Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αποδείξεις

Ψήφισαν
32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ζηταω παντου και παντα αποδειξη

    16 50,00%
  • αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω

    7 21,88%
  • ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα

    9 28,13%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 127

Θέμα: Αποδείξεις, Η φορολογική ανταρσία

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #11
    Εγγραφή
    26-03-10
    Περιοχή
    Athens
    Μηνύματα
    5.698
    Thanked
    18833
    Rides
    0

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Τι λένε τώρα ρε παιδιά?
    Όταν ο ασπριτζής μου λέει 400ε χωρία απόδειξη η 550 με, και οικονομάει την ημέρα μια 200άρα και κυκλοφορεί με almera, ενώ μου λέει θα γουστάριζε ένα audi turbo 2.0 αλλά δεν βγαίνει. Όταν ο άλλος για εγκατάσταη αερίου, δουλειά 3 ημερών θέλει 1300 χωρίς και 1500 με, θα το παίξω εγώ ο ηθικολόγος και θα σκάσω σαν ΜΑΛΑΚΑΣ 350ε παραπάνω για να πάρω απόδειξη? Τι να την κάνω να την βάλω στον κ@λο μου?
    Όταν μου λέει ο άλλος, έμπορος αυτός, 12ε το τ.μ. η πέτρα Καρύστου, θα στην δώσω 10 χωρίς απόδειξη, θα του πώ όχι ρε φίλε είμαι μαζόχας και σου δίνω 12?
    Αααα το ξέχασα να σώσω την χώρα? από ποιούς απ αυτούς που τα αρπάζουν πρώτοι απ όλους?
    Δεν περιμένει κανείς από σένα, Γιώργο, να σώσεις τη χώρα.

    Κοίτα όμως την αλυσιδωτή αντίδραση:

    Ο μπογιατζής πήρε 400 μαύρα. Θα πάει αύριο στο λογιστή του και θα του δώσει τις αποδείξεις για τα χρώματα που αγόρασες ΕΣΥ και τα οποία έκοψε ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ, προκειμένου να τα περάσει στα έξοδα καθώς τηρεί βιβλία Β' κατηγορίας. Εάν ούτε αυτός πήρε απόδειξη για τα χρώματα, τη δουλειά αυτή θα την κάνει το χρωματοπωλείο.

    Του χρόνου λοιπόν ο φίλος μας θα δηλώσει καθαρά έσοδα ένα @ κι ένα μύδι ενώ θα έχει τσεπώσει μαύρα μερικές δεκάδες χιλιάρικα, θα πληρώσει φόρο όσο το τέλος επιτηδεύματος και η εισφορά αλληλεγγύης και θα εξακολουθεί να κυκλοφορεί με Almera όχι γιατί δε βγαίνει αλλά γιατί δε μπορεί να δικαιολογήσει τα τεκμήρια του δίλιτρου κουάντρο τουμποτσάτζε. Φυσικά το ΦΠΑ των υλικών θα το συμψηφίσει με το ΦΠΑ που οφείλει. Να μη σου πω ότι μπορεί να έχει και επιστροφή.

    Απ' την άλλη ο γιος σου, Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός, Επιστήμων που ίδρωσε ο κώλος του να πάρει πτυχίο, θα είναι άνεργος ή θα υπογράφει μια στο τόσο καμια βεβαίωση ή κανα αυθαίρετο με αμοιβή μικρότερη από του αγράμματου ασπριτζή ή του υδραυλικού και η οποία πρέπει απαραιτήτως να δηλωθεί στο σύστημα αμοιβών του ΤΕΕ για να εκδοθεί το παραστατικό. Για την αμοιβή αυτή θα προκαταβάλει το 90% του φόρου και θα του παρακρατηθεί ΤΣΜΕΔΕ. Στην καλύτερη περίπτωση θα δουλεύει ανασφάλιστος με μπλοκάκι όπως η γυναίκα μου επί 11 συναπτά έτη μέχρι να πάρει πόδι, όπως κι εκείνη, με αποζημίωση ένα αποτύπωμα Νo 44 στον πισινό και μια συστατική που μάλλον προέκυψε από αναζήτηση στο Google. Εκείνος θα οδηγεί BMW την οποία θα αδυνατεί να συντηρήσει καθώς τα τέλη θα είναι απαγορευτικά, ενώ το εκκαθαριστικό θα είναι ένα ηχηρό χαστούκι στον προϋπολογισμό του καθώς πέραν των όσων πλήρωσε και ο φοροφυγάς μάστορας φίλος μας θα έχει να πληρώσει και 26% φόρο από το πρώτο ευρώ. Που αν συνεχίσει έτσι το πράγμα, θα είναι και το τελευταίο. Δεν κάνω τον έξυπνο, σου εξιστορώ την κατάσταση που βιώνω κι εγώ ο ίδιος.

    Την επόμενη φορά λοιπόν πες τους 400 με απόδειξη ειδάλλως θα κοιτάξεις αλλού. Νομίζω ότι είναι διαφορετικά να του το λες εσύ και διαφορετικά ο Κοπελούζος, οπότε θα το εκτιμήσουν. Αν δεν το εκτιμήσουν, πάρε μερικά 25κιλα και βαψτε το μόνοι σας. Αν εξακολουθείς να πιστεύεις πως σε κλέβει το κράτος, κόψε τιμολόγιο στο όνομα του γιού σου. Αν και δε θα το συνιστούσα.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη S8N : 05-06-13 στις 17:33

  2. The Following 10 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

    A8hnaios (05-06-13), bakalos (05-06-13), chrisgiapz3 (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Kostas_1 (05-06-13), Loukas (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13), Thomelef (05-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP