Αν εχω καταλαβει καλα και τον λενε Νικο να του δωσεις πολλους χαιρετισμους.
Το προβλημα με εμενα ειναι οτι εχω μεινει μονο με το σκουτερ και το panda της γυναικας μου που δυστυχως τον τελευταιο μηνα ουτε αυτα μπορω να οδηγησω για καποιον λογο υγειας που πιστευω σε συντομο χρονικο διαστημα να εχει λυθει και να κανουμε ενα καλο ΜΠΑΞΙΜΟ αλλα σε αυτοματο παλι.
Για τις μεμβρανες δεν ξερω το νουμερο.
Νικο μου σιδερενιος![]()
Leonidas_E39 (15-05-13), nikos-Mpacket (15-05-13)
Περαστικα Νικολα.
nikos-Mpacket (15-05-13)
Τα περαστικα και απο μενα Νικο.Οσο για το θεμα σκουτερ μην στεναχωριεσαι,υπαρχουν και χειροτερα.Εγω εμεινα για 5 μηνες ΜΟΝΟ με το σκουτερ και δυο φορτηγακια της δουλειας.Που να βαλω τετραμελη οικογενεια?Στην καροτσα?
Ευτυχως μεχρι σημερα.Αυριο παραλαμβανω πινακιδες για ενα εξαμηνο και αν δεν αλλαξει κατι με τα τεκμηρια αυτο θα συνεχιστει και τον επομενο χρονο μεχρι να ελαφρυνθω απο τα δανεια που μου ανεβαζουν τα τεκμηρια.
Τωρα γαι τις μεμβρανες,δεν πειραζει.Θα παω απο τον μαστορα και θα κανω δοκιμες!
nikos-Mpacket (15-05-13)
Μετα απο πολλες μερες (πεντε μηνες το ειχα χωρις πινακιδες,να μην το χαρω λιγο? ) αποφασισα να δοκιμασω το χρωμα που μου εστειλε ο Αρης S8N για την επιδιορθωση των δερματινων καθισματων.Το αποτελεσμα ηταν αρκετα ικανοποιητικο,οπως μου ειχε πει αλλωστε και ο Αρης.Η διαδικασια πανευκολη και η δοση που εβαλα?Μικρογραμμαρια!!!Εκαν α μια δοκιμη στο σημειο με την περισσοτερη φθορα και ιδου τα αποτελεσματα.
ΠΡΙΝ
ΜΕΤΑ
Αρη σ'ευχαριστω για μια ακομη φορα!!!!!!
![]()
aristent (29-05-13), Bazil Van Sinner (06-06-13), BILL007 (29-05-13), chrisgiapz3 (29-05-13), Leonidas_E39 (29-05-13), PANOS-E60 (29-05-13), S8N (29-05-13)
Με το τιμονι που ειναι μαυρο τι κανουμε;;;;