Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 49

Θέμα: [E36] Αγορά BMW

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Φίλε Δημήτρη η κατανάλωση στο 316 και το 318is δεν αλλάζει δραματικά.Έτσι και αλλιώς μιλάμε για παλιάς τεχνολογίας αυτοκίνητα/μοτέρ και το 10+ μέσα στην πόλη το έχεις σίγουρο...Κάτω απο 10λίτρα/100 θα δεις μόνο σε ταξίδια...

Εγώ θα έλεγα 318is...

Επίσης τα 6000 για ένα καλοδιατηρημένο και με αρκετά καλούδια πάνω είναι μια χαρά τιμή...Αλήθεια δεν μας είπες...4πορτο ή κουπέ?

Υ.Γ Με πρόλαβε ο φίλος Κωσταντίνος και πόσταρε...Αν είναι sedan ρίξε πολύ την τιμή...Για κουπέ πάλι παζάρεψε το λιγάκι...
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 29-03-10 στις 19:38

2. The Following User Says Thank You to BILL007 For This Useful Post:

ghost-rider (17-10-10)

Rides
    0

Προεπιλογή

κουπέ ειναι και ειναι πολυ καλοδιτηρημένο....απο τα λιγα π εχω δει.....γιατι το ψάχνω πολυ καιρό....αλλα εχω ολους να μου λενε οτι ειναι πολλα τα λεφτα....χωρις να ειναι και σχετικοι μονο και μονο π ακουνε οτι ειναι 15ετιας....εκει ειναι που κωλώνω και κρατιεμαι ακομα......
    θα μου ηταν πολυ χρησιμο να ακουγα καταναλώσεις απο φιλους του φορουμ...ποσα χιλιομετρα θα βγαζω περιπου με ενα ρεζερβουαρ.....και καθε αλλη πληροφορια...

Περιοχή
    Λάρισα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο DIMITr|S Εμφάνιση μηνυμάτων
    κουπέ ειναι και ειναι πολυ καλοδιτηρημένο....απο τα λιγα π εχω δει.....γιατι το ψάχνω πολυ καιρό....αλλα εχω ολους να μου λενε οτι ειναι πολλα τα λεφτα....χωρις να ειναι και σχετικοι μονο και μονο π ακουνε οτι ειναι 15ετιας....εκει ειναι που κωλώνω και κρατιεμαι ακομα......
    θα μου ηταν πολυ χρησιμο να ακουγα καταναλώσεις απο φιλους του φορουμ...ποσα χιλιομετρα θα βγαζω περιπου με ενα ρεζερβουαρ.....και καθε αλλη πληροφορια...
    και γο νομιζω οτι ειναι πολλα...ενα φιλος απο δω μεσα πηρε ενα 318 ις και κοστισε τοσο 6000 περιπου..αλλα ειχε αρκετα καλοθδια πανω....νομιζω οτι με τις τιμες τοσο ποθ εχουν πεσει ενα 4000 μεχρι εκει ειναι καλα.....οσο καλοδιατηρημενο και αν ειναι ειναι παλιο πλεον......

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP