-
Ως συνέχεια της συλλογιστικής μου, να συμπληρώσω το εξής:
Τελείωσα το ΕΜΠ. Επί πέντε συναπτά έτη οι φόροι κάποιων πήγαιναν στους μισθούς των καθηγητών μου, στα συγγράμματα που μου δίνονταν δωρεάν, στον εξοπλισμό των εργαστηρίων, στη συντήρηση των εγκαταστάσεων κλπ.
Δεν έδωσα δεκάρα τσακιστή.
Έφτασε η ώρα να βγω στον στίβο. Γίνομαι μέλος του Τεχνικού Επιμελητηρίου. Ο θεσμικός του ρόλος με προστατεύει και φροντίζει για τον καθορισμό της αμοιβής μου. Στην κοινωνία όμως πως ανταποδίδω την επιστημονική μου κατάρτιση? Προσφέροντας σωστές υπηρεσίες αντί αμοιβής? Σύμφωνοι. Αν και μου ακούγεται λίγο.
Προσωπικά λοιπόν θα ντρεπόμουν σήμερα να γυρίσω την πλάτη σ' εκείνους που πλήρωναν για τη μόρφωσή μου, λέγοντάς τους πως τώρα που με έχουν ανάγκη δε δέχομαι να συνεισφέρω στην πετσοκομμένη σύνταξή τους. Αν δε συνεισφέρω εγώ που είμαι 37, ποιος θα συνεισφέρει? Ο Λευτέρης που είναι άνεργος?
Επαναλαμβάνω πως αναφέρομαι στις περιπτώσεις της διπλανής πόρτας κι όχι στους Φωτόπουλους, στους Μπαλασόπουλους και στις απανταχού κυρίες Λιάνη, Σταμάτη, Δενξερωγωποια.
-
The Following 13 Users Say Thank You to S8N For This Useful Post:
A8hnaios (23-05-13), bill_m3 (23-05-13), Konstantinos E60 (24-05-13), Kostas_1 (23-05-13), nikos1400 (24-05-13), ntinos (23-05-13), PANOS-E60 (23-05-13), pilot (24-05-13), Ptboul (23-05-13), Samaro (23-05-13), spar@ (23-05-13), Thomelef (23-05-13), wheelman (23-05-13)
Ετικέτες Θέματος
Δικαιώματα - Επιλογές
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
- Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
- Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
- Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
-
Κανονισμός του Φόρουμ
BACK TO TOP