ειμαι μεγαλoς θιασωτης της ελαφριας κατασκευης ωστε το αυτοκινητο να μπορει να αποδοσει την σπορ καταβολη του.
γι αυτον τον λογο δεν συμπαθω,παροτι ασπαζομαι,το GTR.
δεν ειναι τυχαιο που ΚΑΘΕ φορα που θα μπω στο punto το οποιο ζυγιζει καμια 900αρια κιλα και εχει 85 Ιταλικα αλογα αισθανομαι οτι motorsportαρω.
απο την αλλη σκεφτομαι οτι αμα "κουρδισει" στην στροφη το punto μαυρο φιδι που μ εφαγε.
μπαινεις απο την αλλη στο Saab 93 TurboX με 2.8 V6 Turbo και 300 αλογα με τετρακινηση και σχεδον 2,5 τονους καροτσα και πατας τερμα απο σταση και εκσενδονιζεσαι.
οσο μπορεις να εκσφενδονισεις 2.500 κιλα...
βεβαια οταν το αυτοκινητο "παρει το βαρος" του στον δρομο ειναι αλλου.
τι γινεται ομως οταν αποφασιζεις να πεις οτι κινησαι σε ενα στριφτερο κομματι?
ΟΚ θα μου πεις δεν ειναι ο χαρακτηρας του αυτοκινητου το σφιχτο στροφιλικι,αλλα οταν το ζορισεις θα καταλαβεις οτι το βαρος και οι νομοι της φυσικης συνομοτουν με απολυτη επιτυχια εναντια στην οδηγικη σου απολαυση.
που ειναι η απολαυση τελικα?
τι θελουμε εν τελει?
σε μια προσφατη επισκεψη μου στα αδυτα της Ford WRC μεταξυ πολλων αλλων ο αρχιμηχανικος της ομαδας επισημανε "ο πιο φτηνος τροπος να κερδισεις αλογα ειναι να μειωσεις το βαρος".
φαυλος κυκλος λοιπον,μπλιμπλικια=βαρος,β ρος=αναζητηση δυναμης,αποκτηση δυναμης=πως θα γινει ασφαλες....κι αλλα μπλιμπλικια κλπ κλπ
πιστευω οτι δεν αργει η ωρα που τα εργοστασια θα στραφουν παλι σε φθηνες και σπορ κατασκευες.
τα μικρα δυνατα μοτερ υπαρχουν,τα υλικα υπαρχουν,η τεχνογνωσια επισης υπαρχει.
εμπνευση ισως λειπει.
αναμονη και βλεπουμε.
μεχρι τοτε ομως ας ονειρευτουμε εμεις οι ρομαντικοι λιγο
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη z3 2.2 : 20-05-13 στις 22:09
"ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΑΠ ΤΟΝ ΑΡΗ" (Τζιμακος)