Ένα συνολικό κόστος (στο περίπου) και τι χρειάζεται ακριβώς ώστε να βάλει κανείς το pre-facelift panel του clima και την ρύθμιση των κλαπέτων?![]()
Ένα συνολικό κόστος (στο περίπου) και τι χρειάζεται ακριβώς ώστε να βάλει κανείς το pre-facelift panel του clima και την ρύθμιση των κλαπέτων?![]()
Υπολογισε περιπου 60€ την οθονη την οποια την βαζεις μονος σου και οτι αφορα την ρυθμιση των κλαπε εκει δεν υπαρχει τιμη ,εχει να κανει με τον ανθρωπο που θα ασχοληθει και θα κοστολογισει αυτος την δουλεια του δυστυχως! Μπορεις ομως να ασχοληθεις και εσυ.
Να θυμασαι η ρυθμιση των κλαπε ουσιαστικα ειναι ευκολη αλλα θελει χρονο υπομονη και πολλες δοκιμες.Μεγαλη σημασια εχει πριν αφαιρεσεις το πανελ του AC η παρουσα θεση που εχεις επιλεξει για την κατανομη του αερα,δηλαδη η θεση των κλαπε πριν βαλεις το πανελ του clima και αυτο το λεω γιατι το πανελ του AC μας δινει την δυνατοτητα να παιξουμε παρα πολυ περισσοτερο με τις μοιρες θεσης ανοιγματος-κλεισιματος των κλαπε σε σχεση με το clima που απλα επιλεγουμε μπαμπριζ ,προσωπο,ποδια η συνδιασμο αυτων.
Ολα αυτα ειναι για την επιθυμητη κατευθυνση και ποσοτητα του αερα ,καμια σχεση με την επιθυμητη θερμοκρασια.
Καλες δοκιμες
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε μου. Εσένα δουλεύει σωστά να υποθέσω.
Έχεις να προτείνεις κάποιον στην Αθήνα που να μπορεί να το ρυθμίσει σωστά?
Αν μιλάμε για κόστος 50-60 ευρώ για το panel και 100-200 στον τεχνικό που θα το ρυθμίσει είναι μια χαρά αγορά πιστεύω.
Δυστηχως φιλε μου δεν ειμαι απο ΑΘηνα οποτε δεν γνωριζω καποιο τεχνικο να σου προτεινω.