California National Guard UH-72 helicopter
![]()
California National Guard UH-72 helicopter
![]()
Αυτό ξεχάσαμε να το βάλουμε...
Μικρέ, για δείξτο στο παππού και έλα να μας πεις λεπτομέρειες.![]()
Kostas_1 (16-06-13), Vasilis M3 (18-06-13), Vassilis ///M (17-06-13), zizu (16-06-13)
ευτυχώς αυτό έγινε πριν την V1 και έτσι δεν χρειάστηκε να απογειωθούν!
η φωτιά φαίνεται ολοκάθαρα ακριβώς στην εξαγωγή(tailpipe) οπότε είναι πιθανόν να προκλήθηκε απο compressor stall η compressor surge(ολική απώλεια στήριξης). Το τι το προκάλεσε δεν γνωρίζω, θα μπορούσε να ήταν απο FOD(foreing object damage) η να έσπασε κάτι μέσα στον κινητήρα..
ο παππούς του μικρού μάλλον θα ξέρει το περιστατικό.
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
μπααααα...![]()
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Χαχαχα ο "μικρός" ρώτησε τον παππούλη του..
Λοιπόν απ όσο έψαξα στα σχόλια το περιστατικό συνέβη τον Μάιο του 98.Και ότι είναι μάλλον compressor stall.Ο παππούς μου αποσύρθηκε το 93'.Οπότε σίγουρα δεν είναι μέσα.Μου είπε όμως ότι τέτοια περιστατικά συνέβεναν συχνά και ότι δεν ήταν και τόσο καλοί οι συγκεκριμένοι κινητήρες.(Αυτοί που φόραγαν τα 747 της Ο.Α. ψέκαζαν και νερό για καλύτερη απόδοση και είχαν αρκετά θέματα)
Πάντως πρέπει όντως μια μέρα να τον έχω απο πάνω και να μου λέει ιστορίες και να της γραφω!!!![]()
Dioskouroi (19-06-13), Kostas_1 (18-06-13), Monsta (18-06-13), pilot (18-06-13)
Κηροζινη στο Μ-τριο μπαινει???
sympether with chiefτης