Σελίδα 62 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 611 έως 620 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Περιοχή
    χαιδαρι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Και εκει που περιμενεις μπαν...περνεις ενα thanks,υποπτο μου φαινεται.

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο PANOS-E60 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μάλλον ο Α.Βερούτης παρακολούθησε τη χτεσινή μας συζήτηση και απαντάει γιά όλα . Το άρθρο είναι σε πολύ ψύχραιμο ύφος. Οι υπογραμμίσεις, δικές μου.

Ο Α.Βερούτης δημοσιεύει ένα άρθρο εκφράζοντας την άποψή του επί του συγκεκριμένου θέματος.
    Κατά την προσωπική μου εκτίμηση εν πολλοίς σωστό , παρά το γεγονός πως διατηρώ τις επιφυλάξεις μου για τις προθέσεις στη συνεχή επανάληψη τέτοιων δημοσιευμάτων.

Αλλοι συμφωνούν με την οπτική του άλλοι όχι. Αυτό δεν ενοχλεί κανέναν.

Αυτό που ενοχλεί και το έχουμε ξαναγράψει , είναι ο τρόπος που εκφράζουμε τα προσωπικά μας σχόλια.
    Το γεγονός οτι θεωρούμε πως όποιος διαφωνεί με τις απόψεις του αρθρογράφου δεν διαθέτει την μέση νοημοσύνη δεν είναι απο μόνο του προσβλητικό ;;

Πάει γέρασα και παραξένεψα !

3. The Following 4 Users Say Thank You to Samaro For This Useful Post:

Bitz (24-05-13), Kostas_1 (24-05-13), Nino (24-05-13), Ptboul (24-05-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

παντως ξεχωρα απο την πραγματικοτητα η οποια ειναι σκληρη και την αποτυπωνει καθενας με τον τροπο του, εγω τον καταλαβαινω τον συνταξιουχο.
    δεν υπαρχει σεντ. ωραια και τι να κανει? να παει να πεθανει ησυχος σαν τον λιαντινη για να μην ενοχλει?
    το ενστικτο της επιβιωσης ξεπερνα αυτο της λογικης.
    ολοι το ιδιο θα καναμε, κανουμε, εχουμε κανει, οταν απειλειται η επιβιωση μας.
    και δεν μπορεις να κατηγορησεις εναν ανθρωπο που μαχεται να επιβιωσει, ποσο μαλλον αν εχει πληρωσει μια ζωη και τον εξαπατησαν οπως γραφει και το αρθρο.
    αλλο αν και ο ιδιος δεν εκανε τιποτα να το αποτρεψει.
    ετσι ειναι η ζωη, πολλοι την παρομοιαζουν με τη ζουγκλα.
    καθε πρωϊ μερικα λιονταρια πρεπει να τρεξουν για τραφουν και μερικες γαζελες να τρεξουν επισης για να γλιτωσουν.
    απο οποια πλευρα και να εισαι τρεχεις, επιβιωνει ο πιο γρηγορος.

5. The Following 6 Users Say Thank You to Stathis For This Useful Post:

aristent (24-05-13), Bitz (24-05-13), hades7 (24-05-13), Kostas_1 (24-05-13), PANOS-E60 (24-05-13), Thomelef (24-05-13)

Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Samaro Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το γεγονός οτι θεωρούμε πως όποιος διαφωνεί με τις απόψεις του αρθρογράφου δεν διαθέτει την μέση νοημοσύνη δεν είναι απο μόνο του προσβλητικό ;;
    βρε ανθρωπε μου, μαλλον δεν στο εδωσα να το καταλαβεις, δεν επικοινωνουμε οι δυο μας μεσω ιντερνετ.
    δεν σε πιανω, δεν με πιανεις. τοσο απλο.
    γιατι το κανουμε πολυπλοκο?
    αγνοησε αυτα που γραφω εντελως, σα να μην υπαρχουν, ειναι τοσο δυσκολο?

ειπαμε θα το λυσουμε απο κοντα. τι θελεις τωρα, τι ζητας;
    μπα σε καλο σου πρωϊ πρωϊ.

Περιοχή
    βόλτες με το μάτζικ μπας
    Rides
    2

Προεπιλογή

Αντώνη μη μασάς, κάτσε να βγει στην σύνταξη και θα πάμε να του την πέσουμε παρέα

πλάκα κάνω ε; προς αμφοτερους
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Ptboul : 24-05-13 στις 08:54
    Κάποτε θα τα θυμόμαστε όλα αυτά και θα γελάμε.

8. The Following 5 Users Say Thank You to Ptboul For This Useful Post:

aristent (24-05-13), Kostas_1 (24-05-13), Nino (24-05-13), Samaro (24-05-13), Stathis (24-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stathis Εμφάνιση μηνυμάτων
    βρε ανθρωπε μου, μαλλον δεν στο εδωσα να το καταλαβεις, δεν επικοινωνουμε οι δυο μας μεσω ιντερνετ.
    δεν σε πιανω, δεν με πιανεις. τοσο απλο.
    γιατι το κανουμε πολυπλοκο?
    αγνοησε αυτα που γραφω εντελως, σα να μην υπαρχουν, ειναι τοσο δυσκολο?

ειπαμε θα το λυσουμε απο κοντα. τι θελεις τωρα, τι ζητας;
    μπα σε καλο σου πρωϊ πρωϊ.
    Στάθη,

Την άποψή μου έγραψα. Δεν αναφέρθηκα σε'σένα προσωπικά.

Ομως βλέπω οτι τελικά και εσύ δεν αγνοείς αυτά που γράφω.

Δεν γίνεται σε ένα δημόσιο χώρο, ο ένας να μπορεί να γράφει ότι θέλει και ο άλλος να επιβάλλεται να σιωπά. Πώς πρέπει να στο πω για να το καταλάβεις ;

Rides
    1

Προεπιλογή

Όταν ξεκινας για πρωτη φορα μια εργασία, ακόμη και αν αυτή είναι στο δημόσιο, υπογράφεις μια σύμβαση που πρέπει να τηρείται αμφίπλευρα.

Έχοντας υπόψη ότι οι πολιτικοί και τα τσιρακια τους που τοποθετούν στα διάφορα ταμεία, κλπ αυτοι είναι διαχειριστές της δημόσιας περιουσίας.

Όταν εσκεμμένα ή όχι (το όχι είναι τροπος του λέγειν…) καταστρέφουν την περιουσία που διαχειρίζονται τότε πρέπει να τους επιβάλλονται ποινές και να αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους όπως ακριβώς πχ γίνεται και σε μια εισηγμένη ΑΕ.

Αλλά έχουμε ξαναπεί, το πρωτο που θα έπρεπε να λειτουργεί σωστα είναι η δικαιοσύνη και η άμεση εφαρμογή των νόμων. Αλλά τι να περιμένει κανείς όταν όλα ήταν διαβρωμένα και όσοι προσπάθησαν να τους βάλουν στη θέση τους στη καλύτερη περίπτωση πήραν μετάθεση.

Ειχε κάνει καλή δουλεια (μεγάλη ζημιά) ο Αντρέας με την νοοτροπία που έχει περάσει στους Έλληνες. Όχι πως ήταν και δύσκολο βέβαια όταν ένας λαός είναι θιασώτης της ήσσονος προσπάθειας, της εύκολης λύσης, της θεωρίας «δικαιώματα χωρίς υποχρεώσεις».

Αυτό πια για να στρώσει ήθελε ένα σοκ όπως αυτό που περνάμε και θα θέλει χρόνια συνεχών πειθαρχημένων και αδιάλειπτων προσπαθειών από έξυπνους, μεθοδικούς και έντιμους ηγέτες.

Όμως όπως έχουμε ξαναπει άρχισαν από τις εύκολες λύσεις με οριζόντιες επιθέσεις στον ιδιωτικό τομέα, στους συνταξιούχους και στους μισθωτούς, διότι εκτός από το δύσκολο, δεν ηθελαν να θίξουν τις κομματοπαρέες που οι ίδιοι έχουν διορίσει σε δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο όπως Βουλή, ΔΕΚΟ κλπ κλπ

11. The Following 9 Users Say Thank You to Kostas_1 For This Useful Post:

A8hnaios (24-05-13), bakalos (24-05-13), Bitz (24-05-13), Monsta (24-05-13), PANOS-E60 (24-05-13), Ptboul (24-05-13), Samaro (24-05-13), Stathis (24-05-13), vagmag (24-05-13)

Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

κωστα ειμαι συμφωνος σε ολα που γραφεις εκτος αυτο με τον Ζιβαγκο και την νοοτροπια που περασε στους Ελληνες και για να ειμαι συγκεκριμενος μας την περασε την νοοτροπια με ενδοφλεβια ενω εμεις ημασταν σε καταστολη?
    αντε γεια...

13. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Kostas_1 (24-05-13), Monsta (24-05-13), Ptboul (24-05-13), Stathis (24-05-13)

Rides
    0

Προεπιλογή

Κώστα ! Συμφωνώ απόλυτα !

Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο hades7 Εμφάνιση μηνυμάτων
    κωστα ειμαι συμφωνος σε ολα που γραφεις εκτος αυτο με τον Ζιβαγκο και την νοοτροπια που περασε στους Ελληνες και για να ειμαι συγκεκριμενος μας την περασε την νοοτροπια με ενδοφλεβια ενω εμεις ημασταν σε καταστολη?
    Μοιράζοντας............ " Τσοβόλα δώστα όλα "

Σελίδα 62 από 103 ΠρώτηΠρώτη ... 1252606162636472 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP