Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αποδείξεις

Ψήφισαν
32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ζηταω παντου και παντα αποδειξη

16 50,00%
  • αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω

7 21,88%
  • ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα

9 28,13%
Σελίδα 11 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 101 έως 110 από 127

Θέμα: Αποδείξεις, Η φορολογική ανταρσία

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο friendgr Εμφάνιση μηνυμάτων
    κοιτάω το Poll και γελώ..... αν το 37% του κόσμου καλούσε το σδοε , θα έπρεπε ΟΛΟΙ οι δημόσιοι υπάλληλοι να δούλευαν ΜΟΝΟ στο σδοε
    ρε συ μην μετραμε την καθε λεξη, η επιλογη αναφερεται σε καποιον που σταθερα και παντα ζηταει αποδειξη.
    αλλωστε δεν υπαρχει κανεις να σου πει στα ισια δεν σου δινω αποδειξη και κοψε το λαιμο σου.
    εγω τουλαχιστον δεν εχω συναντησει καποιον.

Rides
    0

Προεπιλογή

εντάξει ΟΚ, απλά αυτό "το παίρνω το σδοε" , δεν είναι του χαρακτήρα του Ελληνα. Κακά τα ψέματα.

σε αντίθεση π.χ. με τον γερμανό που έχει το νούμερο στα favorites στο τηλέφωνο και το καλεί χωρίς δεύτερη σκέψη.

3. The Following 3 Users Say Thank You to friendgr For This Useful Post:

Kostas_1 (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

οκ το εσβησα, ειμαστε ενταξει?

στο εξωτερικο η "ρουφιανια" λειτουργει στο φουλ.
    ειδικα στην ελβετια γινεται κατα κορον

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Έκανε η κυρά Μαριώ σαρδελίτσα ολόφρεσκη στον φούρνο με μαιντανό, φετούλες στρόγγυλες ντομάτα και δεν ξέρω τι άλλο. Επίσης κολοκυθάκι τηγανιτό. Έριξα 6-7 σφηνάκια τσιπουράκι, ήρθα στο τσακίρ κέφι και είμαι έτοιμος τώρα για κόντρα στα οικονομικά με τον Σιτάθη.
    Προσεχε μιλαει το τσιπουρο τωρα...το νου σου.

6. The Following User Says Thank You to Bitz For This Useful Post:

gant (05-06-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    @αρη: ρε συ μη λες τετοια στον ανθρωπο και γινει καμια παρεξηγηση απο το πουθενα.
    100 χρονια ζησει και περισσοτερα.
    οταν ειπα για προσδοκιμο, αυτος ειναι ο μεσος ορος.
    για καποιον που ζει 100 χρονια υπαρχει αλλος που ζει 60.
    ο πρωτος ειχε παραπανω κοστος για το συστημα, ο αλλος αφησε κερδος (εκτος αν ειχε καμια αγαμη θυγατερα κλπ).
    καπως ετσι βγαινουν οι στατιστικες, τι να κανω δεν φταιω εγω.

@gant: ρε συ γιωργο οταν λες δεν κοβω αποδειξη, ειναι σα να πυροβολεις τα ποδια σου.
    αν εχεις αλλη αποψη δεν την καταλαβα σορυ, γιατι αυτο εγραψες.
    Δεν γίνεται καμμιά παρεξήγηση.
    Δεν έχω διαφορετική άποψη με την δική σου, στο ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι το διαφορετικό, παρά στην μείωση των συντάξεων.
    Μέχρις όμως ενός ορίου, όχι στα όρια της ζητιανιάς που πιστεύω ότι εκεί τελικά θα καταλήξει. Τουλάχιστον για αυτούς που συμπλήρωσαν κανονικά και στο ακέραιο τα συντάξιμα χρόνια τους και έχουν καταβάλει κανονικότατα όλες τις εισφορές τους.
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

8. The Following User Says Thank You to gant For This Useful Post:

Stathis (05-06-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι λένε τώρα ρε παιδιά?
    Όταν ο ασπριτζής μου λέει 400ε χωρία απόδειξη η 550 με, και οικονομάει την ημέρα μια 200άρα και κυκλοφορεί με almera, ενώ μου λέει θα γουστάριζε ένα audi turbo 2.0 αλλά δεν βγαίνει. Όταν ο άλλος για εγκατάσταη αερίου, δουλειά 3 ημερών θέλει 1300 χωρίς και 1500 με, θα το παίξω εγώ ο ηθικολόγος και θα σκάσω σαν ΜΑΛΑΚΑΣ 350ε παραπάνω για να πάρω απόδειξη? Τι να την κάνω να την βάλω στον κ@λο μου?
    Όταν μου λέει ο άλλος, έμπορος αυτός, 12ε το τ.μ. η πέτρα Καρύστου, θα στην δώσω 10 χωρίς απόδειξη, θα του πώ όχι ρε φίλε είμαι μαζόχας και σου δίνω 12?
    Αααα το ξέχασα να σώσω την χώρα? από ποιούς απ αυτούς που τα αρπάζουν πρώτοι απ όλους?
    Δεν περιμένει κανείς από σένα, Γιώργο, να σώσεις τη χώρα.

Κοίτα όμως την αλυσιδωτή αντίδραση:

Ο μπογιατζής πήρε 400 μαύρα. Θα πάει αύριο στο λογιστή του και θα του δώσει τις αποδείξεις για τα χρώματα που αγόρασες ΕΣΥ και τα οποία έκοψε ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, προκειμένου να τα περάσει στα έξοδα καθώς τηρεί βιβλία Β' κατηγορίας. Εάν ούτε αυτός πήρε απόδειξη για τα χρώματα, τη δουλειά αυτή θα την κάνει το χρωματοπωλείο.

Του χρόνου λοιπόν ο φίλος μας θα δηλώσει καθαρά έσοδα ένα @ κι ένα μύδι ενώ θα έχει τσεπώσει μαύρα μερικές δεκάδες χιλιάρικα, θα πληρώσει φόρο όσο το τέλος επιτηδεύματος και η εισφορά αλληλεγγύης και θα εξακολουθεί να κυκλοφορεί με Almera όχι γιατί δε βγαίνει αλλά γιατί δε μπορεί να δικαιολογήσει τα τεκμήρια του δίλιτρου κουάντρο τουμποτσάτζε. Φυσικά το ΦΠΑ των υλικών θα το συμψηφίσει με το ΦΠΑ που οφείλει. Να μη σου πω ότι μπορεί να έχει και επιστροφή.

Απ' την άλλη ο γιος σου, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, Επιστήμων που ίδρωσε ο κώλος του να πάρει πτυχίο, θα είναι άνεργος ή θα υπογράφει μια στο τόσο καμια βεβαίωση ή κανα αυθαίρετο με αμοιβή μικρότερη από του αγράμματου ασπριτζή ή του υδραυλικού και η οποία πρέπει απαραιτήτως να δηλωθεί στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ για να εκδοθεί το παραστατικό. Για την αμοιβή αυτή θα προκαταβάλει το 90% του φόρου και θα του παρακρατηθεί ΤΣΜΕΔΕ. Στην καλύτερη περίπτωση θα δουλεύει ανασφάλιστος με μπλοκάκι όπως η γυναίκα μου επί 11 συναπτά έτη μέχρι να πάρει πόδι, όπως κι εκείνη, με αποζημίωση ένα αποτύπωμα Νo 44 στον πισινό και μια συστατική που μάλλον προέκυψε από αναζήτηση στο Google. Εκείνος θα οδηγεί BMW την οποία θα αδυνατεί να συντηρήσει καθώς τα τέλη θα είναι απαγορευτικά, ενώ το εκκαθαριστικό θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι στον προϋπολογισμό του καθώς πέραν των όσων πλήρωσε και ο φοροφυγάς μάστορας φίλος μας θα έχει να πληρώσει και 26% φόρο από το πρώτο ευρώ. Που αν συνεχίσει έτσι το πράγμα, θα είναι και το τελευταίο. Δεν κάνω τον έξυπνο, σου εξιστορώ την κατάσταση που βιώνω κι εγώ ο ίδιος.

