Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmw330vasilis Εμφάνιση μηνυμάτων
ηδη το χω σπιτι...μου ρθε απο αμερικα κ ειμαι στην τελικη ευθεια να το βαλω οταν με το καλο επιστρεψω απο Λευκαδα....!

θα σου προτεινα να το παρεις απο κει που το πηραμε κ μεις με τον Deepblue....
Συνολικο κοστος με εξοδα αποστολης 480 περιπου ευρα....

οσον αφορα τις αναλογιες...εχει μεσα στο μανιουαλ τις αρχικες ρυθμισεις....αυτες ακολουθησε κ ο ντιπ...καλυτερα ομως οταν δει το ποστ αυτος να τα αναφερει.....
το μονο σιγουρο ειναι οτι σε μια νυχτερινη...ανεβασε τα ποσοστα ψεκασμου κ το αμαξι χωροπηδουσε στην κυριολεξια....!

οσον αφορα τις σωστες ρυθμισεις νομιζω οτι ειναι κατι υποκειμενικο κ εχει να κανει με το τι ακριβως ζητας απο το αυτοκινητο....
ενας προγραμματιστης στο δυναμομετρο νομιζω οτι θα σε καθοδηγουσε σωστα....

οσον αφορα την τοποθετηση...θα την κανω κ εγω στον Φλασκη...το κοστος ακριβως δεν το γνωριζω....(με επιφυλαξη νομιζω 100ευρα)!
βασιλη δεν ξερω εαν σε ενημερωσαν αλλα για να αποδωση σωστα το συγκεκριμενο κιτ πρεπει να ανεβασεις αβανς....και ειναι ενα θεμα που θελω να το κοιταξει καποιος σχετικος...εσας ο στρατος στην bmw sitas θα κανει την ρυθμηση???εαν ειναι στηλτε ενα πμ για το ποτε να κανονιζα να τα βαζαμε μαζι...σε περιπτοσηγ ομως που γινει καποια προταση"""για προγραμματισμο του εν λογο κιτ 500ευρα ειμαι εξω...500€προγ+500κιτ+100τοποθε=== ===μην με ξεχασεις....με ενδιαφερει αρκετα...