λολ, στην ίδια ανάρτηση έχω την παρακάτω συνομιλία με ένα 'καμένο'. Με 'Α' οι απαντήσεις μου...
ΑΚαλά κάνουν, να δουλέψει η αγορά, μακάρι να τους έδιναν 1.000.000 στον καθένα.Μόνο? Μην είσαι σπάγκος, τους ρίχνεις.ΑΟι άνθρωποι προσέφεραν και 20 μπορεί κ 25 χρόνια στον έλληνα πολίτη. Πρέπει να αποζημιωθούν όχι επειδή το λέει ο νόμος αλλά επειδή το νιώθουμε σαν έλληνες. Ευχαριστούμε, από τα βάθη της καρδιάς μας, να δώσουν όσα περισσότερα γίνεται. Κ αυτοί θα τα δώσουν στην αγορά, να φάει κ ο φούρναρης, κ ο μανάβης, κ ο έμπορος να κάνει κύκλο το χρήμα, να κινηθεί η αγορά που την ακινητοποίησαν οι ξένοι επειδή μας ζηλεύουν. Μάθετε κανένα βασικό οικονομικό.συνεχίζει...ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ what are you ?? A comedian ?? Και που σου δίδαξαν αυτά τα οικονομικά ? Στη Β. Κορέα ? Πάρε το FACEPALM of the Year από μένα και κααααλή συνέχεια.
ΑΚ τι θα γίνουν αυτοί οι άνθρωποι? Πρέπει να εξασφαλίσουμε την αξιοπρέπειά τους. Δεν είναι μηχανές να τους πετάμε όταν δεν τους χρειαζόμαστε. Όσα κ να τους δίνουν λίγα είναι. Να πληρώσει η πλουτοκρατία.Ναι οκ, ότι πεις.ΑΚ τα δάνειά τους σεισάχθεια. Να τα πληρώσουν οι ιδιώτες που έχουν λεφτά για πέταμα. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για τον δοκιμαζόμενο ΔΥ.αχαχαχαχαχαχα καλό. Πες κι άλλα, είμαι ανάσκελα στο πάτωμα....τρολολόλ !!!!!!
![]()