εντάξει ΟΚ, απλά αυτό "το παίρνω το σδοε" , δεν είναι του χαρακτήρα του Ελληνα. Κακά τα ψέματα.
σε αντίθεση π.χ. με τον γερμανό που έχει το νούμερο στα favorites στο τηλέφωνο και το καλεί χωρίς δεύτερη σκέψη.
ζηταω παντου και παντα αποδειξη
αν μου δωσουν εχει καλως, αλλιως δε με νοιαζει, αδιαφορω
ζηταω μονος μου να μη μου κοψει για να γλιτωσω το φπα
εντάξει ΟΚ, απλά αυτό "το παίρνω το σδοε" , δεν είναι του χαρακτήρα του Ελληνα. Κακά τα ψέματα.
σε αντίθεση π.χ. με τον γερμανό που έχει το νούμερο στα favorites στο τηλέφωνο και το καλεί χωρίς δεύτερη σκέψη.
οκ το εσβησα, ειμαστε ενταξει?
στο εξωτερικο η "ρουφιανια" λειτουργει στο φουλ.
ειδικα στην ελβετια γινεται κατα κορον
Άρη, οι πολ. μηχ. έγιναν ήδη 2 στην οικογένεια. Ο μικρός απολύεται τον Αύγουστο. Τον κερνούσε γλυκά ο μπάουερ στο κέντρο του Ναυπλίου, όπου και γνωρίστηκαν.
Τα υπόλοιπα όλα που γράφεις κατανοητά και τα γνωρίζω, αλλά όταν μιά έκπτωση φτάνει σχεδόν το 30%, λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να το παίξω υπερασπιστής του Κράτους.
Ας βρεί μια φόρμουλα να τους τα παίρνει.
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη gant : 05-06-13 στις 17:17
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ Ο ΦΠΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΟΡΑΣΤΗ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΜΟΥ;
αυτο ειναι το πρωτο γαμημενο λαθος του συστηματος.
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΕΙΣ στην αρχικη αξια και τελειωσε.
Ελεος δηλαδη με το κωλοχανειο.
Νομπελ στα οικονομικα θελει να το χωνεψουμε;
Στην δε παροχη υπηρεσιων, που εκει γινεται το κολπο, ας βαλουν επιτελους πλαφον πληρωμης με μετρητα τα 50 ευρω και παραπανω με καρτα η διγραμη επιταγη ημερας.
Δηλαδη στην Αγγλια και την Αμερικη ειναι μαλακες που το εχουν ετσι 30 χρονια;
Εξω αν εχεις μετρητα ειτε εισαι νταβατζης ειτε ντραγκντηλερ.
Και πας φυλακη.
Τελος.
Αμαν πια με το κωλοχανειο.
Δεν ειναι αποψη μου η μειωση των συνταξεων γιωργο, ειναι απλα μαθηματικα. Δεν βγαινει.
Εγω απλως το αναφερω.
Το οριο της ζητιανιας δεν μπορει να το θεσει κανενας απο μονος του.
Θα προκυψει απο τα οικονομικα.
Θα δινει οσα μπορει να δωσει και τελος.
Αν την παλευεις εχει καλως, αν οχι bad luck.
Εμεις δινουμε τριγραμη επιταγη νυχτας, ειναι πιο αξιοπιστη...![]()
S8N (05-06-13)
Με αυτά δεν συμφωνώ καθόλου και το bad luck ισχύει για κάποιον επιχειρηματία που από αυγκυρίες έπεσε έξω η σε κάποια, μακρυά από δώ, κακή αρρώστεια.
Εγώ θέλω αυτά που δικαιούμαι και μπορούν να τα βρούν απ τους μεγαλοκαρχαρίες που χρωστούν εκατοντάδες εκατομμύρια, αλλά δεν τολμούν να τους ακουμπήσουν επειδή μαζί τα τρώνε, αλλά απεναντίας φιγουράρουν και πρώτες μούρες ως υποψήφιοι των ιδιοτικοποήσεων.
Όπως βρίσκουν και τροφοδοτούν ιδιωτικές τράπεζες που κάνουν μνημόσυνο με ξένα κόλυβα, να βρούν και για μισθούς και συντάξεις.
Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.
Ασε ρε θειο...εδω και ενα χρονο, αυτο τον μαμημενο τον οψεως για τιμολογια ανω των χιλιων ευρο, παιζει να τον εχω δωσει 500 φορες σε 100 ατομα.
Το αποτελεσμα, να τα βαζουν παλι στον καταθετικο.
Κατι για διγραμμη ειπες???με τι προσοντα? Με ποιον εγγυητη? Σε αλλα μερη, σε αλλες πολιτειες μπορει.
Προτιμω να κοψω τον π@@τσο μου, παρα να ξαναπαρω αυτα τα γ@μημενα τα κωλοχαρτα που μοιραζουν ακομα οι κωλοτραπεζες μας...
sympether with chiefτης
Οχι σαν τα φεηγ βολαν τα δικα μας.