Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 1023

Θέμα: Όσα Λένε & Γράφουν

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
    Περιοχή
    Στη διαδήλωση του φραπέ
    Rides
    1

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο katsaraios Εμφάνιση μηνυμάτων
    Νομίζω Στάθη με παρά πολυ σεβασμό ότι γίνεσαι καλός με τον Μονστα και μας τσουβάλιαζεις όσους διαφωνούμε στο συνεχές απίστευτο οχετο κατα των πάντων που φταίνε για την κατάντια της χώρας που ζούμε ολοι ·
    Παιδιά και αποπαιδια δλδ .
    Αν πέρα απο αυτα νομιζεισ οτι σε έχω προσβάλει σαν άνθρωπο όπως δυστυχώς αφήνεις τον φίλο σου να προσβάλει λυπάμαι δεν το ήθελα.
    Καλά Γιώργο ότι να ναι...

Μετά από τόσα χρόνια στο φόρουμ, τόσα σεντόνια του Στάθη στο επικαιρότητα από την αρχή με συνομιλητή τον ....'πολίτη του κόσμου', τη δική σου προσωπική ενασχόληση επίσης από την αρχή, αυτά έχεις καταλάβει γιατί με 'υποστηρίζει' ο Στάθης ;;

Όχι ρε φίλε, είναι επειδή του κάνω babysitting κάθε βράδυ για να μπορεί να βγαίνει λίγο να ξελαμπικάρει ο άνθρωπος με όλα κα κουλά και παράλογα που βλέπει και ακούει τριγύρω του.

..........

Όσο για το άλλο περί προσβολών (σχολιασμό στα άρθρα που ανεβάζω), ο Στάθης με κάλυψε με το ποστ που έκανες quote, που προφανώς δεν κατάλαβες. Δε βλέπω το λόγο που κανείς δε κάνει πολιτισμένο αντίλογο αν κάπου διαφωνεί, αντ αυτού πρέπει να γίνεται πανικός κάθε τρεις και λίγο.

Είναι τουλάχιστον α υ τ ο ν ό η τ ο ότι δεν τους βάζουμε όλους στο ίδιο τσουβάλι, τι πρέπει δηλαδή, κάθε φορά που κάνουμε ένα σχολιασμό να το βάζουμε και υστερόγραφο ;;;; Έλεος & 15 facepalm.

Η καυστικότητα μέσω σχολιασμού άρθρων από τη πλευρά μου θα συνεχίσει εφόσον το επιτρέπουν οι διαχειριστές, ενώ όποιος θέλει να συμμετέχει με τις απόψεις του είναι βέβαια ευπρόσδεκτος. To those that can't hold their liquor, oh well, tough sh!t.

2. The Following User Says Thank You to Monsta For This Useful Post:

Stathis (18-05-13)

Ετικέτες Θέματος

Δικαιώματα - Επιλογές

• Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP