Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αποδείξεις

Ψήφισαν
32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ζηταω παντου και παντα αποδειξη

16 50,00%
  • αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω

7 21,88%
  • ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα

9 28,13%
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 127

Θέμα: Αποδείξεις, Η φορολογική ανταρσία

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Πατρα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το θεμα αυτο εχει αποτελεσει πολλακις λογω αντιπαραθεσης μεταξυ εμου και συνομιλικων μου... κυριως κοριτσιων που σκεφτονται με τη λογικη "αφου αυτο λεει ο νομος αυτο πρεπει να κανω"...

ξερω ομως λογω της οικογενειακης επιχειρησης τη δυσκολια να συντηρηθει μια μικρη επιχειρηση... απλα να συντηρηθει στης μερες μας... οχι να βγαλει κερδος... απλα να συντηρηθει και να μην κλεισουμε...

εμεις επειδη εχουμε franchise καταστημα δε μπορουμε να ξεφυγουμε απο την πολιτικη της εταιριας... οποτε χωρις δευτερη σκεψη απλα κοβουμε αποδειξεις...

σαν κωστας ομως στα διαφορα καταστηματα εξω... δε ζηταω ποτε αποδειξη πλεον... γιατι πιστευω οτι αν η καφετερια δεν κλεισει θα βγαλουν μεροκαμματο 2 φιλοι μου, αν το καταστημα ρουχων δεν κλεισει θα εχουν καποια ατομα μισθο... (συνηθως επιλεγω για τις αγορες μου τις μικρες επιχειρησεις, γιατι πισω απο αυτες υπαρχουν οικογενειες που θα ζησουν με τα χρηματα μου, και οχι πολυεθνικες)

ναι ειναι παρανομο... ναι παει πισω η οικονομικη επανακαμψη της χωρας... στα χαρτια ομως... πρακτικα νομιζω οτι στην ουσια αυτος ειναι ο τροπος της επανακαμψης... να ειναι ανοιχτα τα διαφορα καταστηματα... να εργαζεται ο κοσμος... να κυκλοφορει το χρημα στην πραγματικη οικονομια...

προφανως μπορει να εχω καποια λαθη στη λογικη μου... 24 ειμαι αλλωστε και δεν εχω καποια τεραστια εμπειρια στον εργασιακο τομεα... αλλοι μπορει να το βλεπετε αλλιως (πχ. πρεπει να στηριξουμε την προσπαθεια κτλ. και οταν θα πει το οκ η τροικα κτλ να εχουμε αναπτυξη και δεν ξερω τι αλλο)

2. The Following 2 Users Say Thank You to Bellof-3 For This Useful Post:

oldcarskickass (05-06-13), z3 2.2 (04-06-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP