Ρε αυτός έχει MiG-21!!!!
Ρε αυτός έχει MiG-21!!!!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
BILL007 (08-06-13)
10 μερες και δεν εχει ερθει η δεη να κανει επανασυνδεση ρευματος σε αλλο ονομα σε ερωτηση μου εχθες γιατι ακομα δεν ηρθε ? μα μου λεει εδω φενεται οτι εχετε ρευμα.λεω δεν εχω ρε φιλε πως το λενε.μπλα μπλα μπλα μπλα οκ καναμε λαθος ενταξει τεσπα θελω ρευμα σημερα 5 λεπτα δουλεια ειναι η συνδεση το κερατο μου μεσα " καθηστε να παρω το συνεργειο" ακουω που μιλαει στην αλλη γραμμη ελλα τασο πηγαινε να κανεις μια συνδεση στο ταδε μερος ταδε διευθυνση,οκ κυριε μου 12 το μεσημερι θα εχετε ρευμα παει το συνεργειο τωρα.γυρναω το βραδυ ρευμα τιποτα .
κοπροσκυλα του δημοσιου τρωκτικα τεμπελοσκυλα δεν κανεται απολυτως για τιποτα δεν θα σας εδεινα ουτε 100 ευρω για να σκουπιζετε την αυλη μου.Ολη σας η δουλεια ειναι να μην προσφερετε τιποτα και να λουφαρερε αχρηστοι αργοσχολοι να συγχωρατε τις κατουρημενες ποδιες που φιλησατε για να μπειτε μεσα θα ησασταν στα φαναρια να σκουπιζετε τζαμια
αν εισαι δημοσιος υπαλληλος και αυτη η περιγραφη δεν σε αντιπροσωπευει γιατι εσυ δεν εισαι ετσι τοτε προσπερασε την δεν απευθυνεται σε σενα αν ομως βλεπεις επιθεση στην συντεχνια σου στα @ρχιδια μου
αντε γεια...
τυπε αν δεν εχεις ακομα ρευμα στειλε μηνυμα να το κανονισω.
hades7 (08-06-13)
σε ευχαριστω σταθη αλλα θα παω το πρωι της δευτερας να κανονισω τα κοπροσκυλα απο κοντα.10 μερες χωρις ψυγειο κουζινα καθε πρωι και βραδυ με κρυο νερο μπανιο φαντασου να χα και παιδια ουτε στην τουαλετα δεν μπορεις να δεις να πας
αντε γεια...
Τι 100 ευρο να δωσεις ρε αρη. Μερικοι απ'αυτους, ακομα και τζαμπα δεν τους αφηνεις ουτα τα @@ του σκυλου σου να καθαρισουν...
sympether with chiefτης
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη hades7 : 08-06-13 στις 11:11
αντε γεια...
Thomelef (08-06-13)
Υπομονή. Σε διαμέρισμα που ήθελα να κάνω διακοπή, ήρθαν 3 βδομάδες μετά το ραντεβού που είχαμε κανονίσει και αφού τους πήρα 7-8 τηλέφωνα.
S8N (08-06-13)
ναι θα κανω νιγκα μην σου πω θα πω στον μαικ να βαλει να ζεστενεται το νερο στο πλυστικο να παω να με περασει 2 χερια με σαπουναδα μεσα εξω.ασταδιαλα να πανε ολοι τους ηθελα να ξερα ποιος πιστευει οτι αυτη η χωρα μπορει να ορθοποδησει ποτε
αντε γεια...