παιδιά...οι τύποι δεν ήταν απλοί αφτερ μάρκετ πωλητές. οι άνθρωποι για να φτάσουν εκεί που έφτασαν δαπάνησαν πολλά ποσά για το r&d που έφτασαν να έχουν. έτσι και αλλιώς άλωστε αυτό είναι που διαφήμιζαν πιο πολύ απ'όλα, μαζί με τα dyno results.
αυτό σημαίνει μπόλικα μοτέρ σε διάφορα μηχανουργεία για πειράματα μέχρι να φτάσουν τα ρεκτιφιέ να κάνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, ειδικά σχεδιασμένη εισαγωγή, και 1000 δυο άλλα πράγματα.
δεν ξέρω γιατί, αλλά προσωπικά δεν μου γυάλιζαν και πολύ το μάτι τέτοιου είδους κινήσεις, γιατί οι τύποι ασχολούνται με την πλατφόρμα των Μ3 αρκετό διάστημα, χώσανε πολλά λεφτά(αυτό είναι το μόνο σίγουρο), ενώ το αμάξι είναι πλέον ξεπερασμένο μοντέλο.
προσωπικά το νούμερο δεν μου έκανε καθόλου εντύπωση. αν προσθέσεις τώρα και το προτζεκτ καρ του κρις που κάπου είχα διαβάσει ότι απο κάποια φάση και μετά ξεπέρασε τα 150κ βελτιώσεις και αλλαγές με αποτέλεσμα να μην το υπολογίζουν πλέον το κόστος αυτό γιατί ήταν ανούσιο, μπορείς να καταλάβεις τι και πως.
είμαι σχεδόν σίγουρος ότι δεν πρόλαβαν να κάνουν τπτ και να χαρούν καρπούς απόδοσης απο την δουλειά τους με τόσα που έχουν χώσει...