Σελίδα 30 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 20282930313240 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 291 έως 300 από 485

Θέμα: [E36] ΓΕΝΙΚΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ

Περιοχή
    θεσσαλονικη
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο aggelosmk2 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το χει η μοίρα μου τελικά να με κυνηγάνε οι βλάβες στα παράθυρα σε όλα μου τα αυτοκίνητα.

Λοιπόν τελευταία έχω θεματάκια με το παράθυρο του οδηγού κ το κεντρικό κλείδωμα.
    Τα οποία πιστεύω οτι αλληλοσυνδέονται .
    Το παράθυρο (οδηγού σε Ε36 κουπε) κατεβαίνει π.χ 3 δοντάκια στο γρύλο όταν παίρνει την εντολή "ανοιχτή πόρτα" κ όταν παίρνει την εντολή "κλειστή πόρτα" παίρνει εντολή να ανεβαίνει 4 !!!
    ισως λεω ΙΣΩΣ να ειναι εκεινο το πλαστικο λευκο ραουλο που πιανει στο ανεβατορι... ειχα παρομοιο προβλημα ωσπου μου πεταξε κατω το τζαμι(ευτηχως δεν εσπασε)..μακαρι να ειναι αυτο και να την γλυτωσεις με κανα 5ευρω
    Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο Tsik.D. Εμφάνιση μηνυμάτων
    ισως λεω ΙΣΩΣ να ειναι εκεινο το πλαστικο λευκο ραουλο που πιανει στο ανεβατορι... ειχα παρομοιο προβλημα ωσπου μου πεταξε κατω το τζαμι(ευτηχως δεν εσπασε)..μακαρι να ειναι αυτο και να την γλυτωσεις με κανα 5ευρω
    Εγω τα αλλαξα με καινουργια αλλα παλι τα ιδια.

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο JimE36 Εμφάνιση μηνυμάτων
    Το ιδιο προβλημα εχω και εγω με το παραθυρο του οδηγου.Εχω λυσει τα παντα 5-6 φορες τα εχω ξαναβαλει πισω αλλα τιποτα.Καποιος μου ειπε κατι για την κατω φισα του μοτερ η οποια λεει εχει ενσωματομενο το θερμικο και αυτο εχει το προβλημα αλλα δεν το εχω κοιταξει ακομα.Το εχω παρατησει ετσι γιατι μου εσπασε τα νευρα....Εχει καποιος καμια ιδεα να μας βοηθησει?
    Ρεγουλαρισε τις βιδες που πιανει ο γρυλος αν δεν παλι,πας για μοτερ!Α!! και κατι ακομη τσεκαρε την τσιμουχα που μπαινει το τζαμι μηπως εχει ζαρωσει και πεταει τι τζαμι στραβα
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη θανασης Φιλιππου : 17-05-13 στις 13:17

4. The Following 2 Users Say Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

BILL007 (17-05-13), JimE36 (17-05-13)

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο sakis4paok Εμφάνιση μηνυμάτων
    Ρεγουλαρισε τις βιδες που πιανει ο γρυλος αν δεν παλι,πας για μοτερ!Α!! και κατι ακομη τσεκαρε την τσιμουχα που μπαινει το τζαμι μηπως εχει ζαρωσει και πεταει τι τζαμι στραβα
    Καλησπέρα. Όχι δεν είναι τέτοιο το πρόβλημα.

ΤΟ πρόβλημα έιναι οτι στην θέση "ανοιχτή πόρτα" κατεβαίνει π.χ 3 δοντάκια ο γρύλος κ μόλις κλείσεις πόρτα πάιρνει εντολή να ανέβει π.χ 4 ! Δηλαδή 1 παραπάνω . το οποίο δεν είναι σωστό κ δεν γίνεται,με αποτέλεσμα να φρακάρει το μοτέρ κ να θέλει άνοιγμα για να ξεκολλήσει.

Όπως επίσης όταν οδηγάω οπλίζουν-ξεοπλίζουν συνέχεια οι ρελέδες σαν να ανοιγοκλείνω τη πόρτα εν κινήση με αποτέλεσμα να παίζουν οι πλαφονιέρες κ να μου γ@μ@ει κ το παράθυρο.

Οπότε μέχρι να λύσω το πρόβλημα το χω ξεφισώσει το παράθυρο.

Ένας ηλεκτρολόγος μου είπε οτι φταίει το εγκεφαλάκι κεντρικού κλειδώματος-παραθύρων...

