https://www.ert.gr/webtv/channels/ne...8#.UbeGv_l7KSp
εγω βλεπω κανονικα εχουν γλεντι
https://www.ert.gr/webtv/channels/ne...8#.UbeGv_l7KSp
εγω βλεπω κανονικα εχουν γλεντι
Stamatis (11-06-13)
Και ο Λεβέντης όταν του έκλεισαν το κανάλι έτσι έκανε.
Δεν είναι τπτ, θα τους περάσει.
nuovo.. (11-06-13)
Ακουσαμε και το αλλο.
Για να κλεισει μια ανωνυμη εταιρια χρειαζεται πλειοψηφια στη βουλη!
Χαχαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχα χαχαχα
Ζουμε στιγμες ομαδικης παρακρουσης.
Απλος κοσμος λεει παει να συμπαρασταθει!
Ναι ο ανεργος που χρωσταει πεντε διμηνα δεη παει να συμπαρασταθει ωστε να παραμεινει η χρεωση στους λογαριασμους!
Ο υπουργος λεει δεν εχει δικαιωμα να κλεισει την ερτ!
Να προσλαμβανει εχει δικαιωμα ομως, να δινει αυξησεις το ιδιο, να αλλαζει διοικησεις, να αγοραζει παγια, τα παντα ολα!
Βγαινει ο καθε πικραμενος να εκμεταλευτει την κατασταση που δημιουργειται.
Θα βαλθει λεει η ενημερωση και η δημοκρατια!!!
Να κλεινει η ερτ ειναι χουντα, να την πληρωνω εγω σε 9 ρολογια που εχω, επαγγελματικα, κοινοχρηστα κλπ χωρους δηλαδη χωρις τηλεοραση ειναι δημοκρατια!!!
Πηγαν οι συριζοκαμενοκκεδες να πουλησουν υπηρεσια στο λαο και την περιουσια του!
Βγαινουν πρωην υπουργοι, βουλευτες, συνδικαλΗστες και λενε οτι καταλυεται η δημοκρατια!!!
Αυτοι οι ιδιοι που εφεραν και την ερτ και τη χωρα γενικοτερα σε αυτο το σημειο.
Χαχαχαχαχαχαχαχαχα
Ποια δημοκρατια, αυτη των πελατων ψηφοφορων, των τρωκτικων, των πασης φυσεως απατεωνων?
Μακαρι, ευχομαι να καταλυθει αυτου του ειδους η δημοκρατια.
Και για να τελειωνουμε.
ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ εδω και τωρα για την ερτ. Αντεχετε? καντε το να τελειωνουμε.
bakalos (12-06-13), chrisgiapz3 (12-06-13), kostas 325 (11-06-13), Monsta (11-06-13), nikos1400 (12-06-13), Panmilios (27-07-13), tassos (11-06-13), vagmag (12-06-13), zizu (11-06-13)
Υπάρχει άραγε ντοκυμαντέρ που να μη μπορεί να βρει κάποιος πια στο νετ;
Βαλτε ΕΤ1 να δειτε τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ τωρα στα τελευταια τους, να κραζουν αυτα που πριν λιγο καιρο "εκρυβαν". Μακαρι να τους κανουν τουλουμι στο ξυλο τα ΜΑΤ, τοσος κοσμος εφαγε ξυλο και δεν εδειξαν ποτε τιποτα.
Ολα εδω πληρωνονται κουφαλες. Τωρα που σας κλεινουν θυμηθηκατε να σηκωσετε αναστημα?
![]()
300 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο, να τ αφήσωωωωω ;;;;;;;