Σελίδα 92 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 42829091929394102 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 911 έως 920 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

  1. #911
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Ναι ρε. Από τη φωτό και κάτω αυτές τις μαλακίες γράφουν. Μέχρι και αφίσες στο δρόμο έχουν βάλει.

  2. #912
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.952
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    Παρένθεση-ερώτηση 3η προς τους φωστήρες του Υπουργείου Δικαιοσύνης: έχει πάρει το αυτί σας κάτι που λέγεται μηχανογράφηση; Κάτι που έχουν όλα τα σοβαρά κράτη, ανάμεσά τους και η Τουρκία, και λέγεται e-justice; Έχετε μετρήσει πόσοι γραμματείς αναλογούν σε ένα δικαστή εδώ και πόσοι στην Αγγλία, ας πούμε; Είναι δυνατόν να περιμένουμε 7 μήνες να... καθαρογραφεί μια απόφαση!!! ; Άκου, «καθαρογραφεί»! Tην εποχή που άλλοι ετοιμάζουν κβαντικούς υπολογιστές!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 05-06-13 στις 23:04



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  3. #913
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.952
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Unhappy

    πώς είναι ο Νο 1 υψίστης σημασίας κρατούμενος των ΗΠΑ μετά από 3 χρόνια χωρίς φυσικό φως

    Μία φωτογραφία του Μπράντλεϊ Μάνινγκ – του ανθρώπου που ευθύνεται για τη μεγαλύτερη διαρροή απόρρητων στρατιωτικών εγγράφων στην ιστορία των ΗΠΑ (υπόθεση Wikileaks)...
    – η οποία τον δείχνει να καταφτάνει στο Fort Meade του Μέριλαντ, όπου έλαβε χώρα την Τρίτη η πολύκροτη δίκη του, κάνει το γύρο του διαδικτύου, γεννώντας ερωτηματικά σχετικά με τις συνθήκες κράτησής του.
    Μέχρι και ο Τζιμ Ρόμπερτς, executive editor του ειδησεογραφικού πρακτορείου Reuters εξέφρασε την έκπληξή του στο Twitter, συνοδεύοντας το σχόλιό του με τη φωτογραφία του κάτωχρου Μάνινγκ.

    Ο 25χρονος αντιμετωπίζει το καθ' όλα ενυπόστατο ενδεχόμενο της ισόβιας κάθειρξης, εάν τελικά καταδικαστεί με την κατηγορία της προδοσίας και της υποβοήθησης του εχθρού.
    Ο Μάνινγκ συνελήφθη στις 26 Μαΐου του 2010 στο Κουβέιτ και έκτοτε κρατείται έγκλειστος σε στρατιωτική φυλακή υψίστης ασφαλείας (ναυτική βάση του Quantico) στην Βιρτζίνια.

    Επί τρία χρόνια περνάει 23 ώρες το 24ωρο σε ένα κελί 1.80 επί 2.40, χωρίς παράθυρο και φυσικό φωτισμό (μοναδική πηγή φωτός μία λάμπα φθορίου), ενώ κάθε πέντε λεπτά ελέγχεται από φρουρούς. Επιπλέον, τη νύχτα υποχρεούται να κοιμάται γυμνός, καθώς ο στρατός έκρινε ότι ακόμη και το λάστιχο του εσωρούχου του μπορεί να χρησιμοποιηθεί από τον ίδιο για να βλάψει τον εαυτό του.
    πώς ήταν:



    Και πώς είναι έπειτα από τριετή εγκλεισμό υπό ειδικές συνθήκες:





    Πηγή: iefimerida



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  4. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

    S8N (06-06-13)

  5. #914
    Εγγραφή
    08-08-10
    Περιοχή
    Α.Ηλιουπολη
    Μηνύματα
    9.952
    Thanked
    27412
    Rides
    2

    Red face Τέλος εποχής για τον επίδοξο νέο Ωνάση!



    Από τα ψηλά στα χαμηλά και από τα πολλά στα λίγα λέει ο θυμόσοφος λαός και μάλλον για ακόμα μία φορά δικαιώνεται καθώς όταν απουσιάζει το μέτρο στη ζωή έρχεται η νέμεσις. Ο λόγος για τον 39χρονο επιχειρηματία Ευάγγελο Πιστιόλη, ο οποίος πριν λίγα χρόνια παρουσιάζονταν ως ο νέος «Ωνάσης» της ελληνικής ναυτιλίας.
    Το σενάριο ιδανικά γραμμένο. Ένας 26άρης γόνος επιχειρηματία του χώρου των κατασκευών, εισάγει στο χρηματιστήριο τη ναυτιλιακή του Top Ships και παράλληλα διάγει έναν εξόχως κοσμικό βίο με το 60 μέτρων σκάφος του «Magna Grecia» να γεμίζει τις κοσμικές στήλες.
    Όπως επισημαίνουν πάντως άνθρωποι, που γνωρίζουν καλά τα στενά της ακτής Μιαούλη, ο Πιστιόλης ουδέποτε λειτούργησε ως κλασικός Έλληνας εφοπλιστής. «Αναζήτησε τα λεφτά» είναι το κλισέ που ακούς, ενώ με το άκρατο lifestyle του, τα πανάκριβα αυτοκίνητα που επεδείκνυε (Bentley, Mercedes G wagon), τα σαλέ στον Παρνασσό και ο στρατός σωματοφυλάκων που τον συνόδευαν, είναι στοιχεία που προκαλούσαν ειρωνικά σχόλια στο συνήθως ανταγωνιστικό περιβάλλον του εγχώριο jet set. Σε καιρούς όμως που χρειάζονται σύμμαχοι, ελάχιστοι θα ήταν αυτοί που θα μπορούσαν να σταθούν σε ένα νεαρό που φρόντισε νωρίς, να δρα αλαζονικά.
    Στο επιχειρηματικό κομμάτι, ο Ευάγγελος Πιστιόλης κάνει απεγνωσμένες κινήσεις. Με την κρίση στη ναυτιλία να υφίσταται για πέμπτο χρόνο, βλέπει το συνολικό του χρέος να φτάνει τα 192 εκατομμύρια ευρώ, ποσό που δεν καλύπτεται από τα υπάρχοντα περιουσιακά του στοιχεία. Ο στόλος του αριθμεί σήμερα μόλις 6 πλοία, τα οποία αν και έχουν απωλέσει σημαντική αξία αποτελούν τη μοναδική διέξοδο προκειμένου να καλύψει μέρος των υποχρεώσεων του.
    Προς το παρόν, η Top Ships στην ετήσια έκθεση της, που δημοσιεύθηκε με καθυστέρηση, αναφέρει πως «βρισκόμαστε σε παράβαση ορισμένων όρων των δανειακών μας συμβάσεων», ενώ το αγγλικό κείμενο που απευθύνεται στο αμερικανικό επενδυτικό κοινό, είναι το τυπικό που χρησιμοποιείται σε εταιρίες υπό κατάρρευση.
    Σήμερα η μετοχή της εταιρίας φθάνει το 1,46 δολάρια από τα 87 στα οποία βρίσκονταν το Μάρτιο του 2008, ενώ όπως έχει γνωστοποιηθεί στην αμερικανική επιτροπή κεφαλαιαγοράς πρόθεση είναι να πωληθούν έως και 1.600.000 μετοχές προκειμένου να βρεθεί άμεση ρευστότητα.
    Ήδη πάντως ο Πιστιόλης, πούλησε 794.000 μετοχές της Sovereign Holdings, που λειτουργούσε ως επενδυτικό όχημα του 39χρονου επιχειρηματία, η ονομασία της οποίας, ήταν για τους παροικούντες τον Πειραιά, ενδεικτική της αμετροέπειας και των άμετρων φιλοδοξιών του.
    https://www.newsbomb.gr/



    ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ


    Current World Population Clock

    U.S.National Debt Clock



    Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!

  6. The Following User Says Thank You to A8hnaios For This Useful Post:

    S8N (06-06-13)

  7. #915
    Εγγραφή
    23-12-09
    Μηνύματα
    9.392
    Thanked
    16591
    Rides
    2

    Προεπιλογή

    πιστολι εριξε ο πιστιολης...

  8. The Following 2 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

    bakalos (06-06-13), S8N (06-06-13)

  9. #916
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    πιστολι εριξε ο πιστιολης...
    Ξες ποιος είναι αυτός ρε ?

  10. #917
    Εγγραφή
    02-01-10
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Ηλικία
    54
    Μηνύματα
    11.740
    Thanked
    14747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Πάμε μ ένα Καισάριο να πάει καλά η μέρα.


    "Έτσι όπως τα έκανες, βγάλ΄ τα πέρα μόνο σου τώρα” (πλειστηριασμοί)


    Ξαφνικά λοιπόν όλοι ανησυχούν για τους πλειστηριασμούς ακινήτων και ότι τάχα η κακή τρόικα (που τάχα δίνει τις εντολές), θέλει να ξεσπιτώσει όλους τους Έλληνες που έχουν ένα κεραμίδι, με σκοπό (αυτό μου άρεσε) να έρθουν οι Γερμανοί συνταξιούχοι στην Ελλάδα και να τα αγοράσουν για ένα κομμάτι ψωμί.

    Η πλάκα είναι ότι όταν ακούς αυτή την θεωρία σε πολύ μεγάλο τηλεοπτικό δίκτυο, σε κάνει να αναρωτηθείς αν το τηλεοπτικό αυτό δίκτυο είναι όργανο του ΣΥΡΙΖΑ, όπως είναι ο Ριζοσπάστης για το ΚΚΕ.

    Κατ΄ αρχάς να πω ότι τα περισσότερα σπίτια (όχι όλα) που έχουν αγοραστεί στην Ελλάδα τα περασμένα 6-7 χρόνια έχουν αγοραστεί χωρίς προκαταβολή. Επίσης, το μεγαλύτερο ποσοστό αυτών των δανειοληπτών (όχι όλοι) σήμερα δεν πληρώνουν, κυρίως διότι δεν έχουν (και καλά κάνουν).

    Άρα ακόμα και αν υποθέσουμε ότι τους πάρει η τράπεζα το σπίτι, ουσιαστικά δεν έχουν χάσει τίποτα. Δεν πλήρωσαν τίποτα (εκτός από κάνα 2-3 χρόνια σε δόσεις), ενώ παράλληλα έχουν να πληρώσουν την τράπεζα πολύ καιρό, άρα είναι και κερδισμένοι.

    Στην συνέχεια ακούω ότι θα έρθουν κάποια distress funds και θα αγοράσουν τα σπίτια μας για ένα κομμάτι ψωμί, διότι οι τράπεζες θα τα ξεπουλήσουν για ένα κομμάτι ψωμί. Στην συνέχεια αυτά τα κακά distress funds (του διαβόλου) θα πιουν το αίμα των Ελλήνων κτλ κτλ κτλ.

    Σας έχω πει πολλές φορές ότι στις ΗΠΑ κουρεύτηκαν στεγαστικά δάνεια, έτσι ώστε το δάνεια αυτά να είναι στα όρια της πραγματικής άξιας του ακινήτου, με σκοπό να μπορεί να λειτουργήσει η αγορά.

    Για ποιο λόγο λοιπόν οι τράπεζες να πουλήσουν με έκπτωση 60-70% τα προβληματικά στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονται σε hedge funds; Αν είναι να το κάνουν αυτό, να κουρέψουν ένα 50% από το στεγαστικό δάνεια και στην συνέχεια να αφήσουν τους τωρινούς δανειολήπτες να πληρώσουν το υπόλοιπο. Ότι έκαναν δηλαδή και στις ΗΠΑ.

    Διότι επί της ουσίας, είτε κουρέψουν 50% το δάνεια του δανειολήπτη είτε το πουλήσουν σε ένα distress fund, το αποτέλεσμα είναι το ίδιο πράγμα ... η ίδια χασούρα θα παρθεί.

    Δεν μπορώ να καταλάβω δηλαδή για ποιο λόγο θα πρέπει οι τράπεζες να πουλήσουν αυτά τα δάνεια με discount 70% (έχω ακούσει και για μεγαλύτερα νούμερα) και να μην τα βρουν με τους τωρινούς δανειολήπτες.

    Επίσης, ουδέποτε έχω καταλάβει για ποιο λόγο έπρεπε εξαρχής να παγώσουν οι πλειστηριασμοί. Για μένα, το πάγωμα είναι μια υποκρισία της πολιτικής ηγεσίας και των τραπεζών. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα καθώς κυβέρνηση και τράπεζες γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, “έτσι όπως τα έκαναν” (η αγορά τους έχει στο χέρι).

