Αρχικό μήνυμα απο
120ie87
Να σε ρωτήσω φίλε:
1. πόσα κυβικά είναι το αμάξι/τι μοτέρ φοράει, είναι μετατροπή από 4κύλινδρο σε 6 κύλινδρο?
2. τι αναρτήσεις φοράς (αμορτισέρ-ελατήρια) και πόσα χιλιόμετρα έχουν κάνει? (δώσε μαζί με τη μάρκα και τον κωδικό των ελατηρίων αν ξέρεις)
3. πότε άλλαξες τελευταία φορά λάστιχα, πόσα χλμ έχεις κάνει μέχρι τώρα με αυτά, ποιας μάρκας είναι και τι διαστάσεις έχουν? Ευθυγράμμιση πριν πόσες χιλιάδες χλμ έκανες?
4. τι τακάκια φοράς τώρα (εμπρός-πίσω), πόσα χλμ έχουν τα δισκόφρενα σου (έχουν κάνει πολύ πατούρα- έχουν αρκετή φθορά? Έχεις βάλει ενισχυμένα σωληνάκια?)
^απάντησε με ακρίβεια σε ένα-ένα από τα παραπάνω αν θες
Καλημέρα σε όλους!
Φίλε μου το αυτοκίνητο το πήρα πριν 4 μήνες και ακόμα ούτε σέρβις δεν έχω κάνει... Σε κανά 20ήμερο περίπου θα πάω για σέρβις κλπ για να περάσω και ΚΤΕΟ οπότε όπως καταλαβαίνεις δεν έχω ιδέα τι είδους περιποιηση είχε το αμάξι πιο πριν... Είναι 1600cc και από αμορτισερ λογικά έχει τα εργοστασιακά με αλλαγμένα μόνο τα πίσω ελατήρια (μάλλον)... Δεν ξέρω τι είχε αλλαχτεί... Το πήρα με 193.000 χλμ και μηχανικά όπως και το σκάφος του ξέρω ότι είναι άψογο... Μόνο ένα επιφανειακό χτυπηματάκι είχε μπροστά και ήταν διορθωμένο...
Τα φρένα του δεν είναι αεριζόμενα και θέλουν άλλαγμα οι δίσκοι και έχει ζάντες 17" με 225/45/17 ελαστικά (όχι σε τόσο καλή κατάσταση)... Ευθυγράμμιση έκανα πριν 1 μήνα και όταν το πήρα είχα αλλάξει σινεμπλόκ...
Το αμάξι στα χέρια μου από τα 5000 χλμ που το έχω κάνει περίπου τα 4500 χλμ είναι εκτός πόλης Λάρισα - Τρίκαλα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη HLIAS - E36 : 15-05-13 στις 19:17
ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΒΟΥΡΚΩΣΑΝΕ,
ΟΤΑΝ BMW ΜΟΥ ΔΩΣΑΝΕ...!!!