μπραβο ρε ψηλε απλα υπεροχα!
μπραβο ρε ψηλε απλα υπεροχα!
Thomelef (25-05-13)
Τέλεια καθισματα Θωμά! Καλοριζικα να τα χαρεις! Αυτο με τον ωμο που λες το εχω προσεξει και εγω στα Pole position που εχω κατσει!
Αλλα πιστευω οτι αυτα θα πρεπει να ειναι ποιο φιλικα σωστα?
Με τον αεροσακο τι εκανες? εβαλες canceler?
Thomelef (25-05-13)
steliosm46 (25-05-13)
παρα πολυ ωραια! Ενοειται ΟΕΜ ενταξει απλα ειχα την εντυπωση οτι τα καθισματα του CSL δεν ειχε μεσα του συνοδηγου την μεμβρανη οπως εχει και το Normal αλλα μαλλον ειχε καποιο αλλο συστημα αλλα εφοσον ειναι ετσι με καλυψες!
Εκανες πολυ καλη επιλογη και τα πηρες και επισης ταιριαζουν απολυτα διοτι και το σαλονι σου ειναι σκουρο! Σαν την αλκανταρα δεν εχει! Πολυ την γουσταρω!
τουμπανα ψηλε! Λιωστα!
Ο Κυβερνήτης είναι υπεύθυνος για το αεροσκάφος και τους επιβάτες για όσο διαρκεί η πτήση. Ο Μηχανικός είναι υπεύθυνος για ΠΑΝΤΑ.
Thomelef (25-05-13)
Βλέποντας τα μπαξίματα του Άκη και του Θωμά ξαφνικά με διαπέρασε ενα κύμα αισιοδοξίας!Μπράβο ρε παίδες!Κουκλιά και τα δύο!![]()
Αρχικό μήνυμα απο 850CSI
Akis 330Ci (26-05-13), Panos 316T (26-05-13), S8N (26-05-13), Thomelef (25-05-13)
Μπράβο ρε Τομ αυτά είναι μπαξίματα με ουσία,να τα χαρείς εύχομαι!!
Δεν πειράζει που σε πατάνε στους ώμους,εγώ ξέρω έναν τσατσένκο που έβαλε σε Ε30![]()
BILL007 (25-05-13), nikos valvetronic (25-05-13)
Ναι γιαννη αυτο λεω και εγω..Η μεμβρανη ειναι μονο στου συνηδηγου για να αντιλαμβανεται αν καθεται καποιος η οχι σε περιπτωση τρακαρισματος αν αν ανοιξει και ο αεροσακος του συνηδηγου! Απλα δεν ηξερα οτι το μπακετ του CSL εχει και αυτο μεμβρανη η εχει κατι αλλο! αλλα οπως φενετε εχει μεμβρανη!![]()
giannis_compact (25-05-13)