    Διότι αν δεν είχαμε παγώσει τους πλειστηριασμούς εξ αρχής, σήμερα θα είχε αποσυμφορηθεί κάπως η κατάσταση. Το πάγωμα όμως δημιούργησε 300.000 στεγαστικά δάνεια που δεν πληρώνονται και σήμερα είναι αδύνατον αυτά τα σπίτια να βγουν στον πλειστηριασμό. Από την μια διότι οι τιμές είναι τουλάχιστον 50% χαμηλότερες από τις αρχικές τιμές και από την άλλη, ακόμα και με έκπτωση 50% να πουληθούν, δεν θα βρεθούν αγοραστές.

    Για άλλη μια φορά δηλαδή, στο όνομα της αριστερίστικης υποκρισίας που χαρακτηρίζει όλα τα ελληνικά πολιτικά κόμματα (είπαμε ακόμα και η ΝΔ είναι κομουνιστικό κόμμα), προσπαθήσαμε να εμποδίσουμε τις διαδικασίες της αγοράς (του πλειστηριασμούς) και σήμερα είμαστε με το μαχαίρι στο λαιμό και ειλικρινά σας λέω, με εξαίρεση να κουρευτούν αυτά τα δάνεια (50% τουλάχιστον), λύσεις δεν υπάρχουν.

    Αν νομίζουν οι τράπεζες ότι τις συμφέρει να βγάλουν ένα ακίνητο στον πλειστηριασμό, ας το κάνουν, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Μπορούν όμως; Και αν νομίζουν ότι μπορούν να αποφύγουν να κουρέψουν τα στεγαστικά δάνεια, έτσι ώστε να μπορεί ο δανειολήπτης να πληρώνει, επίσης να το κάνουν. Ακούω προτάσεις κύριοι ...

  11. The Following 4 Users Say Thank You to Monsta For This Useful Post:

    PANOS-E60 (06-06-13), S8N (06-06-13), Stathis (06-06-13), zizu (06-06-13)

  12. #918
    Εγγραφή
    22-02-11
    Περιοχή
    underworld
    Ηλικία
    50
    Μηνύματα
    5.475
    Thanked
    15081
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Επίσης, ουδέποτε έχω καταλάβει για ποιο λόγο έπρεπε εξαρχής να παγώσουν οι πλειστηριασμοί. Για μένα, το πάγωμα είναι μια υποκρισία της πολιτικής ηγεσίας και των τραπεζών. Σήμερα όμως τα πράγματα έχουν φτάσει στα άκρα καθώς κυβέρνηση και τράπεζες γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν μπορούν να κάνουν τίποτα, “έτσι όπως τα έκαναν” (η αγορά τους έχει στο χέρι).

    Διότι αν δεν είχαμε παγώσει τους πλειστηριασμούς εξ αρχής, σήμερα θα είχε αποσυμφορηθεί κάπως η κατάσταση.
    καλα τα λεει εν μερει αλλα δεν λεει οτι θα χαμε και καποιο μικρο προβλημα με το δημογραφικο αφου θα μετρουσαμε καμια 20000 λιγοτερους αντρες βεβαια αφου ως γνωστον στα νεκροταφεια, οξω απο δω, βλεπεις μονο χηρες και σπανεια χοιρους....
    αντε γεια...

  13. #919
    Εγγραφή
    08-08-11
    Περιοχή
    χαιδαρι
    Ηλικία
    61
    Μηνύματα
    3.220
    Thanked
    7747
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    καλα τα λεει εν μερει αλλα δεν λεει οτι θα χαμε και καποιο μικρο προβλημα με το δημογραφικο αφου θα μετρουσαμε καμια 20000 λιγοτερους αντρες βεβαια αφου ως γνωστον στα νεκροταφεια, οξω απο δω, βλεπεις μονο χηρες και σπανεια χοιρους....
    Xηρες και χοιρους...προφανως εννοεις τα γουρουνια,δεν εξηγειται αλλιως.

  14. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

    hades7 (06-06-13)

  15. #920
    Εγγραφή
    22-02-11
    Περιοχή
    underworld
    Ηλικία
    50
    Μηνύματα
    5.475
    Thanked
    15081
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    ναι μαικ ετσι δεν μας αποκαλουν οι γυναικες?
    αντε γεια...

  16. The Following User Says Thank You to hades7 For This Useful Post:

    Bitz (06-06-13)

Σελίδα 92 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 42829091929394102 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP