Βενζινη εχεις?
Αν ναι,ακους την αντλια οταν γυρνας τον διακοπτη?
Samaro (25-05-13)
Κατά πάσα πιθανότητα είναι τρόμπα βεζίνης , όπως είπε και ο φιλος παραπάνω ,[πρέπει να βάλεις διαγνωστικό κανονικά ] . Η τρόμπα όμως μπόρεί να μην είναι καμένη , αλλά να έχει κολλήσει [ προσωπική εμπειρια η δικά μου ήτανε κολημένη ] θα κάνεις το εξής , η τρόμπα είναι πίσω δεξια πίσω απο τον συνοδηγό κάτω απο το κάθισμα τον πίσω επιβατών ,για να βγάλεις το κάθισμα το συκονεις απο μπροστά ,αφου το βγάλεις θα δείς ένα ψιλό σάν αφρολέξ το κόβεις έκει που είναι χαραγμένο ,από κάτω θα δείς ένα στρογγυλό με τέσσερις 10 βίδες ,το ξεβιδώνεις [ μήν φοβάσαι δέν θα βρείς βενζίνη ] αφού το έχεις βγάλει θα δείς την ντρόμπα η οποια ποιάνεται με μιά μεγάλη βίδα , τώρα θα είναι ένας μπροστά στην μίζα θα μιζάρει και ταυτοχρονα ο άλλος πίσω θα χτυπήσει την μετταλική βίδα 5 με 6 φόρες όχι πολύ δυνατα με μαι πενα απο τη μετταλική πλευρα....ΠΡΟΣΕΞΕ ΜΗΝ ΧΤΥΠΉΣΕΙς ΤΟ ΦΙΣ Η ΤΗΝ ΑΝΤΛΙΆ ΕΊΝΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΆ !!!!!!!!!! Εάν είναι κολλημένη θα ξεκολήσει ,ο ένας θα μιζάρει και ο άλλος θα χτυπήάει την αντλία ......Εγω το έπαθα στα Γιάννενα ήρθα αθήνα και την άλλαξα !!! ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ .......
330compressor (25-05-13), A8hnaios (25-05-13), BILL007 (25-05-13), nikos valvetronic (25-05-13), Samaro (25-05-13)