Δεν υπάρχει τίποτε αδύνατο γι'αυτόν που θα προσπαθήσει. Μ.Α.
Καλησπέρα. Όχι δεν είναι τέτοιο το πρόβλημα.
ΤΟ πρόβλημα έιναι οτι στην θέση "ανοιχτή πόρτα" κατεβαίνει π.χ 3 δοντάκια ο γρύλος κ μόλις κλείσεις πόρτα πάιρνει εντολή να ανέβει π.χ 4 ! Δηλαδή 1 παραπάνω . το οποίο δεν είναι σωστό κ δεν γίνεται,με αποτέλεσμα να φρακάρει το μοτέρ κ να θέλει άνοιγμα για να ξεκολλήσει.
Όπως επίσης όταν οδηγάω οπλίζουν-ξεοπλίζουν συνέχεια οι ρελέδες σαν να ανοιγοκλείνω τη πόρτα εν κινήση με αποτέλεσμα να παίζουν οι πλαφονιέρες κ να μου γ@μ@ει κ το παράθυρο.
Οπότε μέχρι να λύσω το πρόβλημα το χω ξεφισώσει το παράθυρο.
Ένας ηλεκτρολόγος μου είπε οτι φταίει το εγκεφαλάκι κεντρικού κλειδώματος-παραθύρων...
skaros (17-05-13)
Το δικο σου εχει αλλο προβλημα,τα παραπανω ηταν για αλλον φιλο,εσυ εχεις προβλημα στο αντικρυσμα της πορτας σου εκει που κουμπωνει η γλωσσα της κλειδαριας.Με σταματημενο το αμαξι σκουντα δυνατα την καθε πορτα,δες σε ποια θα αναψει η πλαφονιερα και
απο αυτην την πλευρα θα το αλλαξεις.
joseph (18-05-13)
Εμενα οταν κλεινω την πορτα του οδηγου και κλεινει το παραθυρο ενω εχει κλισει κανονικα δινει λιγο ακομα και ακουγετε ενας ηχος σαν να πηδαει δοντια.Δηλαδη δεν σταματαει εκει που πρεπει αλλα δινει για να ανεβει κι αλλο.Το διακοπτακι που βρισκεται εκει που πιανει η πορτα για να κλισει, το δοκιμασα με το δαχτυλο και δουλευει κανονικα.Επισεις αλλαξα το μοτερ μαζι με τον γρυλο πριν κανα δυο βδομαδες,γιατι και πριν μου εκανε τα ιδια(ανοιξα και το μοτερ τελειως για να δω τι εχει και ειδα οτι αυτο το γρρρρ που εκανε,πηδουσε δοντια το ασπρο γραναζακι που εχει μεσα το μοτερ) και η πλακα πια ειναι?Δουλεψε κανονικα για καμια εβδομαδα και μετα ξαφνικα παλι τα ιδια.Καθε φορα που κλινει το παραθυρο κανει γρρρρρρ και μερικες φορες δεν ανοιγει καθολου.Μηπως θελει reset επειδη τον ειχα βγαλει τον μηχανισμο?
@sakis4paok :
Πιστεύω οτι με τον JImE36 έχουμε παρόμοιο πρόβλημα.
Αν έφταιγε το αντίκρυσμα της πόρτας μου, το παράθυρο θα ανεβοκατέβαινε συνέχεια κ αυτό είναι όλο.
Όμως αντι να ανέβει όσα δοντάκια κατέβηκε,αυτό πάει να ανέβει παραπάνω με αποτέλεσμα να ακούγεται που πηδάει μέσα το γρανάζι στο μοτεράκι κ στη συνέχεια φρακάρει.
Φαντάσου οτι όταν έμεινε τέρμα κάτω το παράθυρο κ δεν άκουγε στην εντολή να ανέβει,παίζοντας με το αντίκρυσμα ,επωφελούμενος το πρόβλημα "εντολή ανοιχτή πόρτα-κλειστή πόρτα"
κατάφερα κ σήκωσα το παράθυρο! κ μετά αποσύνδεσα τα καλώδια για να μη ξαναφρακάρει.
Μάλλον την Κυριακή θα δοκιμάσω ένα άλλο εγκεφαλάκι απο coupe φίλου να δω αν θα λυθεί το πρόβλημα.
Leonidas_E39 (18-05-13)
Για το (1) πιθανολογώ γρύλος-μοτέρ και μιας θα το ανοίξεις να αλλάξεις και το άσπρο πλαστικό που δημιουργεί μπόσικα συνέχεια...
Για το (2) είναι πλακέτα εφόσον αναβοσβήνει η οθόνη κι ο κλιματισμος δουλεύει. Κλασσική περίπτωση βλάβης!! Ο Φακίρης σχετίζεται μόνο με τη ροή αέρα.
BMW 320ci AC Schnitzer
BILL007 (18-05-13)
skaros (18-05-13)