...νταξη ειπαμε, δεν το ανοιγουμε το φαναρι,δεν ζεσταινουμε το πλαστικο,δεν το χωνουμε το κοπιδι,δεν κατσαβιδιαζουμε τα Ε60!!!!![]()
![]()
![]()
...νταξη ειπαμε, δεν το ανοιγουμε το φαναρι,δεν ζεσταινουμε το πλαστικο,δεν το χωνουμε το κοπιδι,δεν κατσαβιδιαζουμε τα Ε60!!!!![]()
![]()
![]()
Έχεις δίκιο δεν είναι όλα γκρί τα περισσότερα είναι μαύρα τα καβουκια τους.
120ie87 (16-05-13)
Ναι Μάρκο αλλά το πλαστικό πίσω είναι μαύρο όπως σε όλα τα φανάρια, αυτό εννοεί ο Ηλίας από ότι κατάλαβα άρα δεν θα φαίνεται άσχημα...
Αν ισχύει το ίδιο και στα e46 coupe f/l με τα φανάρια δεν φαίνεται άσχημο , καθώς έχω δει (στο θείο μου που έβαλε angel eyes) μαύρη κόλλα-υποθέτω σαν αυτή που είπε ο Ηλίας και δεν φαίνεται άσχημο...μόνο αν ανοίγεις το καπό την βλέπεις...και αυτό γιατί ήθελε άριστη μόνωση και έβαλε λίγη παραπάνω...ούτε υγρασία , ούτε νερά ούτε τίποτα...
Μαύρο είναι το κομμάτι, η τσίχλα είναι μαύρη ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΦΑΝΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ - ΦΑΤΣΑ / ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΛΑΣΤΙΚΟ
.............
μαζί γράφαμε και οι τρεις
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη 120ie87 : 16-05-13 στις 22:41
aristent (16-05-13)
Υπαρχει μια μεθοδος που λυνει κατα το ημισυ το δικο μου προβλημα με την βρωμια που φαινεται να εχει εγκλωβιστει εσωτερικα απο το καλυμμα του φαναριου......υγροποιηση με ατμο και φυσιγμα με αποτελεσμα να μαζευτει στην ακρη του φαναριου ολη αυτη η βρωμια.......δεν ειναι οτι καλυτερο, αλλα τουλαχιστον θα φαινεται λιγοτερο βρωμικο οταν αναβουν τα Ξενον.....
Εγώ μπερδεύτηκα γιατί μερικά πχ Fiat Seat ειχαν γκρί.
120ie87 (16-05-13)
Επειδή έχω προσπαθήσει να ανοίξω φανάρι από e87, η BMW δεν χρειάζεται κάποιου είδους θερμοκόλληση. Έχει βάλει ουσιαστικά λάστιχο στα φανάρια της και δεν βγαίνει χωρίς απώλειες όπως σε άλλα αυτοκίνητα.
Η εταιρία αυτή έχει βρει την κότα με τα χρυσά αυγά και όποιος θέλει angel eyes πλέον και καθάρισμα στα φανάρια της από μέσα, τότε ΤΑ ΣΤΑΖΕΙ και αγοράζει άλλα....
![]()
Αυτο προσπαθει να μας πει και ο Πατρινος!!!...τα "σταζεις" και παιρνεις καινουργια!!!![]()
120ie87 (17-05-13)
Έκανα προσπάθεια σε 2 φανάρια e87, το ένα κάηκε στο ψήσιμο (ανεβαζα τη θερμοκρασία μέχρι να μαλακώσει η κόλλα.... μέχρι που μαλάκωσε το διάφανο πλαστικό και θόλωσε) .....
...στο άλλο κατάφερα να το ανοίξω αλλά όταν έκλεινε είχε εμφανή σημάδια στην περιφέρεια (ζέστανα με θερμοπίστολο τα περιφερειακά αυτάκια για να μαλακώσουν αυτά αλλά μετά έπρεπε να επανέλθουν τελείως - πράγμα αδύνατο χωρίς να φαίνεται περιφερειακά
....1150 ευρώ το ένα? ΤΣΑΜΠΑ ΠΡΑΜΑ!!![]()
aristent (17-05-13)