aristent (17-05-13), dafidack (17-05-13), Konstantinos E60 (17-05-13), Leonidas_E39 (17-05-13), PANOS-E60 (17-05-13), Ptboul (17-05-13), S8N (17-05-13)
Αρη,εκεινο τον καφε που λεγαμε?Ε,μαλλον θα τον κερασω.Χτες που αλλαξα το λαμπακι εκανα μια χαζομαρα αξια καρπαζιας.(ΜΗΝ ΓΕΛΑΣΕΤΕ,ΜΗΝ ΒΡΙΣΕΤΕ) Δεν προσεξα οτι το σφαλμα αφορουσε το μπροστινο δεξι και αντ'αυτου εγω αλλαξα το πισω
Τελος παντων ολα καλα μεχρι που σημερα το πρωι μου ξαναπαρουσιασε το ιδιο σφαλμα.Χτες,ακομα και σημερα,ομως απο την ωρα που το αμαξι θα παρει μπρος,οσες φορες και να το σβησω,αναψω,αφησω παρκαρισμενο,κλειδωμενο το σφαλμα δεν κανει ντριγκι ντραγκα.Παρατηρησα επισης οτι οταν εχω αναμμενα τα φωτα και σβησω το αμαξι δεν ακουγετε εκεινος ο ηχος με την ενδειξη οτι ξεχασα τα φωτα ανοιχτα.Οταν ομως ειναι αναμμενα μονο τα angel eyes και σβησω το αμαξι ο προειδοποιητικος ηχος ακουγετε κανονικα εμφανιζοντας το χαρακτηριστικο φωτακι στο καντραν.Λετε να ειναι υγρασια?Μηπως θα επρεπε να μπει στον εγκεφαλο στην αντιπροσωπεια?Δεν ξερω τι να πιστεψω...
Υ.Γ.
Αλεξη,εμεις εδω στη Λαρισα οταν λεμε μανεστρα,εννοουμε το κριθαρακι! (οχι στο ματι)![]()
Τι εγινε ρε παιδια? Κανενας? Κατι? Καμια ιδεα? Τιποτα??????![]()
dafidack (17-05-13)
https://www.youtube.com/watch?v=4KKzxTF9BhA
τι το περασες το οχημα για να κανει ντριγκι ντραγκα???![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Καλα καλα,κοριδεψτε εσεις.!Παιξτε με τον πονο μου![]()
Επειδη δεν βλεπω να γλιτωνεις τα εξοδα,και αφου δεν εισαι ευχαριστημενος και απο το φωτισμο,η πιο σιγουρη λυση ειναι η αντικατασταση....μια και τα ειδα απο κοντα και πραγματικα εχουν σοβαρο θεμα με θαμπαδες και πιθανον κατι να εχει συμβει στον προηγουμενο ιδιοκτητη,ισως να ειναι "ευκαιρια' να ξαναλαμπιρισει και παλη η Ε60 σου!!!![]()
dafidack (17-05-13)
Ακραια λυση η αλλαγη και πανακριβη για τις εποχες που ζουμε.Να παω μια βολτα απο αντοπροσωπεια μερια πρωτα λες?Τωρα που πηγα μεσα και εβαλα δικιμαστικα τι κλειδι δεν παρουσιασε σφαλμα.
Οκ,αν η βλαβη ειναι φαντασμα,τοτε ειναι κακη επαφη στη φυσα στο φαναρι.
υπαρχει ειδικο σπρεϊ για επαφες και "καθαρισες"!!!
ΥΣ....την αντικατασταση την προτεινα οχι για την βλαβη,αλλα για την γενικοτερη αναβαθμιση του φωτισμου που σου λειπει.....δεν θυμαμαι αν εχεις προσπαθησει να καθαρισεις τον φακο απο τα πορειας.....,αν ειναι απο μεσα λερωμενος, το σωζεις καπως....
dafidack (17-05-13)
Παιζει να ειναι και αυτο που ειπε ο Ηλιας.Να εχει υγρασια γιατι το κανει μονο μια φορα την ημερα και αυτο παντα πρωι.Τωρα που πηρα πινακιδες θα το δουλεψω λιγο ετσι και αν συνεχιστει θα περασω απο κει και κανουμε γνωματευση επι τοπου![]()