Αυτά είναι και εμείς βγάζουμε το πετρέλαιο από τους καυστηρες για να περπατήσουν τα τζιπακια.
Konstantinos E60 (26-05-13), S8N (26-05-13)
πάντα επίκαιρο
aristent (25-05-13), Bitz (25-05-13), kostas 325 (06-06-13), Kostas_1 (25-05-13), Leonidas_E39 (25-05-13), Monsta (25-05-13), Stathis (25-05-13), steliosm46 (25-05-13)
Πριν καμια ωρα γυρναω σπιτι και στα Βλαχικα της Βαρης βλεπω φωτα στο δικο μου ρευμα. Ναι ο θεος παει αναποδα!! Πλακωνομαι στα φρενα, αλαρμ να κοψω και τους πισω. Στο ΑΒ Βαρης υπαρχει μια τριγωνικη νησιδα, ερχεται μπροστα μου ανετος και τη καβαλαει. Ολα αναποδα!! Τιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι καααααααααααανειιιιιιιιιι ις ρεεεεεεεεεε μαααααααααλαααααααααααακα ααααααα θααααααα σκοοοοοοτωωωωωωσειιιιιις ανθρωωωωωωωωωποοοοο. Ο παππους εμφανως λιωμα, στα φρυδια του. Η αλλοδαπη γυναικα του μου κουναγε τα χερια και ελεγε συγγνωμη.
Φευγω και σκεφτομαι να παρω το 100, ο τυπος ηταν χαλια απο το πιωμα. Μετα λεω μπα μην ασχολεισαι. Το ξανασκεφτομαι και λεω αν θα φαει κανεναν αποψε θα το εχω βαρος. Κανω αναστροφη γιατι ημουν στα Mac, να κατεβω στο ΑΤ να μη παρω καν τηλ. Απαγορευεται να μπω στο στενο τους, αλαρμ και παμε. 2 αστυνομικοι βαζουν τα χερια στα οπλα και ειμαι ετοιμος να φωναξω πριν με φανε αφου τους στραβωνω με τα φωτα και δεν βλεπουν ποιος ερχεται τετοια ωρα και αναποδαΤους ενημερωνω, λενε θα στειλουμε περιπολικο. Εφυγα.
Μακαρι να τον πιασαν και να του πηραν και τα σωβρακα του δολοφονου.![]()
A8hnaios (26-05-13), aristent (26-05-13), BILL007 (26-05-13), chrisgiapz3 (26-05-13), Dioskouroi (11-06-13), Kostas_1 (26-05-13), Panos 316T (26-05-13), PANOS-E60 (26-05-13), Ptboul (26-05-13), S8N (26-05-13), Stathis (26-05-13), Thomelef (26-05-13), Vassilis ///M (05-06-13), Κωνσταντίνος (26-05-13)
Ρε Φανη ολο περιπετεις εισαι τι σου τυχαινει ρε Φιλεεε!!
Ιστορίες καθημερινής τρέλας ειναι οχι επικαιροτητα!!!
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη A8hnaios : 26-05-13 στις 05:52
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΡΟΛΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
Current World Population Clock
U.S.National Debt Clock
Always we need a ballance between the car and the woman as a perfect man dream!
Ο Χαντες ειναι Μονακο,εχει παει να δει τη φορμουλα του ολυμπιακου....![]()
Σωστα ας το μεταφερει καποιος.
Δεν ξερω γιατι συναντω στο δρομο μου ολα τα παραξενα, μαλλον θεμα timing ειναι
Οχι το εβγαλα στη ζουλα αναγκαστικα, το περιεργο ειναι πως απο τη μερα που πηγα στο Φλασκη και συμπληρωσαμε υγρα, δεν βαζει νεκρα. Μαλλον χανει ελαχιστα. Μεσα στη βδομαδα θα ερθει η αντλια και θα κυκλοφορω κανονικα. Το βγαζω οσο λιγοτερο γινεται για να μη παρω στο χερι και το SMG Pump εκτος απο το SMG Actuator.
ο χαντες ετοιμαζεται για υποκαταστημα...
Γυμνόστηθες μπορούν πλέον να περπατούν οι γυναίκες στη Νέα Υόρκη
Το δικαίωμα να περπατούν γυμνόστηθες στους δρόμους της Νέας Υόρκης έχουν πλέον οι γυναίκες, μετά τον αγώνα 46χρονης η οποία είχε συλληφθεί πολλές φορές επειδή κυκλοφορούσε γυμνόστηθη.
Μετά την πολλοστή σύλληψή της για προσβολή της δημοσίας αιδούς, η 46χρονη καλλιτέχνιδα Χόλι βαν Βόαστ ανακάλυψε και έφερε ενώπιον της δικαιοσύνης σχετική δικαστική απόφαση που είχε ψηφιστεί το 1992 από την Πολιτεία της Νέας Υόρκης αλλά στην ουσία δεν εφαρμοζόταν με αποτέλεσμα οι αστυνομικές αρχές να συλλαμβάνουν τις γυμνόστηθες Νεοϋορκέζες.
Η βαν Βόαστ υποστήριξε ότι η συνήθειά της να κυκλοφορεί γυμνόστηθη με παντελόνι, καουμπόικο καπέλο και μουστάκι,(![]()
) την έχει οδηγήσει αρκετές φορές πίσω από της φυλακής τα σίδερα. Όπως μάλιστα επισημαίνει, το Μάρτιο του 2012 μεταφέρθηκε παρά τη θέλησή της σε ψυχιατρικό νοσοκομείο όπου έμεινε περίπου έξι ημέρες.
Τώρα όμως που η αστυνομία αναγκάστηκε να συμμορφωθεί στις δικαστικές υποδείξεις δεν αποκλείεται να διεκδικήσει και να κερδίσει αποζημίωση.![]()
Ελένη, αν ισχύει πράγματι κάτι τέτοιο, κοίτα σε παρακαλώ να ανεβάζεις τις φωτογραφίες των όμορφων κι όχι εκείνων που έχουν τις ρώγες δίπλα στον αφαλό.
bakalos (05-06-13), bill_m3 (05-06-13), Konstantinos E60 (05-06-13), Monsta (05-06-13), Ptboul (05-06-13)