6. The Following User Says Thank You to aggelosmk2 For This Useful Post:

skaros (17-05-13)

Rides
    1

Προεπιλογή

ΤΟ πρόβλημα έιναι οτι στην θέση "ανοιχτή πόρτα" κατεβαίνει π.χ 3 δοντάκια ο γρύλος κ μόλις κλείσεις πόρτα πάιρνει εντολή να ανέβει π.χ 4 ! Δηλαδή 1 παραπάνω . το οποίο δεν είναι σωστό κ δεν γίνεται,με αποτέλεσμα να φρακάρει το μοτέρ κ να θέλει άνοιγμα για να ξεκολλήσει.

Όπως επίσης όταν οδηγάω οπλίζουν-ξεοπλίζουν συνέχεια οι ρελέδες σαν να ανοιγοκλείνω τη πόρτα εν κινήση με αποτέλεσμα να παίζουν οι πλαφονιέρες κ να μου γ@μ@ει κ το παράθυρο.

Ένας ηλεκτρολόγος μου είπε οτι φταίει το εγκεφαλάκι κεντρικού κλειδώματος-παραθύρων...

Απο αυτα που αναφερεις, ή η μοναδα (εγκεφαλακι) ειναι ή καποιο διακοπτακι που δειχνει οτι ειναι ανοιχτη η πορτα....

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το δικο σου εχει αλλο προβλημα,τα παραπανω ηταν για αλλον φιλο,εσυ εχεις προβλημα στο αντικρυσμα της πορτας σου εκει που κουμπωνει η γλωσσα της κλειδαριας.Με σταματημενο το αμαξι σκουντα δυνατα την καθε πορτα,δες σε ποια θα αναψει η πλαφονιερα και
    απο αυτην την πλευρα θα το αλλαξεις.

9. The Following User Says Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

joseph (18-05-13)

Περιοχή
    Χαλκιδα
    Rides
    1

Προεπιλογή

Εμενα οταν κλεινω την πορτα του οδηγου και κλεινει το παραθυρο ενω εχει κλισει κανονικα δινει λιγο ακομα και ακουγετε ενας ηχος σαν να πηδαει δοντια.Δηλαδη δεν σταματαει εκει που πρεπει αλλα δινει για να ανεβει κι αλλο.Το διακοπτακι που βρισκεται εκει που πιανει η πορτα για να κλισει, το δοκιμασα με το δαχτυλο και δουλευει κανονικα.Επισεις αλλαξα το μοτερ μαζι με τον γρυλο πριν κανα δυο βδομαδες,γιατι και πριν μου εκανε τα ιδια(ανοιξα και το μοτερ τελειως για να δω τι εχει και ειδα οτι αυτο το γρρρρ που εκανε,πηδουσε δοντια το ασπρο γραναζακι που εχει μεσα το μοτερ) και η πλακα πια ειναι?Δουλεψε κανονικα για καμια εβδομαδα και μετα ξαφνικα παλι τα ιδια.Καθε φορα που κλινει το παραθυρο κανει γρρρρρρ και μερικες φορες δεν ανοιγει καθολου.Μηπως θελει reset επειδη τον ειχα βγαλει τον μηχανισμο?

Περιοχή
    Αχαρναι
    Rides
    1

Προεπιλογή

@sakis4paok :

Πιστεύω οτι με τον JImE36 έχουμε παρόμοιο πρόβλημα.

Αν έφταιγε το αντίκρυσμα της πόρτας μου, το παράθυρο θα ανεβοκατέβαινε συνέχεια κ αυτό είναι όλο.

Όμως αντι να ανέβει όσα δοντάκια κατέβηκε,αυτό πάει να ανέβει παραπάνω με αποτέλεσμα να ακούγεται που πηδάει μέσα το γρανάζι στο μοτεράκι κ στη συνέχεια φρακάρει.

Φαντάσου οτι όταν έμεινε τέρμα κάτω το παράθυρο κ δεν άκουγε στην εντολή να ανέβει,παίζοντας με το αντίκρυσμα ,επωφελούμενος το πρόβλημα "εντολή ανοιχτή πόρτα-κλειστή πόρτα"
    κατάφερα κ σήκωσα το παράθυρο! κ μετά αποσύνδεσα τα καλώδια για να μη ξαναφρακάρει.

Μάλλον την Κυριακή θα δοκιμάσω ένα άλλο εγκεφαλάκι απο coupe φίλου να δω αν θα λυθεί το πρόβλημα.

12. The Following User Says Thank You to aggelosmk2 For This Useful Post:

Leonidas_E39 (18-05-13)

Περιοχή
    Peristeri
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το χει η μοίρα μου τελικά να με κυνηγάνε οι βλάβες στα παράθυρα σε όλα μου τα αυτοκίνητα.

Λοιπόν τελευταία έχω θεματάκια με το παράθυρο του οδηγού κ το κεντρικό κλείδωμα.
    Τα οποία πιστεύω οτι αλληλοσυνδέονται .
    Το παράθυρο (οδηγού σε Ε36 κουπε) κατεβαίνει π.χ 3 δοντάκια στο γρύλο όταν παίρνει την εντολή "ανοιχτή πόρτα" κ όταν παίρνει την εντολή "κλειστή πόρτα" παίρνει εντολή να ανεβαίνει 4 !!!
    Αυτό όμως ούτε είναι σωστό ούτε εφικτό με αποτέλεσμα ο μηχανισμός να πηδάει πάνω στα δοντάκια του γρύλου κ μετά να φρακάρει. Οπότε λύσιμό όοολα έξω κ ανοιγμα μηχανισμού για ξεφρακάρισμα.
    Οι ρελέδες εντωμεταξύ του κεντρικου κλειδώματος οπλίζουν ξεοπλίζουν όλη την ώρα στο δρόμο με αποτέλεσμα να πάιζει συνέχεια το παράθυρο του οδηγού,οι πλαφονιέρες,χαμός.
    Γνωρίζει κάποιος παθών αν αυτό είναι συμπτωμα απο την επαφή του μάνταλου της πόρτας ή απο το εκγεφαλάκι που τα διαχειρίζεται όλα αυτά ??
    Γιατι π.χ με το παραθυρο του συνοδηγού δεν έχω κανένα πρόβλημα.

2) η όθονη του clima είτε ανοιχτή είναι ,είτε κλειστή ,είτε πατάω εγώ εντολες για το fan .... @ρχίδι@ βροντόσαυρου....
    Κάνει ό,τι γουστάρει αυτό.
    Φακίρης η πλακέτα ,ιδού το ερώτημα.....
    Για το (1) πιθανολογώ γρύλος-μοτέρ και μιας θα το ανοίξεις να αλλάξεις και το άσπρο πλαστικό που δημιουργεί μπόσικα συνέχεια...

Για το (2) είναι πλακέτα εφόσον αναβοσβήνει η οθόνη κι ο κλιματισμος δουλεύει. Κλασσική περίπτωση βλάβης!! Ο Φακίρης σχετίζεται μόνο με τη ροή αέρα.
    BMW 320ci AC Schnitzer

14. The Following User Says Thank You to teo21 For This Useful Post:

BILL007 (18-05-13)

Περιοχή
    θεσσαλονικη,Αμπελοκηποι.
    Rides
    0

Προεπιλογή

@sakis4paok :

Πιστεύω οτι με τον JImE36 έχουμε παρόμοιο πρόβλημα.

Αν έφταιγε το αντίκρυσμα της πόρτας μου, το παράθυρο θα ανεβοκατέβαινε συνέχεια κ αυτό είναι όλο.

Όμως αντι να ανέβει όσα δοντάκια κατέβηκε,αυτό πάει να ανέβει παραπάνω με αποτέλεσμα να ακούγεται που πηδάει μέσα το γρανάζι στο μοτεράκι κ στη συνέχεια φρακάρει.

Φαντάσου οτι όταν έμεινε τέρμα κάτω το παράθυρο κ δεν άκουγε στην εντολή να ανέβει,παίζοντας με το αντίκρυσμα ,επωφελούμενος το πρόβλημα "εντολή ανοιχτή πόρτα-κλειστή πόρτα"
    κατάφερα κ σήκωσα το παράθυρο! κ μετά αποσύνδεσα τα καλώδια για να μη ξαναφρακάρει.

Μάλλον την Κυριακή θα δοκιμάσω ένα άλλο εγκεφαλάκι απο coupe φίλου να δω αν θα λυθεί το πρόβλημα.
    Οχι φιλε δε θα το εκανε συνεχεια.Αν σε πορεια σε αναβοσβηνει η πλαφονιερα ειναι 100% αντικρυσμα.

16. The Following User Says Thank You to θανασης Φιλιππου For This Useful Post:

skaros (18-05-13)

Σελίδα 30 από 49 ΠρώτηΠρώτη ... 20282930313240 ... ΤελευταίαΤελευταία

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP