σφαχτηκε μεσα στον υπνο του γιατι ειχε βαλει στο σπιτι του καποιον χωρις χαρτια και τον εκμεταλευοταν...
Τι εννοω εκμεταλευση, δεν με ενδιαφερει ποσα επαιρνε....οπως ειπατε και εσεις υπαρχουν ανθρωποι Ελληνες με χαρτια με ποινικο μητρωο, που δουλευουν για 10 ευρο την ημερα, για να διαλεξεις Πακιστανο, υπαρχει λογος που τον διαλεγεις...
(ειτε αυτος λεγεται ασφαλεια, ειτε λεγεται δεν σου δινω τα χρηματα γιατι θα σε "καρφωσω" στην αστυνομια κλπ)
Εγω οτιδηποτε δεν εχει χαρτια ακομα και αυτοκινητο μηχανακι το βλεπω σαν ΚΙΝΔΥΝΟ....
δηλαδη σαν να πηγαινω μπροστα στην "ΑΥΡΑ"...
Οσο χρησιμοποιεις τον "κινδυνο" προς οφελος σου, σε καποια φαση θα την φας....
Και ρε παιδια ελεος.....
Ακουω οτι ειμαι ρατσιστης, οτι ειμαι οτι ειμαι...(οχι εγω ειδικα, γενικα για τον ρατσισμο_)
και ποιος το λεει????
Ο Τσιπρας που δεν εχει πατησει ποτε στο κεντρο>?
Τα κηφισιοτακια που απ τα 13 πηγαινοερχονται με ταξι στα βορεια και νοτια?
Οι μεγαλοποιασμενες πρωην βιζιτες που τους χρησιμοποιουν να καθαριζουν την πισινα και να πηγαινουν λαικη?
Οι μεγαλομαλακες πουθεναδες που τους εκμεταλευονται γιατι κανουν παζαρι στο καινουριο σιντι του Παντελιδη?
Θα το γραφω συνεχεια ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΞΕΦΥΓΕ...
ειναι προκλητικοι πια, γεμισαμε Αρρωστιες, γεμισαμε βιασμους, γεμισαμε σεξουαλικες παρενοχλησεις σε ΜΜΜ, γεμισαμε εγκλημα....
Και μεις τα ιδια σκατα σαν Ελληνες μπορει να καναμε και παλια....αλλα δεν ημασταν ποτε τοσο ΑΡΡΩΣΤΟΙ...΄