Σελίδα 29 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1927282930313979129 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 281 έως 290 από 1323

Θέμα: BMW 3er E46 Navigation 7" Monitor

Rides
    0

Προεπιλογή

παιδια εγω παντως με γερμανια που μιλησα το πρωι και του ανεφερα πως στην ελλαδα υπαρχει καταστημα με 450 ο ανθρωπος πηδηξε και μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι dynavin.μαλλον οπως μου ειπε χαρακτηριστικα ειναι καποιος κλωνος αφου στην γερμανια το κανονικο dynavin ακομη κρατα τιμη στα 600 με 650 ευρω.

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο bmwologos Εμφάνιση μηνυμάτων
    παιδια εγω παντως με γερμανια που μιλησα το πρωι και του ανεφερα πως στην ελλαδα υπαρχει καταστημα με 450 ο ανθρωπος πηδηξε και μου ειπε δεν υπαρχει περιπτωση να ειναι dynavin.μαλλον οπως μου ειπε χαρακτηριστικα ειναι καποιος κλωνος αφου στην γερμανια το κανονικο dynavin ακομη κρατα τιμη στα 600 με 650 ευρω.
    Δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση με αυτο που λες. Για να το λες ετσι θα ειναι αφου μιλησες με Γερμανια. Αλλα συγγνωμη...Ποια ειναι η dynavin? Την ηξερε η μανα της πριν βγαλει το συγκεκριμενο μοντελο? Την ξερει καποιος που δεν ειναι γραμμενος σε φορουμ?
    Με αυτα και με αυτα θελω να πω ,πως το γεγονος οτι καποια αλλη οθονη δεν ειναι dynavin δεν μου λεει κατι... Δεν ειναι καποια εταιρια με αναγνωρισμενη αξια!
    Ολες ιδιες ειναι στα ματια μου προς το παρον! ΜΗν θεοποιουμε τον καθε τυχαιο κατασκευαστη!

Rides
    0

Προεπιλογή

Ασχετο αλλα απο οτι διαβαζω η dynavin ειναι φασονατζης κινεζος που συνεργαζεται με τους -μεγαλους- αληθεια ψεμα ετσι λενε στο site τους.

Rides
    0

Προεπιλογή

If youre looking for OEM/ODM DVD player built for a specific car model,work with us.we already develop devices that go into Audi,Volkswagen,BMW and Mercedes.These prestigious automakers rely on our 10 years industry experience to provide them with the latest technologies,including GPS ,TMC and Bluetooth features.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο m-power_01 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Δεν διαφωνω σε καμια περιπτωση με αυτο που λες. Για να το λες ετσι θα ειναι αφου μιλησες με Γερμανια. Αλλα συγγνωμη...Ποια ειναι η dynavin? Την ηξερε η μανα της πριν βγαλει το συγκεκριμενο μοντελο? Την ξερει καποιος που δεν ειναι γραμμενος σε φορουμ?
    Με αυτα και με αυτα θελω να πω ,πως το γεγονος οτι καποια αλλη οθονη δεν ειναι dynavin δεν μου λεει κατι... Δεν ειναι καποια εταιρια με αναγνωρισμενη αξια!
    Ολες ιδιες ειναι στα ματια μου προς το παρον! ΜΗν θεοποιουμε τον καθε τυχαιο κατασκευαστη!
    συμφωνω και εγω με αυτα που λες κανεις δεν την ηξερε και μαλλον δεν θα την μαθαιναμε αν δεν γινοταν ο ντορος με αυτο το μοντελο.απλα μαλλον θα εννοουσε πως την οθονη την εκανε γνωστη η dynavin και μεσα απο την οθονη εγινε γνωστη και η dynavin.

Περιοχή
    Καλαμαριά
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλοι συμφορουμίτες, παρακολουθώ απ την αρχή αυτή την ιστορία, και αν είναι να το πάρουμε γύρω στα 450ε, είμαι μέσα, και αν χαλάσει τσιμέντο να γίνει που λένε.
    Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, μπορώ να επιστρέψω πάλι στο ΟΕΜ ραδιοσιντί που έχω τώρα, χωρίς προβλήματα επανατποποθέτησης;
    Ζήσε το σήμερα. Για το αύριο δεν ξέρεις.

Περιοχή
    AΘΗΝΑ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο gant Εμφάνιση μηνυμάτων
    Φίλοι συμφορουμίτες, παρακολουθώ απ την αρχή αυτή την ιστορία, και αν είναι να το πάρουμε γύρω στα 450ε, είμαι μέσα, και αν χαλάσει τσιμέντο να γίνει που λένε.
    Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι, μπορώ να επιστρέψω πάλι στο ΟΕΜ ραδιοσιντί που έχω τώρα, χωρίς προβλήματα επανατποποθέτησης;
    κανενα προβλημα φιλε. βαλε βγαλε ειναι η δουλεια εφοσον ειναι 1 din απο πισω το μηχανημα.

8. The Following User Says Thank You to Moufas E46 For This Useful Post:

gant (30-03-10)

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ................

Περιοχή
    Athens
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο scania124 Εμφάνιση μηνυμάτων
    ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ................
    και δυναστεια μαζι.............
    bbs rules ....

Περιοχή
    Κατερινη-Νεοι Πόροι
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο georggge46 Εμφάνιση μηνυμάτων
    και δυναστεια μαζι.............
    axxaxaxxaxaxaxaxaax

για να μην βαλω και την ΛΑΜΨΗ μεσα!!!!!!!!!!!!!

Σελίδα 29 από 133 ΠρώτηΠρώτη ... 1927282930313979129 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP