Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Αποδείξεις

Ψήφισαν
32. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • ζηταω παντου και παντα αποδειξη

16 50,00%
  • αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω

7 21,88%
  • ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα

9 28,13%
Σελίδα 5 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 41 έως 50 από 127

Θέμα: Αποδείξεις, Η φορολογική ανταρσία

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Athens, Greece
    Rides
    2

Προεπιλογή

Οταν το αντικειμενο/υπηρεσια εχει 123¤ και μου πουν 100, ναι δεν παιρνω αποδειξη αν δεν τιθεται θεμα εγγυησης. Ειναι ολοκληρο το 23% και θα το κλεψω γιατι η βενζινη εχει 1¤/λιτρο φορο απο τους αρχικλεφτες και το αμαξι μου 1η Ελληνικη αδεια εχει 2007 ενω ειναι τελη 03, παλι με κλεβουν οι αρχικλεφτες. Οταν μου πουν εεε να σου κοψω κανα 10αρικο, παιρνουν τα @@ μου και παιρνω αποδειξη, αφου τα 13 που θα πηγαιναν στο κρατος θα πανε στη τσεπη του.

Αποδειξη μπορει να μη ζητησω στον περιπτερα της περιοχης γιατι ειναι στο κουτι ολη μερα και ξερω οτι ειναι καλος ανθρωπος. Στη καφετερια τυπου Living, Baron, Cruiser, Ache κ.α ζηταω αποδειξη (οποτε τυχει να παω, τελευταια προτιμω να τα φαω αλλου, σπαζομαι να δινω 6.5¤ για σοκολατα ροφημα, 2215δρχ!!).

Το γελιο πεφτει οταν ζητησω αποδειξη και μου δωσουν αλλων τραπεζιων, αλλων ημερομηνιων, ή ακομα και 2-3 αποδειξεις που αν τις αθροισεις παλι δεν βγαινει αυτο που πληρωσες

2. The Following 2 Users Say Thank You to fanisk For This Useful Post:

dafidack (05-06-13), gant (05-06-13)

Περιοχή
    Νεο Ηράκλειο-Μεταμορφωση
    Rides
    2

Προεπιλογή

Εχω ένα πρόβλημα τον τελευταίο καιρο και πρέπει να μπω στο χειρουργείο για να μπορέσω να ξαναπερπάτησω κανονικά και να οδήγησω όπως πριν την εμφάνιση του προβλήματος.

Σε δημόσιο νοσοκομείο με κορυφαίο γιατρό της ειδικότητας του:περιμένω ποτέ θα με πάρουν τηλέφωνο για να μπω,η αναμονή είναι ήδη 20 μέρες και βλέπουμε,εγω καθηλομενος στο κρεβάτι και μια ολόκληρη οικογένεια να ταλαιπωρείται 1,5 μήνα τώρα.

Με ιδιωτη χειρουργο αντίστοιχου επιπεδου(λίγο κατώτερου απο τον προηγούμενο),τιμή χειρουργειου και νοσηλείας 7000 με απόδειξη,3000 χωρίς απόδειξη.

Αν τελικά αποφασίσω να πάω στον ιδιώτη,ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΨΩ ΑΠΌΔΕΙΞΗ,θα κλεψω το κράτος που δεν μου παρέχει τα αυτονόητα.

Καλο είναι να ζητάμε αποδείξεις αλλα εκει που μας έχουν φτάσει ο καθένας προσπαθεί να εξοικονομησει απο όπου μπορεί.Αν έχω όφελος δεν παίρνω,αν τον ΦΠΑ προσπαθεί να τον καρπωθεί ο εκάστοτε επαγγελματίας μόνος του τότε ζητάω.

4. The Following 6 Users Say Thank You to nikos-Mpacket For This Useful Post:

aristent (05-06-13), hades7 (05-06-13), kostas 325 (05-06-13), nikos1400 (05-06-13), Stathis (05-06-13), wheelman (05-06-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

παιδια η κουβεντα εχει ξεστρατισει λιγο απο εκει που την τοποθετησα αρχικα, δεν πειραζει εχει ενδιαφερον ετσι κι αλλιως.

ειναι λογικο οταν μοιραζεσαι με τον επιχειρηματια το φορο (23% το φπα εσυ, 26% + το φορο εισοδηματος αυτος), να υπαρχει καποιο ειδος συναλλαγης με κερδισμενα και τα δυο μερη.
    εκει υπαρχουν δυο αποψεις, η μια που λεει αφου το κρατος με κλεβει και δεν μου προσφερει τιποτα θα το κλεψω και εγω, η αλλη λεει οτι ειναι σα να κλεβω τον εαυτο μου αφου μακροπροθεσμα αν κανεις δεν πληρωνει φορο θα καταρρευσει το συστημα, εκτος βεβαια απο το ηθικο μερος της υποθεσης.

εγω ρωτησα αλλο ομως.
    αν πατε καπου οπως καλη ωρα πηγα εγω να φαω με την οικογενεια μου και σας φερουν για λογαριασμο ενα μπακαλοχαρτο, απαιτειτε αποδειξη, ή σκεφτομενοι τα ζορια του μαγαζατορα και το προσωπικο το οποιο ισως απολυσει αν εχει μειωμενα εσαδα δινετε τοπο στην οργη?
    μιλαω για την ιδια ακριβως τιμη, οχι κουβεντες του τυπου, ειναι ξερω γω 55, δωσε 40 και ειμαστε ενταξει.
    κανονικα τρεις το ενα τρεις το αλλο, συνολο 55 ευχαριστουμε, μαυρο στο μαυρογυαλουρο.

πραγματικα εκνευριζομαι αφανταστα οταν σκεφτομαι οτι αυτος βγαζει χρηματα στην πλατη μου και δεν συνεισφερει τιποτα στο κοινο ταμειο που πληρωνεται οτι χρησιμοποιουμε ολοι, απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν απο τα 55 το κρατος παιρνει τα μισα (χωρια τα εμμεσα οπου εχει φορολογησει τα παντα πολλαπλως μεχρι να φτασουν στο τραπεζι), με τα αλλα μισα τι να συντηρησει ο ανθρωπος, τι να πληρωσει, τι να δουλεψει ο ιδιος και να του μεινει.

αυτος ειναι ο προβληματισμος, δεν ξερω αν ειναι σωστος ή λαθος, παντως με απασχολει τελευταια.

6. The Following 8 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

Bitz (05-06-13), kostas 325 (05-06-13), mitsos_chania (05-06-13), Monsta (05-06-13), Ptboul (05-06-13), S8N (05-06-13), spar@ (05-06-13), vagmag (06-06-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια η κουβεντα εχει ξεστρατισει λιγο απο εκει που την τοποθετησα αρχικα, δεν πειραζει εχει ενδιαφερον ετσι κι αλλιως.

ειναι λογικο οταν μοιραζεσαι με τον επιχειρηματια το φορο (23% το φπα εσυ, 26% + το φορο εισοδηματος αυτος), να υπαρχει καποιο ειδος συναλλαγης με κερδισμενα και τα δυο μερη.
    εκει υπαρχουν δυο αποψεις, η μια που λεει αφου το κρατος με κλεβει και δεν μου προσφερει τιποτα θα το κλεψω και εγω, η αλλη λεει οτι ειναι σα να κλεβω τον εαυτο μου αφου μακροπροθεσμα αν κανεις δεν πληρωνει φορο θα καταρρευσει το συστημα, εκτος βεβαια απο το ηθικο μερος της υποθεσης.

εγω ρωτησα αλλο ομως.
    αν πατε καπου οπως καλη ωρα πηγα εγω να φαω με την οικογενεια μου και σας φερουν για λογαριασμο ενα μπακαλοχαρτο, απαιτειτε αποδειξη, ή σκεφτομενοι τα ζορια του μαγαζατορα και το προσωπικο το οποιο ισως απολυσει αν εχει μειωμενα εσαδα δινετε τοπο στην οργη?
    μιλαω για την ιδια ακριβως τιμη, οχι κουβεντες του τυπου, ειναι ξερω γω 55, δωσε 40 και ειμαστε ενταξει.
    κανονικα τρεις το ενα τρεις το αλλο, συνολο 55 ευχαριστουμε, μαυρο στο μαυρογυαλουρο.

πραγματικα εκνευριζομαι αφανταστα οταν σκεφτομαι οτι αυτος βγαζει χρηματα στην πλατη μου και δεν συνεισφερει τιποτα στο κοινο ταμειο που πληρωνεται οτι χρησιμοποιουμε ολοι, απο την αλλη σκεφτομαι οτι αν απο τα 55 το κρατος παιρνει τα μισα (χωρια τα εμμεσα οπου εχει φορολογησει τα παντα πολλαπλως μεχρι να φτασουν στο τραπεζι), με τα αλλα μισα τι να συντηρησει ο ανθρωπος, τι να πληρωσει, τι να δουλεψει ο ιδιος και να του μεινει.

αυτος ειναι ο προβληματισμος, δεν ξερω αν ειναι σωστος ή λαθος, παντως με απασχολει τελευταια.
    Οποτε για να ειναι και οι δυο πλευρες ευχαριστημενες και κερδισμενες, τελευταιως εφαρμοζεται εγω (ο πελατης) τον ΦΠΑ και εσυ (ο πωλητης) τον φορο εισοδηματος.
    Ειναι νομιμο αυτο? Οχι. Ειναι ηθικο? Βεβαιως Ναι

Σε ενα κρατος που εφαρμοζονται και ψηφιζονται ως νομοι εντελως παραλογα πραγματα με μονο σκοπο την αυξηση εσοδων του απο τους πολιτες του χωρις ισονομια και δικαιοσυνη (λογω αδυναμιας του ιδιου του κρατους να τα εφαρμοσει κοινως "οτι αρπαξουμε και φετος απο οποιον μπορουμε" ), ειναι λογικο οι πολιτες του να αντιδρουν με οποιοδηποτε τροπο μπορουν ωστε να μπορεσουν να επιβιωσουν (γιατι κακα τα ψεμματα, ενα μεγαλο ποσοστο ελληνων εχει φτασει στα ορια της επιβιωσης)

Τι να πρωτοθυμηθω : Συναφειες, αδικα τεκμηρια, αλλαγη φορολογικων συντελεστων κατα βουληση, αναδρομικοτητα νομων και ενα καρο παγκοσμιες πρωτοτυπιες που εχουν ως σκοπο την αυξηση εσοδων.
    ΤΟ ΟΤΙ ΦΟΡΟΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΝΑΚΙΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΣ επειδη και οι δυο τυγχανει να ειναι ελευθεροι επαγγελματιες.
    Ομως εδω εφαρμοζεται αυτο ακριβως. Την αδυναμια του κρατους να εξαλειψει την φοροδιαφυγη απο ορισμενους κλαδους (εσκεμμενα η οχι, αυτο δεν το γνωριζω αλλα ειναι μια μεγαλη κουβεντα και αυτο) την πληρωνουν ολοι.

Εγω προσωπικα αν ειναι να γλυτωσω ενα ποσο που ισοδυναμει με το φπα απο τις οποιες αγορες/υπηρεσιες εχω, θα το κανω χωρις δευτερη σκεψη και χωρις ιχνος ενοχης. Οταν φτανεις στα ορια της επιβιωσης δεν υπαρχουν σκεψεις ευσυνειδησιας

8. The Following 14 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

120ie87 (05-06-13), A8hnaios (05-06-13), gant (05-06-13), hades7 (05-06-13), mitsos_chania (05-06-13), Monsta (05-06-13), nikos-Mpacket (05-06-13), nikos1400 (05-06-13), oldcarskickass (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Skyline_IS (05-06-13), spar@ (05-06-13), Stathis (05-06-13), Thomelef (28-07-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το κράτος θα συνεχίσει να 'κλέβει' με φόρους όσο συνεχίζουμε κι εμείς να το κλέβουμε.

Είναι παράλογο να ζητάμε πρώτα μείωση των συντελεστών με καρότο την προσπάθεια για φορολογική συμμόρφωση.

Δεν είμαι εκείνος που θα κάνει κριτική, ούτε ο αναμάρτητος. Χθες έβλεπα στους Νέους Φακέλους του Τέλογλου κάποιους πάμπτωχους υπερήλικες παλιννοστούντες που την έβγαζαν πέρα με 340 ευρώ το μήνα, πριν τα κόψουν κι αυτά. Σ' αυτούς θα δικαιολογούσα να ζητήσουν μείωση στην τιμή κάποιου προϊόντος χωρίς να πάρουν απόδειξη. Είναι θέμα επιβίωσης. Εγώ πάλι ξοδεύω τόσα σε βενζίνες κάθε μήνα. Είναι ανήθικο να κλέβω το κράτος με συναυτουργό τον κάθε έμπορο ή επιτηδευματία όταν άλλοι (όχι μόνο τα τρωκτικά) περιμένουν να βγάλουν το μήνα από αυτά τα κρατικά έσοδα. Πόσο υποκριτής πρέπει να 'μαι για να κάνω μπαξίματα και να κυκλοφορώ με BMW αλλά να κοιτάζω να γλυτώσω το 23% με τη δικαιολογία ότι 'κλέβω αυτά που μου κλέβουν'; Εϊναι σοβαρή δικαιολογία αυτή;

Φίλοι μου, αυτοί είναι οι φόροι, αυτό είναι το φορολογικό σύστημα, αυτοί είναι οι νόμοι. Αν δεν αλλάξουμε εμείς, δε θ'α αλλάξουν ούτε εκείνα. Είτε προσαρμοζόμαστε, είτε πάμε να ζήσουμε αλλού, εκεί όπου τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί οι ντόπιοι είχαν φορολογική συνείδηση και φρόντισαν να οργανώσουν την κοινωνία τους.

Το μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι σκεπτόμαστε το κράτος σαν κάτι απρόσωπο και εχθρικό. Το κράτος φροντίζει για τις υποδομές γύρω μας, για τις συντάξεις κάποιων γερόντων, για την περίθαλψη έστω κι αυτή την κουτσή, στραβή κι ανάποδη. Αν νομίζουμε ότι κλέβοντάς το θα χάσουν τα τρωκτικά, γελιόμαστε. Τα τρωκτικά είναι τα τελευταία που θα θιγούν, ο αδύναμος κρίκος είναι οι ασθενείς κοινωνικές ομάδες, η παιδεία και η υγεία. Και το ΦΠΑ δεν είναι για την τσέπη του επιχειρηματία, είναι ο κόπος του πελάτη που έχουμε υποχρέωση να αποδώσουμε και όχι να παρακρατούμε ή να 'εκπίπτουμε' κατά το δοκούν. Σ' όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι αυτός που τα παίρνει μαύρα κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό στον άλλο που τα δηλώνει όλα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα γκρινιάξουμε για τους φόρους, τα τέλη, την τιμή της βενζίνης, κλπ ας σκεφτούμε πόσες αποδείξεις δεν κόψαμε ή δε ζητήσαμε οι ίδιοι, πόσα εισοδήματα αποκρύψαμε, πόσα προσωπικά έξοδα περάσαμε στην επιχείρησή μας για να τσεπώσουμε το ΦΠΑ. Και την επόμενη φορά που θα συγκρίνουμε την κατάσταση εδώ με την κατάσταση στην υπόλοιπη Ευρώπη, χαρακτηρίζοντας τη χώρα μας ως Σοβιετία, ας συνειδητοποιήσουμε ότι δε μπορείς να κλέβεις το κράτος και να έχεις ταυτόχρονα την απαίτηση να σου δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης και υγιούς επιχειρηματικότητας.

10. The Following 10 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

aristent (05-06-13), chrisgiapz3 (05-06-13), katsaraios (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Monsta (05-06-13), oldcarskickass (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), pilot (05-06-13), Stathis (05-06-13), Thomelef (05-06-13)

Περιοχή
    Θεσ/νίκη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο S8N Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το κράτος θα συνεχίσει να 'κλέβει' με φόρους όσο συνεχίζουμε κι εμείς να το κλέβουμε.

Είναι παράλογο να ζητάμε πρώτα μείωση των συντελεστών με καρότο την προσπάθεια για φορολογική συμμόρφωση.

Δεν είμαι εκείνος που θα κάνει κριτική, ούτε ο αναμάρτητος. Χθες έβλεπα στους Νέους Φακέλους του Τέλογλου κάποιους πάμπτωχους υπερήλικες παλιννοστούντες που την έβγαζαν πέρα με 340 ευρώ το μήνα, πριν τα κόψουν κι αυτά. Σ' αυτούς θα δικαιολογούσα να ζητήσουν μείωση στην τιμή κάποιου προϊόντος χωρίς να πάρουν απόδειξη. Είναι θέμα επιβίωσης. Εγώ πάλι ξοδεύω τόσα σε βενζίνες κάθε μήνα. Είναι ανήθικο να κλέβω το κράτος με συναυτουργό τον κάθε έμπορο ή επιτηδευματία όταν άλλοι (όχι μόνο τα τρωκτικά) περιμένουν να βγάλουν το μήνα από αυτά τα κρατικά έσοδα. Πόσο υποκριτής πρέπει να 'μαι για να κάνω μπαξίματα και να κυκλοφορώ με BMW αλλά να κοιτάζω να γλυτώσω το 23% με τη δικαιολογία ότι 'κλέβω αυτά που μου κλέβουν'; Εϊναι σοβαρή δικαιολογία αυτή;

Φίλοι μου, αυτοί είναι οι φόροι, αυτό είναι το φορολογικό σύστημα, αυτοί είναι οι νόμοι. Αν δεν αλλάξουμε εμείς, δε θ'α αλλάξουν ούτε εκείνα. Είτε προσαρμοζόμαστε, είτε πάμε να ζήσουμε αλλού, εκεί όπου τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί οι ντόπιοι είχαν φορολογική συνείδηση και φρόντισαν να οργανώσουν την κοινωνία τους.

Το μεγάλο λάθος που κάνουμε είναι ότι σκεπτόμαστε το κράτος σαν κάτι απρόσωπο και εχθρικό. Το κράτος φροντίζει για τις υποδομές γύρω μας, για τις συντάξεις κάποιων γερόντων, για την περίθαλψη έστω κι αυτή την κουτσή, στραβή κι ανάποδη. Αν νομίζουμε ότι κλέβοντάς το θα χάσουν τα τρωκτικά, γελιόμαστε. Τα τρωκτικά είναι τα τελευταία που θα θιγούν, ο αδύναμος κρίκος είναι οι ασθενείς κοινωνικές ομάδες, η παιδεία και η υγεία. Και το ΦΠΑ δεν είναι για την τσέπη του επιχειρηματία, είναι ο κόπος του πελάτη που έχουμε υποχρέωση να αποδώσουμε και όχι να παρακρατούμε ή να 'εκπίπτουμε' κατά το δοκούν. Σ' όλα αυτά προσθέστε και το γεγονός ότι αυτός που τα παίρνει μαύρα κάνει αθέμιτο ανταγωνισμό στον άλλο που τα δηλώνει όλα.

Την επόμενη φορά λοιπόν που θα γκρινιάξουμε για τους φόρους, τα τέλη, την τιμή της βενζίνης, κλπ ας σκεφτούμε πόσες αποδείξεις δεν κόψαμε ή δε ζητήσαμε οι ίδιοι, πόσα εισοδήματα αποκρύψαμε, πόσα προσωπικά έξοδα περάσαμε στην επιχείρησή μας για να τσεπώσουμε το ΦΠΑ. Και την επόμενη φορά που θα συγκρίνουμε την κατάσταση εδώ με την κατάσταση στην υπόλοιπη Ευρώπη, χαρακτηρίζοντας τη χώρα μας ως Σοβιετία, ας συνειδητοποιήσουμε ότι δε μπορείς να κλέβεις το κράτος και να έχεις ταυτόχρονα την απαίτηση να σου δημιουργεί συνθήκες ανάπτυξης και υγιούς επιχειρηματικότητας.

12. The Following 3 Users Say Thank You to Konstantinos E60 For This Useful Post:

aristent (05-06-13), S8N (05-06-13), vagmag (06-06-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Εδω κανεις ενα μεγαλο λαθος. Το κρατος εχει την δυνατοτητα της τιμωριας και μαλιστα αυστηρης σε οποιον το κλεβει.

Και που θα ηταν και το δικαιοτερο βεβαια ΑΝ υπηρχε ενα σωστο περιβαλλον αναπτυξης και υγιους επιχειρηματικοτητας. Οπως συμβαινει δηλαδη στην υπολοιπη Ευρωπη που αναφερεις παραπανω.
    Και θα συμφωνουσα μαζι σου αν υπηρχε η σωστη βαση και καποιος συνεχιζε να παρανομει. Τοτε να τιμωρηθει
    Δεν μπορεις ομως να ζητας απο τους πολιτες σου να πληρωσουν την νυφη για τις δικες σου αδυναμιες. Ο πολιτης δηλαδη τι αλλο τροπο εχει εκτος απο την φοροδιαφυγη οταν ψηφιζονται παραλογοι νομοι? Πως μπορει να τιμωρησει το κρατος για τις δικες του κλεψιες?

Οι πραγματικες συνθηκες της αγορας επιβαλλουν στην μεση επιχειρηση να φοροδιαφευγει για να επιβιωσει και να μην κλεισει καθως το καθεστος φορολογησης με εμμεσους/αμεσους φορους ειναι πολυ μεγαλο. Και οσοι δεν κοβουν αποδειξεις δεν παει να πει οτι αγοραζουν αξεσουαρ για BMW αλλα ενα μεγαλο ποσοστο το κανει για να μην κλεισει.

Για εμενα δεν υπαρχει καν η δικαιολογια για το κρατος "σε κλεβω γιατι με κλεβεις".
    Ας εφαρμοσει πρωτα το Ελληνικο κρατος σωστους και δικαιους φορολογικους συντελεστες και περιβαλλον αναπτυξης και εγω θα ειμαι ειμαι ο πρωτος που θα υποστηριξει την τιμωρια της επιχειρησης που φοροδιαφευγει.
    Οταν λοιπον σταματησει το 'οποιον τσιμπησουμε και οτι αρπαξουμε για να την βγαλουμε και φετος" τοτε να αναθεωρησω τις αποψεις μου.
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη turbodog : 05-06-13 στις 12:49

14. The Following 11 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), Bitz (05-06-13), chrisgiapz3 (05-06-13), gant (05-06-13), hades7 (05-06-13), Monsta (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Skyline_IS (05-06-13), Stathis (05-06-13), Thomelef (05-06-13), vagmag (06-06-13)

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτή τη στιγμή ζητάς από ένα ανάπηρο κράτος να κάνει σπριντ. Αφού δε μπορούν να μας ζήσουν οι εξαγωγές και το τουριστικό συνάλλαγμα, αναγκαστικά τα χρήματα πρέπει να έρθουν από φορολόγηση. Υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει η αναδιάρθρωση και η ανασύσταση. Ας μην τα υπονομεύουμε πριν καλά καλά αρχίσουν ν' αποδίδουν καρπούς.

16. The Following 7 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:

jkourkoulis (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Kostas_1 (05-06-13), PANOS-E60 (05-06-13), Ptboul (05-06-13), Stathis (05-06-13), Thomelef (05-06-13)

Περιοχή
    Σε τσαντηρι (ΝΟ ΦΟΡΟΣ)
    Rides
    0

Προεπιλογή

Αυτή τη στιγμή ζητάς από ένα ανάπηρο κράτος να κάνει σπριντ. Αφού δε μπορούν να μας ζήσουν οι εξαγωγές και το τουριστικό συνάλλαγμα, αναγκαστικά τα χρήματα πρέπει να έρθουν από φορολόγηση. Υποτίθεται ότι έχει ξεκινήσει η αναδιάρθρωση και η ανασύσταση. Ας μην τα υπονομεύουμε πριν καλά καλά αρχίσουν ν' αποδίδουν καρπούς.
    Υπαρχουν και αλλα που λεγονται μειωση κρατικων εξοδων ωστε αντι να ζηταμε περισσοτερα απο τους πολιτες με αυξηση των φορων να χαλαμε λιγοτερα ως κρατος. Δεν εχω δει κατι αξιολογο να γινεται προς τα εκει.

18. The Following 6 Users Say Thank You to turbodog For This Useful Post:

A8hnaios (05-06-13), gant (05-06-13), nikos-Mpacket (05-06-13), Ptboul (05-06-13), spar@ (05-06-13), Thomelef (05-06-13)

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων

εγω ρωτησα αλλο ομως.

Εαν κανει το σφαλμα και εχει πανω απο 50.000 καθαρα....ειναι 33%

Σελίδα 5 από 13 ΠρώτηΠρώτη ... 34567 ... ΤελευταίαΤελευταία

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP