Follow us on:
Αρχικό μήνυμα απο mark e92 Πως ειναι δυνατον αυτο ??? Σου αλλαζει ταπετσαρια??? Δινει μια "εργοστασιακη" μυρωδια καινουριου ας πουμε στο εσωτερικο σε πλαστικα και μοκετες.. Δεν το βλεπω σε καταλογο τους τωρα...
Αχαριστια & Αγνωμοσυνη το ελληνικο σπορ "Ολα ειναι δρομος τωρα μονο στην Αθηνα"
Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Δινει μια "εργοστασιακη" μυρωδια καινουριου ας πουμε στο εσωτερικο σε πλαστικα και μοκετες.. Δεν το βλεπω σε καταλογο τους τωρα... Έχω ενα μπουκάλι.Πλύντο καλά και να συναντηθούμε καμιά μέρα να σε ψεκάσω να δεις αν σου αρέσει!
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI Ηταν ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ σα να οδηγας ενα TORNADO - EUROFIGHTER Καταδιωκτικο - Πολεμικο
katsaraios (31-05-13)
Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Έχω ενα μπουκάλι.Πλύντο καλά και να συναντηθούμε καμιά μέρα να σε ψεκάσω να δεις αν σου αρέσει! απο που το πηρες ? θελω και εγω....
Αρχικό μήνυμα απο spar@ απο που το πηρες ? θελω και εγω.... Έλα να σε ψεκάσω και εσένα Ενα τέτοιο έχω και το είχα πάρει καιρό πριν από swell αλλά δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει.
BILL007 (30-05-13), spar@ (31-05-13)
Αρχικό μήνυμα απο Lambros46 Έλα να σε ψεκάσω και εσένα Ενα τέτοιο έχω και το είχα πάρει καιρό πριν από swell αλλά δεν το έχω πολυχρησιμοποιήσει. Nαι Λαμπρο αυτο ειναι !!! Ποτε θα εισαι Αθηνα να κανονισουμε ?? ευχαριστω
Εμφάνιση Ομάδας Ετικετών
Κανονισμός του Φόρουμ