Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 82

Θέμα: Το βάρος χαλάει την απόλαυση

Hybrid View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο BILL007 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Σταμάτη το ποστ σου έχει μεγάλες δόσεις αλήθειας ωστόσο...

Εγω προσωπικά εκτιμώ ότι η τεχνολογία προχωρά (όπως και η ζωή) και ολα αυτά ανήκουν στο παρελθόν.

Τώρα θα μου πεις είχαμε 120 άλογα και 1000 κιλά, αλλα τα αυτοκίνητα αν στούκαραν δεν έβγαινες εύκολα ζωντανός.Τώρα πλέον έχεις 200 άλογα και 2000 κιλά συν ασφάλεια συν ανέσεις. Νομίζω είναι fair enough...

Μιλάω αυστηρά για σπορ κατασκευές που λείπουν σημερα απο την σκηνή της αυτοκίνησης.
    Οπως είπα παραπάνω με μια μοτοσυκλέτα κάνεις το συμβιβασμό, είμαι εκτεθειμένος, οδηγώ κάτι επικίνδυνο.
    Ποιός ο λόγος που σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει κάποιος τέτοιος συμβιβασμός και στα αυτοκίνητα?

Μια σειρά 1 στα 1000 κιλά με 1.600 turbo και 180 άλογα?
    ενα μοντέλο που στην τελική θα είναι φτηνότερο και θα πουλήσει σε περισσότερους?

Περιοχή
    Αθηνα-Λαρισα
    Rides
    2

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Μιλάω αυστηρά για σπορ κατασκευές που λείπουν σημερα απο την σκηνή της αυτοκίνησης.
    Οπως είπα παραπάνω με μια μοτοσυκλέτα κάνεις το συμβιβασμό, είμαι εκτεθειμένος, οδηγώ κάτι επικίνδυνο.
    Ποιός ο λόγος που σήμερα δεν μπορεί να υπάρξει κάποιος τέτοιος συμβιβασμός και στα αυτοκίνητα?

Μια σειρά 1 στα 1000 κιλά με 1.600 turbo και 180 άλογα?
    ενα μοντέλο που στην τελική θα είναι φτηνότερο και θα πουλήσει σε περισσότερους?
    νομιζω οτι υπαρχουν αυτες οι κατασκευες που λες Σταματη...
    κοιτα σε 208gt, fiesta st new 1.6 turbo, twingo rs κλπ...
    η bmw δεν γινεται να φτιαξει τετοια κατασκευη γιατι πουλαει ποιοτητα....
    ποιοτητα + πισω κινηση=κιλα...
    επισης δεν θα παιρνει και αστερια στην ασφαλεια μετα κλπ...

3. The Following 3 Users Say Thank You to spar@ For This Useful Post:

Nick bmwlover (22-05-13), Panos 316T (21-05-13), Samaro (20-05-13)

Περιοχή
    Αθήνα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Stamatis Εμφάνιση μηνυμάτων
    Όλα υπάρχουν,απλά είναι θέμα χρημάτων... Ferrari,Zonda, Lambo κτλπ... Aνθρακονήματα και μηχανές που βγάζουν τρομακτιές ροπές και άλογα.

Τώρα θα μου πεις αυτά είναι για τους πλούσιους.Για τους πιο "φτωχούς" δεν έχει? -Εδω θα σου πω ότι ένα 2002 το 1978 ήταν για τους πλούσιους στη χώρα μας -

Μάλλον είναι θέμα προτεραιοτήτων για τις αυτοκινητοβιομηχανίες.Σίγ υρα οι κινήσεις τους δεν είναι στον αέρα και είναι πολύ προσεκτικοί με το τι θα βγάλουν στην παραγωγή

Προφανώς αυτοί που νοσταλγούν τέτοιες κατασκευές δεν είναι τόσοι πολλοί και μέσα σε όλα αυτά συμπεριλαμβάνεται και το κόστος παραγωγής.
    Φυσικά θα βγάλει μια τριάρα 160 άλογα turbo που θα πουλήσει δεκάδες εκατομμύρια παρά κάτι άλλο που θα πουλήσει μετα βίας μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μιλώντας πάντα για παρόμοιο κόστος παραγωγής.
    To κοινό στην πλειονοτητά του αυτή τη στιγμή θέλει τεχνολογία. Απόδειξη τι λανσάρεται αυτή τη στιγμή https://www.bmw.com/com/en/insights/...formation.html

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη BILL007 : 20-05-13 στις 21:31

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP