Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 222

Θέμα: Βουλγαρικες πινακίδες

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Rides
    0

Προεπιλογή

Το άρθρο εχει ξεκινήσει αρκετό καιρό πίσω , με τις αλλαγες στο φορολογικό καθεστώς διαμορφώνεται ανάλογα αλλά παντοντε επιβεβαιώνεται η κίνηση των προνοούντων καποια χρόνια πριν να κάνουν την σωστή κίνηση.

Δεν είμαι κάτοχος BMW αλλά άλλου αυτοκινητού υψηλού κυβισμού που τυγχάνει να είναι και υβριδικό. Πριν 4 χρόνια που το είχα φέρει πλήρωα τέλη κυκλοφορίας 5 ευρώ και τώρα πληρώνω 550¤. Κάποτε έδιναν κίνητρα για αγορά φιλικών προς το περιβάλλον αυτοκινήτων και τώρα κοιτάνε να αρπάξουν απο όπου μπορούν. Αμ δε. Μάλιστα έχουν βάλει τους υπαλλήλους του τελωνείου στον Πειραιά να λένε και ψέματα και να τρομοκρατούν τον κόσμο ότι υπάρχει νόμος μάλιστα σύμφωνα με τον οποίον απαγορεύεται σε έλληνες με επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ελλάδα να κυκλοφορεί αυτοκίνητο με ξένες πινακίδες και ιδιαίτερα με προέλευση Βουλγαρία ή Ρουμανία. Μάλιστα αν θυμάμαι καλά ο νόμος είναι παλιός του 88. Ακουσον ακουσον οι πολιτικοί να θέλουν να επέμβουν στην προσωπική οικονομική μου ανάπτυξη απαγορευοντας μου να έχω επιχειρήσεις σε 2 κράτη δηλωμένη μόνιμη κατοικία στο εξωτερικό και να μην μπορώ να επιλέξω με ποιας χώρας πινακίδες θα μπορώ να κυκλοφορήσω το αυτοκίνητο μου.

............
    Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Kostas_1 : 16-05-13 στις 12:58 Αιτία: ....................

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP