Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Thomelef Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ελσινκι ωρα 9:00 το βραδυ και ακομα μερα. Απο τις 3:00 το πρωι στο ποδι με αλλαγη τρεις πτησεις. Φτανω, με παραλαμβανει συνεργατης στις 1:30 το μεσημερι για να παμε στο εργοστασιο που με περιμενουν 5 ατομα.

Τελειωνει η συναντηση κατα τις 4:30, ταξι για να παω ν'αφησω βαλιτσα στο ξενοδοχειο. Ταριφας περιμενι κατω πεντε λεπτα, ισα ισα να κανω τσεκ ιν και την κανουμε για το δευτερο ραντεβου οπου με περιμενουν τρεις.

Ο καιρος βροχερος με 10 βαθμους. Ηθικον ακμαιοτατον με ψυχολογια μηδεν παρολο που το ενα ραντεβου πηγε ηδη καλα...

Τελειωνει η συναντηση στις 6:30. Καπακι ταξι και στο ξενοδοχειο που εχω ραντεβου με τον πρωτο για φαγητο(επιτελους, γιατι το μαφιν απο την τελευταια πτηση καηκε εδω και πολλες ωρες.

Κουβεντα...στο ακουσμα οτι εμεις εχουμε 33 βαθμους ηδη, γουρλωσαν τα ματια του. Στο ακουσμα οτι ειναι 10% πανω σε πωλησεις, γουρλωσαν τα δικα μου (μιας και η εταιρεια τους κοβει 30εκ τζιρο)...

Τελος το ραντεβου, μολις ανεβηκα στο δωματιο μετα απο 18 ωρες στο ποδι. Δεν εχω κουραγιο ουτε μπανιο να κανω, τα ποδια μου ειναι πρισμενα και αυριο το πρωι την κανω 6:00 το πρωι, πραγμα που σημαινει οτι απο τις 4:00 πρεπει να ειμαι ορθιος.

Φτανω θεσσαλονικη νωρις το μεσημερι, παω σπιτι, αφηνω βαλιτσα, καβαλαω Μ-τριο και πανω στο εργοστασιο.

Με το δευτερο ραντεβου υπεγραψα και συμβολαιο, μιας και αυτος ειναι καινουριος...

Τελεια...ξεκωλιαστηκαμε, δουλειες κλεισαμε, εχουμε να δουλεψουμε για να ερθει το κοινωνικο κρατος να μαςτα μαζεψει σε λιγους μηνες παλι...

Τελικα ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι δουλευουμε πλεον. Σιγουρα οχι για μας παντως...

Σας επριξα? Σορυ...

Μας τα πριξες Τύπε μου ναι ,μια τυπική ημέρα Δημοσίου υπαλλήλου
    αντε γεια...

2. The Following 4 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Lambros46 (24-05-13), Monsta (23-05-13), Stathis (23-05-13), Thomelef (23-05-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP