Εμφάνιση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας: Με τι πιθανότητα σαν οδηγοί θα χρησιμοποιούσατε την υπηρεσία και μάλιστα εν κινήσει

Ψήφισαν
344. Δεν έχετε δικαίωμα ψήφου
  • Σίγουρα θα το χρησιμοποιούσα εν κινήσει

44 12,79%
  • Πάρα πολύ πιθανό να το χρησιμοποιούσα τακτικά εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)

88 25,58%
  • Πιθανό να το χρησιμοποιούσα τακτικά εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)

96 27,91%
  • Πολύ δύσκολα να το χρησιμοποιούσα εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)

76 22,09%
  • Απίθανο να το χρησιμοποιούσα εν κινήσει (ακομα και σε φανάρι ή κίνηση)

40 11,63%
Δημοσκόπιση Πολλαπλής Επιλογής
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 30

Θέμα: Internet on the car

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

+1 Αceman
    1)Hδη χρησιμοποιουν προγραμμα για να αποφευγεις την κινηση αλλα και τα ατυχηματα

2)Ασφαλεια,βλεπεις οτι το αμαξι δεν ειναι κοντα,κλειδωνει μεσω ιντερνετ και πας και το παιρνεις με την αστυνομια

3)Entertainment: Η συνοδηγος ή οι τα πιτσιρικια πλεον με το κινητο/ταμπλετ να χρησιμοποιουν και να μπαινουν οπου θελουν.Μην μιλησουμε για κατευθειαν θεαση ταινιας απο καποιο σαιτ.

Γενικα το ιντερνετ το εχω δει και σε καποια λεωφορεια,πχ Θεσσαλονικη-Αθηνα ή και στο τρενο στην ιδια διαδρομη.Θα μου πεις το ειχα αναγκη,οχι!Οτι ξεχαστηκα ομως και οτι ειναι μια επιπλεον υπηρεσια η οποια εκανε πιο ευχαριστη την διαδρομη,ναι!Κατι ακομα,εδω που ειμαι,τα ταξι πλεον κυκλοφορουν με ταμπλετες γιατι τους εκαναν προσφορα και πλεον παιρνουν ηλεκτρονικες κλησεις και απαντουν αν θα ειναι εκει σε 3-5-10 λεπτα,αναλογα.Και οταν δεν ξερουν την διευθηνση βαζουν το Navigon και τους δειχνει κατευεθειαν πως να πανε και αν χρειαζεται να αποφυγουν την κινηση ή ατυχημα!

Σαν συμπερασμα δικο μου τουλαχιστον:Ο οδηγος ειναι για να οδηγει (υπαρχουν χιλιοι τροποι να τον υποστηριξουν,κινητα με 3G GPS συναγερμοι εξειδικευμενοι),οι υπολοιποι αν ειναι να το εκμεταλευτουν τοτε αξιζει καποιος να επενδυσει.Αλλιως δεν υπαρχει λογος!
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη freddys : 24-05-13 στις 19:14

2. The Following User Says Thank You to freddys For This Useful Post:

spar@ (24-05-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP