Εμφάνιση αποτελεσμάτων : 1 έως 10 από 15

Θέμα: ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΚΟΥΚΟΥΛΑΣ CABRIO Z3

Threaded View

Προηγούμενο μήνυμα Προηγούμενο μήνυμα   Επόμενο Μήνυμα Επόμενο Μήνυμα
  1. #10
    Εγγραφή
    12-06-10
    Μηνύματα
    131
    Thanked
    174
    Rides
    1

    Προεπιλογή

    Παράθεση Αρχικό μήνυμα απο GIWRGOSPR Εμφάνιση μηνυμάτων
    ...τι τροπος υπαρχει να την ξανακανω μαλακη και βελουδινη????
    Αγοραζοντας ενα πολυ καλο καθαριστικο ειδικα για canvas ειτε απο καταστηματα με ειδη περιποιησης αυτοκινητου η' ακομα και σε ναυτιλιακα ειδη που ειναι τα ιδια ακριβως και να μην σου πω και πιο εξειδικευμενα στο θεμα αυτο.

    Αγοραζεις και μια βουρτσα με φυσικη και οχι συνθετικη τριχα και καθαριζεις την οροφη σου με βαση τις οδηγιες που αναγραφονται στο οποιο καθαριστικο επιλεξεις.

    Μια πολυ σημαντικη λεπτομερια ... μην τριβεις με την βουρτσα τις ραφες ... θα τις παρεις στο χερι και οι ταπετσερηδες σε περιμενουν και κοστιζει πολυ η επιδιορθωση ραφων !!!
    Αν χρειαζεται ομως αναγκαστικα ενα περασμα απο τις ραφες τοτε καν'το αλλα μονο μια φορα και χωρις επαναληψη και πολυ απολα για να μην τραυματισεις καμια κλωστη και τελος.
    Την υπολοιπη κουκουλα τριψ'την αφοβα με την σαπουναδα που θα δημιουργηθει. Αν ειναι και καιρο απλητη τοτε περνα και δευτερο χερι αφοβα.

    Στεγνωνεις οροφη στον ηλιο και αμεσως μετα θελει αδιαβροχαποιηση οπου επιλεγεις ενα καλο προιον και το περνας αμεσως και το αφηνεις στον ηλιο να στεγνωσει.
    Ισως χρειαστει και δευτερο χερι αλλα πιο πολυ τον χειμωνα. Η αδιαβροχοποιηση/ πλαστικοποιηση παρεχει επισης και πολυ καλη ηλιοπροστασια που ειναι πολυ σημαντικη για τα καλοκαιρια μας εδω στην Ελλαδα οποτε καλο ειναι να το κανεις απο τωρα.

    Γνωμη μου ειναι να μην χρησιμοποιησεις την βαφη της Renovo γιατι σκληραινει πολυ την οροφη και μετα ισως σε μπλεξει σε αλλα μονοπατια μια σκληρη και βαμμενη οροφη.
    Τα υπολοιπα ομως προιοντα της θεωρουνται απο τα καλυτερα της αγορας.

    Κανε αυτα και θα γινει αγνωριστη η οροφη σου και ΠΡΟΣΟΧΗ μακρυα απο τις ραφες !

    Και επειδη τωρα λιγο με πιεζει ο χρονος θα ανεβασω αργοτερα και φωτογραφιες με μια δικη μου περιπτωση πως ηταν πριν και πως εγινε μετα σε σημειο που δεν το πιστευε κανεις, αυτα ...


  2. The Following 6 Users Say Thank You to NikoZ3 For This Useful Post:

    Bazil Van Sinner (14-05-13), GIWRGOSPR (14-05-13), Kostas_1 (14-05-13), Nickolas_s2k (14-05-13), Vassilis ///M (14-05-13), zografias (14-05-13)

Δικαιώματα - Επιλογές

  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε νέα θέματα
  • Δεν μπορείτε να απαντάτε σε θέματα
  • Δεν μπορείτε να δημοσιεύετε συνημμένα
  • Δεν μπορείτε να επεξεργάζεστε τις δημοσιεύσεις σας
  •  
BACK TO TOP