Βασιλη στο βιντεο του Λατβαλα ειδες να αλλαζει πορεια καπου? Η και σε αλλα βιντεο που κυκλοφορουν?
Σε ακραια περιπτωση φυσικα και θα προσπαθησει να αποφυγει...
Βασιλη στο βιντεο του Λατβαλα ειδες να αλλαζει πορεια καπου? Η και σε αλλα βιντεο που κυκλοφορουν?
Σε ακραια περιπτωση φυσικα και θα προσπαθησει να αποφυγει...
Πουλάω το BMW ή το ανταλλάζω με saxo
Οχι δεν είδα.
Αλλά τι ορίζεται ως ακραίο?
Ένα αυτοκίνητο που περνάει με τις μπάντες με 200 δίπλα απο ένα ανεγκέφαλο στο μισο μέτρο πως ορίζεται?
Δεν ξέρω και πραγματικά δεν θα ήθελα να δω κάτι τέτοιο.Μου φαίνεται ότι είναι θαύμα και ένας Θεός έχει βάλει το χέρι του που δεν έχουν γίνει τρομερά ατυχήματα.
Βασιλη γι αυτους τους οδηγους δεν υπαρχουν εμποδια στο δρομο τους πλην του χρονομετρου.
Και επειδη ολα τα ζωα στηνονται μεσα σε στροφες δεν υπαρχει περιπτωση να τον αποφυγει ουτε με την πιο ακαριαια αντιδραση.
Αν αντιδρουσαν οι οδηγοι ραλλυ σε ολα τα ζωα που βρισκονται μεσα στη διαδρομη, θα ειχαμε σε καθε αγωνα τουλαχιστον τα μισα αυτοκινητα εκτος δρομου.
Δες το βιντεο και φαντασου το μουλαρι να γλυστρησει την ωρα που ξεκιναει να φευγει προς τα πισω......μεσολαβουν εκατοστα του δευτερολεπτου....τον βλεπω κιμα.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Nikos : 06-06-13 στις 14:54
BILL007 (06-06-13), Kostas_1 (06-06-13), Samaro (06-06-13), Thomelef (06-06-13), Vasilis M3 (06-06-13)
Αν και δεν ξέρω σε ποιον απο τους 2 αναφέρεσαι αλλά ναι κανείς δεν χαλάει την αγωνηστική του γραμμή αλλά οι τύποι έχουν ακραία αντανακλαστηκά.
Μόνο ο ίδιος ξέρει αν θα καταφέρει να κάνει ελιγμό σε τέτοια περίπτωση (εγώ δεν το πιστεύω..)![]()
Vasilis M3 (06-06-13)