτε κατεβασε και το σχετικο ΦΕΚ να του το δειξεις την επομενη φορα.
Χθες βραδύ γύρω στις δέκα πάρα άστραψε η κάμερα περιφερειακή Υμηττόυ.συνοδηγός εγώ και όταν του έρθει του οδηγού ιδιόκτητη θα είναι 4000 χλμ νοτιοδυτικά
Αν στα είκοσι δεν μάθεις,
στα τριάντα δεν κάνεις,
στα σαράντα δεν έχεις,
τότε στα πενήντα ούτε θα μάθεις, ούτε θα κάνεις, ούτε θα έχεις.
Τι γαρ ωφελείται άνθρωπος, αν τον κόσμον όλον κερδίσει την δε ψυχή αυτού ζημιωθή?
Κανένα πρόβλημα. Θα διπλασιαστεί όταν καταστεί ληξιπρόθεσμη, θα βεβαιωθεί σαν φόρος στην δήλωση φόρου εισοδήματος και θα αυξάνεται κάθε μήνα όσο δεν πληρώνεται.
Αν δεν έχει ΤΙΠΟΤΑ στο όνομά του μεγειά του με χαρά του. Αν έχει όμως, ή χρειαστεί κάποια ενημερότητα ποτέ από την εφορία, θα πρέπει να περάσει από τον πάγκο.
Δεν υπάρχει χειρότερη αστυνομία σε ύφος και αντιμετώπιση από αυτή της Ατ.Οδού.
Δεν μιλάω ότι γράφουν αβέρτα γιατί αυτό είναι στα πλαίσια της δουλειάς τους, αλλά για το ότι προσπαθούν να σε γράψουν ακόμα και όλα να είναι εντάξει.
Δεν ξέρω πως την έχουν δει...
Ειναι φαν του τιγρη κυνηγανε χορηγιες
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ
"Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"