Την επόμενη φορά λοιπόν πες τους 400 με απόδειξη ειδάλλως θα κοιτάξεις αλλού. Νομίζω ότι είναι διαφορετικά να του το λες εσύ και διαφορετικά ο Κοπελούζος, οπότε θα το εκτιμήσουν. Αν δεν το εκτιμήσουν, πάρε μερικά 25κιλα και βαψτε το μόνοι σας. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις πως σε κλέβει το κράτος, κόψε τιμολόγιο στο όνομα του γιού σου. Αν και δε θα το συνιστούσα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 05-06-13 στις 16:33

10. The Following 10 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), bakalos (05-06-13), chrisgiapz3 (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Kostas_1 (05-06-13), Loukas (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13), Thomelef (05-06-13)

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Μιλουσα πριν καιρο με φιλο ψυκτικο που μου εφτιαχνε την κουζινα στο σπιτι.Και αναφερθηκαμε στο 100 με-90 χωρις.Ξερετε τι μου ειπε?Η τιμη που θα πεις στον πελατη πρεπει να ειναι ΜΕ ΦΠΑ και αν ο πελατης θελει να παρανομησει και να δεχτει τιμη χωρις φπα θα το κανει.Αυτο βεβαια υσχειει στην περιπτωση που εχει γινει η δουλεια και ερχεται η ωρα της πληρωμης.Το λεω αυτο γιατι πολλες φορες μερικα λαμογια κανουν μια δουλεια και οταν στο τελος σου λενε τιμη και ζητησεις τιμολογιο-αποδειξη τοτε η απαντηση ειναι μια:Ναι φυσικα,αλλα θα επιβαρυνθειτε το φπα.

12. The Following 3 Users Say Thank You to dafidack For This Useful Post:

bakalos (05-06-13), S8N (05-06-13), Stathis (05-06-13)

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Άρη, οι πολ. μηχ. έγιναν ήδη 2 στην οικογένεια. Ο μικρός απολύεται τον Αύγουστο. Τον κερνούσε γλυκά ο μπάουερ στο κέντρο του Ναυπλίου, όπου και γνωρίστηκαν.
    Τα υπόλοιπα όλα που γράφεις κατανοητά και τα γνωρίζω, αλλά όταν μιά έκπτωση φτάνει σχεδόν το 30%, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το παίξω υπερασπιστής του Κράτους.
    Ας βρεί μια φόρμουλα να τους τα παίρνει.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 05-06-13 στις 17:17
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

14. The Following 2 Users Say Thank You to gant For This Useful Post:

S8N (05-06-13), Stathis (05-06-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;

αυτο ειναι το πρωτο γαμημενο λαθος του συστηματος.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ στην αρχικη αξια και τελειωσε.

Ελεος δηλαδη με το κωλοχανειο.
    Νομπελ στα οικονομικα θελει να το χωνεψουμε;

Στην δε παροχη υπηρεσιων, που εκει γινεται το κολπο, ας βαλουν επιτελους πλαφον πληρωμης με μετρητα τα 50 ευρω και παραπανω με καρτα η διγραμη επιταγη ημερας.
    Δηλαδη στην Αγγλια και την Αμερικη ειναι μαλακες που το εχουν ετσι 30 χρονια;

Εξω αν εχεις μετρητα ειτε εισαι νταβατζης ειτε ντραγκντηλερ.
    Και πας φυλακη.

Τελος.

Αμαν πια με το κωλοχανειο.

16. The Following 6 Users Say Thank You to Stamatis For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), bakalos (05-06-13), pilot (05-06-13), S8N (05-06-13), Thomelef (05-06-13), wheelman (05-06-13)

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;

αυτο ειναι το πρωτο γαμημενο λαθος του συστηματος.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ στην αρχικη αξια και τελειωσε.

Ελεος δηλαδη με το κωλοχανειο.
    Νομπελ στα οικονομικα θελει να το χωνεψουμε;

Στην δε παροχη υπηρεσιων, που εκει γινεται το κολπο, ας βαλουν επιτελους πλαφον πληρωμης με μετρητα τα 50 ευρω και παραπανω με καρτα η διγραμη επιταγη ημερας.
    Δηλαδη στην Αγγλια και την Αμερικη ειναι μαλακες που το εχουν ετσι 30 χρονια;

Εξω αν εχεις μετρητα ειτε εισαι νταβατζης ειτε ντραγκντηλερ.
    Και πας φυλακη.

Τελος.

Αμαν πια με το κωλοχανειο.
    Ηρεμησε θα πάθεις τπτ...

18. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Bitz (05-06-13), S8N (05-06-13), Stathis (05-06-13)

Σελίδα 11 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 910111213 ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP