Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1001

Θέμα: Επικαιροτης και προβληματισμοι (καισαριου το αναγνωσμα) 04-13

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    underworld
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Nikos Allroad Εμφάνιση μηνυμάτων
    Εγω εχω καταληξει στο οτι εδω και 4 χρονια εχουμε πεθανει στη διανοηση ολων των χρωματων και θεσεων, δεξιων, κετρωων η αριστερων.
    Και το εντυπωσιακοτερο ειναι οτι δεν εχω δει κανεναν, μα απολυτως κανεναν, να παραδεχεται τα λαθη του , ειτε προσωπικα ειτε συλλογικα ως επαγγελματικου τομεα και ν'αλλαζει θεση και σκεπτικο. Ολοι προστατευουν το τσιφλικακι τους και το συμφερον τους με καθε κοστος αρνουμενοι ν'αναλογισθουν την ευθυνη τους για τη σημερινη κατασταση στην οποια εχει επελθει η χωρα και να προσπαθησουν να κανουν κατι για ν'αλλαξουν.
    Και αυτο ειναι το χειροτερο απ ολα, διοτι ευκολα καταλαβαινει κανεις οτι με την πρωτη ευκαιρια το Μπουρδελο θ'αναψει και παλι τα φωτα και θα κρεμασει την επιγραφη "ανοιξαμε και σας περιμενουμε για να γλεντησουμε και παλι οπως μονο εμεις οι εληνες ξερουμε".
    Correct me if i'm wrong.

οταν το μπουρδελο δεν παει καλα πρεπει να αλλαζουν οι πουτανες ,εδω αλλαζουν οι νταβαδες Νικολα μου
    αντε γεια...

2. The Following 7 Users Say Thank You to hades7 For This Useful Post:

Konstantinos E60 (22-05-13), Nikos (22-05-13), nikos1400 (22-05-13), Ptboul (22-05-13), S8N (22-05-13), Stathis (22-05-13), Thomelef (22-05-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP