Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

λολ, στην ίδια ανάρτηση έχω την παρακάτω συνομιλία με ένα 'καμένο'. Με 'Α' οι απαντήσεις μου...

Καλά κάνουν, να δουλέψει η αγορά, μακάρι να τους έδιναν 1.000.000 στον καθένα.
    Α
    Μόνο? Μην είσαι σπάγκος, τους ρίχνεις.
    Οι άνθρωποι προσέφεραν και 20 μπορεί κ 25 χρόνια στον έλληνα πολίτη. Πρέπει να αποζημιωθούν όχι επειδή το λέει ο νόμος αλλά επειδή το νιώθουμε σαν έλληνες. Ευχαριστούμε, από τα βάθη της καρδιάς μας, να δώσουν όσα περισσότερα γίνεται. Κ αυτοί θα τα δώσουν στην αγορά, να φάει κ ο φούρναρης, κ ο μανάβης, κ ο έμπορος να κάνει κύκλο το χρήμα, να κινηθεί η αγορά που την ακινητοποίησαν οι ξένοι επειδή μας ζηλεύουν. Μάθετε κανένα βασικό οικονομικό.
    Α
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ what are you ?? A comedian ?? Και που σου δίδαξαν αυτά τα οικονομικά ? Στη Β. Κορέα ? Πάρε το FACEPALM of the Year από μένα και κααααλή συνέχεια.
    συνεχίζει...

Κ τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι? Πρέπει να εξασφαλίσουμε την αξιοπρέπειά τους. Δεν είναι μηχανές να τους πετάμε όταν δεν τους χρειαζόμαστε. Όσα κ να τους δίνουν λίγα είναι. Να πληρώσει η πλουτοκρατία.
    Α
    Ναι οκ, ότι πεις.
    Κ τα δάνειά τους σεισάχθεια. Να τα πληρώσουν οι ιδιώτες που έχουν λεφτά για πέταμα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον δοκιμαζόμενο ΔΥ.
    Α
    αχαχαχαχαχαχα καλό. Πες κι άλλα, είμαι ανάσκελα στο πάτωμα....τρολολόλ !!!!!!

2. The Following 3 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (10-06-13), Thomelef (10-06-13), vagmag (11-06-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP