οχι σε pc.
θα το βαλεις σε ρευμα, μπριζα με οσο δυνατοτερο σε mah φισακι βρεις. (2 ειναι αρκετα αν βρεις αν και πιστευω και με 1 εισαι κομπλε.Της μανας του νομιζω ειναι 0.5 ή 0.8)
Θα το αφησεις τουλαχιστον ενα μισαωρο και θα δεις αν αναψει μετα.
Φυσικα μπορει να φταιει και το καλωδιο ή το φισακι.
Μου εχει συμβει να εχει καει το φισακι και να ψαχνομαι 2 μερες τι εχει το κινητο!!
Ακομα μια περιπτωση ειναι καταλαθος να το εχεις βαλει dfu mode οταν δοκιμαζες.
Αφου το εχεις αφησει μιση ωρα σε ρευμα οπως ειπαμε αν δεν εχει αναψει να δειξει τη μπαταρια τοτε κρατα πατημενα home & power για περιπου 10δευτερα και δες αν αναψει.
BILL007 (02-06-13), STREETRACING (02-06-13)
πόυ να βρψ τετοιο φυσακι? Ο δικοσ του φορτιστης παντως δν ζεσταινεται καθολου λες κ δν φορτιζει.στα καλα καθουμενα
A4 2.0 TFSI FWD B7
- M3 E46 sold
Γιαννη με ιδια συμπτωματα το 3gs ειχε ασχημη διαγνωση!
Mε μεγάλη χαρά η διαχειριστική ομάδα του GreekAppleNews.gr και του AppleWorldHellas.com
θα ήθελε να σας ανακοινώσει πως στις 10 Ιουνίου και στις 19.30 θα παρέχουμε ζωντανή κάλυψη του WWDC 2013.
Η ομάδα του GreekAppleNews.gr του AppleWorldHellas.com και του Gadgetakias TN
θα σας παρέχουν ζωντανό σχολιασμό λεπτό προς λεπτό με πλούσιο φωτογραφικό υλικό σε μια ζωντανή κάλυψη που θα ξεκινήσει από το κανάλι μας στο YouTube στις 19.30.
Στο τέλος της ζωντανής μετάδοσης θα δοθούν και μια σειρά από δώρα σε όσους μας παρακολουθήσουν.
Περισσότερες λεπτομέρειες και ανακοινώσεις τις επόμενες μέρες.
Μείνετε συντονισμένοι!
Να σας υπενθυμίσω ότι το iphone σας παρέχει την μοναδική εμπειρία του Itunes-U, με παρουσιάσεις και μαθήματα απο εξαιρετικές προσωπικότητες των τεχνών και των γραμμάτων, όπως και συμβουλές και αναλύσεις για θέματα σαν τη φωτογραφία, την τέχνη κτλ.
freddys (03-06-13)
Το κινητο το πηγα τελικα στον Γερμανο και εγινε αντικατασταση.
Το θεμα ειναι οτι το καινουριο ηρθε αλλα δεν μου δωσανε το κουτι του.Το εβγαλε απο μια θηκη σφραγισμενη απο αφρωδες υλικο.
Παντως το κινητο φαινεται καινουριο, δεν ξερω αν ειναι απο επισκευη.
Στο θεμα του imei εχω προβληματιστει λιγο και της εγγυησης.Το τηλεφωνο το καινουριο εχει νεα εγγυηση?Του παλιου μου ειναι μεχρι 21/6
Θα το ξαναπω για 1000 φορα.
Τα τηλεφωνα που περνετε απο αντικατασταση ΔΕΝ ειναι καινουρια.
Ναι ειναι σε τρομερη κατασταση, ναι δουλευουν πιθανων αψογα αλλα ΔΕΝ τα πιασατε πρωτοι εσεις στα χερια σας.
Μητσο εχεις 3 ημερομηνιακους μηνες εγγυηση απο τη μερα παραλαβης ακομα.